Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Ünlü Gibi Anne Olacaksın?

Sen Hangi Ünlü Gibi Anne Olacaksın?

Ünlülerin aile hayatlarına merakımız, ülkece oldukça fazla. Instagram sayesinde de bu merakımızı giderebiliyoruz. Ünlü isimleri yaptıkları paylaşımlar ile daha yakından tanıma fırsatımız oluyor. Çocuklarıyla tatlı anlarını paylaşmaları da bizi eritiyor. Çocuklu ünlü isimlerden hangisi gibi anne olacağını söylüyoruz

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bize yaşını seç.

2. Sence anneliğin en baskın duygusu ne?

3. Peki bize bir anne sözü seç.

4. Bize bir aile fotoğrafı seç.

5. Senin annenin en sinirlendiği konu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence çocuk sahibi olmak ne demek?

6. Peki sence çocuk sahibi olmak ne demek?

7. Son olarak sen çocukta yaparım kariyerde diyenlerden misin?

7. Son olarak sen çocukta yaparım kariyerde diyenlerden misin?

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Sen tam olarak Hazal Kaya gibi anne olacaksın. İşimi de yaparım çocuğuma da bakarım diyorsun. Üstesinden gelemeyeceğin pek bir şey yok hayatında. Her türlü zorlukla tek başına savaşabilirsin. Ama bazen yanında sana destek olacak birinin bulunmasını da istiyorsun. Şımaracağın veya derdini anlatacağın biri olursa daha da güçleniyorsun. Annelik konusunda çok yetkin olmasan da zamanla her şeyi öğrenip, profesyonel olabilirsin. Sen daha çok duygularını en yüksekte yaşayan birisin. Bu nedenle çocuğunu bırakıp işe gitmek gibi bir durum seni çok zorlayacaktır. Eve dönmek için can atıp, onu ne kadar özlediğini fark edeceksin. Hazal Kaya gibi her şeye yetişebilen ve tam bir anne olacaksın.

Gülşen

Gülşen

Sen çok değerli sanatçımız Gülşen gibi anne olacaksın. Tercihlerinden anladığımız kadarıyla, çocuğunu kraliyet ailesi tarzında yetiştireceksin. Çok küçük yaştan bütün görgü kurallarını öğretip, tam bir beyefendi/hanımefendi olmasını sağlayacaksın. Çünkü sen tam da böyle birisin. Nerede ne yapması gerektiğini bilen ve herkes tarafından örnek gösterilen birisin. Çocuğunla şıkır şıkır giyinip sokak sokak dolanmak tam sana göre bir hareket. Kendine de oldukça dikkat ettiğini varsayarsak, herkesin imreneceği bir anne olacaksın. Çocuğunla daha çok arkadaş gibi değil de aranda bir mesafe olması gerektiğini düşünüyorsun. Her şeyi rahatlıkla konuşmaktansa bazı konularda senden çekinmeli. Tek kaşını kaldırdığında sana söyleyeceği şeyi tekrar düşünmeli. Gülşen kadar klas bir anne olmaya hazır mısın?

Pelin Akil

Pelin Akil

Sen Pelin Akil gibi anne olacaksın. İkiz bebek sahibi mi olursun ondan pek emin değiliz ama çocuklarınla arkadaş gibi büyüyeceğin kesin. Onlarla sınırsız eğleneceğin ve her anında yanlarında bulunacağın bir hayatın olacak. Her ne kadar zorlansan ve yorulsan da yaşadığın her anın tadını çıkartmaya bakacaksın. Geçmişe döndüğünde iyi ki diyeceğin bir annelik serüveni seni bekliyor. Senin samimi ve içten tavırların sayesinde iletişim kurman oldukça kolay. Meraklı ve araştırmacı biri olduğun için de annelik konusunda oldukça yetkin birisin. Çocuklarınla kolay iletişim kurabilir ve nasıl ilerlemen gerektiğine hakim olabilirsin. Pelin Akil'in aile hayatı kadar güzel bir hayatın olacak.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Sen Fahriye Evcen gibi anne olacaksın. Çocuğunda bir an yalnız kalamayan sen onsuzluk nasıl bir şey düşünmek bile istemezsin. Her an onunla birlikte vakit geçirmek, onunla tekrar hayatı tanımak senin için en iyi aktivite. Üniversitede senden ayrılacağını düşünerek, şu andan bile ağlayabilir ve gitmesin diye elinden geleni yapabilirsin. Sen tam anne gibi anne olacaksın. Hiçbir şekilde ona kıyamayıp, mutlu olsun diye en çok kendinden vereceksin. Senin enerjini yerine getiren ve mutlu olmanı sağlayan tek şey evladın olacak. Bir bakışıyla her şeyi yaptıran çocuğun için her ne kadar en iyisini istiyor olsan da bazen senin de sözün geçmesi gerek. Fahriye Evcen gibi hem sen hem de çocuğun dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
22
16
10
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Pelin akil

Tweety

Hazal Kaya