Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tatlı İçin Kilometrelerce Yol Gidersin?

Hangi Tatlı İçin Kilometrelerce Yol Gidersin?

Hangimiz bir gece yarısı ansızın aklımıza düşen tatlı için sıcacık yatağımızdan kalkıp kilometrelerce yol gitmedik? O tatlıyı yemek için gösterdiğin çabayı takdir ediyor ve kilometrelerce yol gideceğin tatlının ne olduğunu söylüyoruz

Eğer hazırsan;

Hadii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bize hayatı nasıl yaşadığını söyle.

3. Bize hayatı nasıl yaşadığını söyle.

4. Peki sen en sevdiğin tatlıyı kiminle paylaşırsın?

5. Genellikle hangi zamanlarla tatlı yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok istediğin bir şeyin olmayacağını öğrensen ne yaparsın?

6. Çok istediğin bir şeyin olmayacağını öğrensen ne yaparsın?

7. Peki sen çok acıktığında hangisisin?

8. Son olarak bir tatlıyı yaklaşık kaç dakikada yersin?

Künefe

Künefe

Sen künefe yemek için her şeyi göze alabilirsin. Tatlıya olan düşkünlüğün ile bizi şaşırttın. Güzel akşam yemeklerinin ardından künefe senin için olmazsa olmaz. Sen künefe gibi sıcacık ve sürprizli birisin. Hayatını sıradan yaşamaktansa her gün farklı bir şey denemeyi tercih edersin. Monoton bir yaşam, her gün ne yapacağını bilerek yaşamak hiç sana göre şeyler değil. Ailene bağlı olduğun kadar özgürlüğüne de düşkün birisin. Bu yüzden sırf seviyorsun veya alıştın diye kimsenin yanında durmazsın. Kendi hayatını yaşama odaklısın. Kendi isteklerin ve amaçların uğrunda bazı kararlar alıyorsun ve bu kararları alırken bir başkasını düşünmek istemiyorsun. Bu nedenle seninle uyuşan ve onun için yolları aşacağın tatlı künefe.

Cheesecake

Cheesecake

Sen eğer bir tatlı için kilometrelerce yol kat edeceksen bu kesinlikle Cheesecake olabilir. Sen farklı tatlar arayan birisin. Değişime ve gelişime de oldukça açıksın. Sürekli yeni şeyler öğrenmek, kendine bir şeyler katmak sana iyi geliyor. Öğrendikçe aslında daha ne kadar çok öğrenmen gereken şeyler olduğunu fark ediyorsun. Yeni birileriyle tanışmak, senin hayatına çok şey katıyor. Onların hikayelerini dinlemek ve kafanda bunları hayal etmen senin için terapi diyebiliriz. Genellikle arkadaş ortamlarında iyi bir dinleyicisindir. Kendini anlamaktan çok insanları dinleyip, onlara yardım etmek istersin. Cheesecake gibi insanların damaklarında unutulmaz bir tat bırakıyorsun.

Sufle

Sufle

Senin kilometrelerce yol gideceğin tatlı tabii ki sufle. Sen çikolata denilince uzun hayallere dalan birisin. Bu hayatta karşı koyamadığın iki şey varsa biri çikolata biri de aşktır. Gerçeklerden uzak yaşamın seni genellikle hayal kurmaya itmiş. Senin için hayal kurmanın zamanı yok. Yolculuklarında, uyumadan önce, yolda yürürken veya sevdiğin bir şarkıyı duyduğunda sürekli hayal kuruyorsun. Onları olmuş gibi hayal etmek, belki on yıl sonranı düşlemek sana iyi geliyor ve kendini iyi hissettiriyor. Sadece hayal kurmakla kalmayıp, o hayallerini gerçekleştirme yolunda da emin adımlarla ilerliyorsun. Dışından sert gibi gözüksen de içinden bambaşka biri çıktığını sadece çok yakınların bilirler. En sevdiğin tatlının sufle olmasına şaşırmadık.

Sütlaç

Sütlaç

Sen bir tatlı için kilometrelerce yol gideceksen o da sütlaç olmalı. Sen ne kendini ne de insanları yoran birisin. Kendi halinde takılmayı seviyorsun ve oldukça net birisin. Hayattaki hiçbir şey için taktik yapma ihtiyacı duymazsın. Rahatsız olduğun bir şey veya sevdiğin bir şey varsa anında belli edersin. Duygularını gizleyemediğin için her ruh halini hemen belli ediyorsun. Olumsuzluklar karşısında suratının düşmesi seni hemen ele veriyor. Sevmediğin kişilere karşı seviyormuş gibi davranmak hiç sana göre bir şey değil. Her zaman ne istediğini bilen ve kararlı biri olmuşsun. Bu sayede de başarılı yollardan geçmişsin. Senin kilometrelerce yol gideceğin tatlı seni yormayacak olan sütlaçtan geçiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
62
41
11
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Cheesecake

pınar

bunlar nasıl tatlılar yok mu künefe katmer falan?

Nomoix

Özelliklede baklava.d

Gizem Yenikler

Cheesecake Sen eğer bir tatlı için kilometrelerce yol kat edeceksen bu kesinlikle Cheesecake olabilir. Sen farklı tatlar arayan birisin. Değişime ve gelişime... Devamını Gör