Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tatlılara Göre Aşk Hayatını Anlatıyoruz

Seçtiğin Tatlılara Göre Aşk Hayatını Anlatıyoruz

'Çilek, çikolata, krema derken konu nasıl aşka geldi?' diye sormadan seni direkt teste alalım.😂👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu çikolatalı tatlılardan birini seç bakalım.

4. Şimdi de bu sütlü tatlılardan birini seç.

5. Peki bu dondurmalardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu pastalardan birini seç.

7. Ağzımız giderek sulanmışken, sen seçmeye devam et.

8. Bunlardan hangisi?

9. Bu şerbetli tatlılardan da seç.

10. Son olarak bu tatlılardan da birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk mı o da ne?

Sen şu an tam olarak 'aşk mı o da ne?' modundasın. Ne aşık olacak biri ne de o duyguları sana tekrar tattıracak birini bulabiliyorsun. Zamanın yaşanmış ve bitmiş olan her şeyi unutmuşsun. Artık önüne bakıp, yeni heyecanlar istiyorsun hayatında. Bunu da ararken oldukça zorlanıyorsun. Çabuk bağlanan ve bağlanınca kolay kopamayan birisin. Hislerini içinde tutup, bir şeyleri gizlemek veya taktik yapmak hiç sana göre değil. Bu nedenle yeni tanışmış olduğun birine karşı dobra bir şekilde hislerini belli edebiliyorsun. Bütün kurallarını unutuyorsun. Çünkü aşkta kural olmadığını en iyi sen biliyorsun. Sürekli flört edip, yeni birini tanımaktansa doğru kişiyi bir an önce bulmayı diliyorsun. Aşkı unutmuş olsan da sana tekrar o mükemmel hisleri tattıracak kişiyi en kısa sürede bulacağına önce biz inanıyoruz ve sonra da seni inanmaya davet ediyoruz.

Flört değil aşk istiyorsun.

Sen flörtlerden başı ağrımış birisin. Sürekli hayatına birileri girip çıkıyor ve sürekli aynı şeyler yaşanıyor. Ama bunlardan hiçbiri senin istediğin şey değil. Yeni birilerini tanımak, her ne kadar sana keyif verse de bir zaman sonra yorulduğunu biliyoruz. Sen durağan ilişkilerin insanı değilsin. Sürekli bir farklılık ve yenilik ararsın. Bu nedenle aşk hayatının düzene girmesi öncelikle sana bağlı. Her tanıdığın farklı kişi sana bir şeyler katsa da bir yerden sonra durağan bir hayat yaşamak istediğini anlayacaksın. Aşkı canlı tutabilecek şeylerin sadece sevgi olduğuna değil, bütün unsurlar olduğunu düşünüyorsun. Dış görünüşten tutkuya ve enerji çekimine kadar her şey bir ilişkiyi devam ettirebilir, bunlardan birinin yok olması senin soğumana ve ilişkiyi bitirmene neden olabilir. İtiraf et ilişkilerinde oldukça zor birisin. Nasıl bir ilişki istediğinin kararını verdikten sonra seni tekrar test çözmeye davet ediyoruz.

Sevgi nerede sen orada...

Sevgi nerede sen orada...

İlişkilerin her zaman aşk ve sevgi odaklı. Bu duyguların getirdiği en önemli özellik ise şefkat ve vefa. Birine karşı duyduğun sevgi sana her şeyi yaptırabilir. Onunla uzun yıllar geçirebilir ve ömrünü onun için harcayabilirsin. Sen sevdiğin gibi sevilmek isteyen birisin. Bu nedenle bu kadar sevgi gösteriyorsun karşı tarafa. Çünkü aynı şefkati ve sevgiyi sen de görmek istiyorsun. Bir ilişki kurunca her şeyin o kişi oluyor. El üstünde tutuyor ve onun ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorsun. Çünkü inandığın bir şey varsa o da sevginin gerçekten güzelleştirdiği ve iyileştirdiğidir. Dünya da sadece ikiniz varmışçasına yaşadığın aşkı bulmak üzeresin diyebiliriz. En kısa zamanda aşka aşık olan sen için, senin gibi sevmeyi bilen biri karşına çıkacak. Herkese senin gibi seven biri diliyoruz.

Eros'un oku bu sefer sana denk gelecek gibi...

Neredeyse yaklaştığın aşkı görmek veya görmemek senin elinde. Şimdiye kadar çoktan bulmuş olman gereken aşkı eminiz ekstra bir çaba ile bulamıyorsun. İlişkilerinde umursamaz bir tutum sergilesen de en çok seven yine sen oluyorsun. Sadece bu sevgini çok fazla gösteremiyorsun. İlişkilerinde en çok problem de zaten buradan kaynaklanıyor. Sevdiğini hissetmeyen kişiler senden biraz uzaklaşıyor. Aşk hayatında kendini gösterememenin nedeni karşına her zaman senden daha fazla seven birinin çıkmasıdır. Onun sevgisinin fazlalığından sen kendi sevgini gösterememişsin. Yanlışlarını gördüğüne göre bir sonraki ilişkinde daha mantıklı hareket edeceğini umuyoruz. Eminiz aşka çok yakınsın. Etrafına bak!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
58
43
24
12
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TEYLA

Aşk mı o da ne?

cansu ersan

Sevgi nerede sen orada... Sevgi nerede sen orada... İlişkilerin her zaman aşk ve sevgi odaklı. Bu duyguların getirdiği en önemli özellik ise şefkat ve vefa.... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Aşk mı o da ne? Sen şu an tam olarak 'aşk mı o da ne?' modundasın. Ne aşık olacak biri ne de o duyguları sana tekrar tattıracak birini bulabiliyorsun. Zamanı... Devamını Gör