Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Tepkilere Göre Duygusallık Yüzdeni Söylüyoruz

Verdiğin Tepkilere Göre Duygusallık Yüzdeni Söylüyoruz

Bazı durumlar karşısında kimimiz çok fazla tepki verirken kimimiz olağanmış gibi davranabilir. Bu testimiz senin duygusallık yüzdeni söyleyecek.

Eğer hazırsan;

Hadiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Eski sevgilinin seni aldattığını şu an öğrensen ne tepki verirsin?

4. Peki çocukluğunu hatırladığında yüz ifaden bunlardan hangisi oluyor?

4. Peki çocukluğunu hatırladığında yüz ifaden bunlardan hangisi oluyor?

5. Arkadaşlarının sensiz plan yaptığını öğrendiğin an sen hangisisin?

5. Arkadaşlarının sensiz plan yaptığını öğrendiğin an sen hangisisin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğin kıyafetin artık üzerine olmuyorsa tepkin ne olur?

7. Romantik bir film izlerken sen;

7. Romantik bir film izlerken sen;

8. Peki büyük bi' problemle karşılaşınca surat ifadeni öğrenelim.

8. Peki büyük bi' problemle karşılaşınca surat ifadeni öğrenelim.

9. Sevgilinle ayrılık konuşması yapacaksan hangisi sen olursun?

9. Sevgilinle ayrılık konuşması yapacaksan hangisi sen olursun?

10. Son olarak çok istediğin bir şey olduğunda sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

%20 duygusallık oranın ile duygusuzluğunu kanıtlamış oldun.

Senin kolay kolay ağlamadığına eminiz artık. %20 duygusallık oranın ile bize 'bu ne duygusuzluk' dedirttin. Aslında seni çözmemizi sağlamış da olabilirsin. Sen duygularını çok belli etmeyen ve edemeyen birisin. Her yaşadığı sıkıntıyı içine atıyor ve dillendirmekten korkuyorsun. Problemlerin konuşuldukça büyüdüğüne inanıyorsun. Kendi halinde o sorunun üstesinden gelebilir ve kolayda atlatabilirsin. Ama insanlara duyurdukça problemler çözülmez bir hal alıyor. Bunu deneyimlemiş biri olarak artık ne sevincini ne de üzüntünü insanlarla paylaşmıyorsun. Her şeye karşı durgunlaşmış ve yaşanan şeylere ne çok seviniyor ne de çok üzülüyorsun. Senin duygusuzluğunun asıl nedeni, insanların her şeyi yapabileceklerini görmüş olmandan da kaynaklanıyor. Şimdiye kadar yaşadıkların insanlara güvenini sarsmış ve onlara pek bir şey anlatmamana neden olmuş. Sırtını kendinden başkasına yaslamayan sen için duygusuz demek yerine aklı başına gelmiş desek daha doğru olur.

%50 duygusalsın.

Sen %50 duygusallık oranın ile karşımıza çıkıyorsun. Ne ağlarım ne gülerimci birisin. Hayatta yaşanılan şeylere tabii ki kayıtsız kalamayıp iki damla göz yaşı dökebilirsin ama hiçbir şey senin günlerce ağlamana neden olamaz. Üzülsen de gözündeki yaşınla yine kalkar hazırlanır ve hayatına devam edersin. Sen genelde problemleriyle doğru bir şekilde başa çıkan birisin. Mantıklı bir şekilde düşünüp, bir yol izliyorsun. Fevri davranıp olan şeyleri daha da mahvetmiyorsun. Kısacası duyguların seni yönlendirmiyor sen duygularını yönlendiriyorsun. Bu nedenle seni ağlarken bir anda gülmeye başladığını görmek oldukça mümkün. Sen genellikle daha neşeli tarafını yansıtan birisin. Depresif tavırlar takınmak sana göre değil. Her ortamın neşesini yeri getiren ve enerji veren birisin. Bu nedenle arkadaş gruplarında aranılan isimsin desek daha doğru olur. Sana bu kadar acı yeter diyerek daha eğlenceli testlerimizi çözmeye davet ediyoruz.

Sen %80 duygusalsın.

Sen %80 duygusalsın. Sana bunu söylerken bile tereddüt ettik, her an ağlayabilirsin çünkü. Bu duygusallığı bünyen nasıl kaldırıyor hayret doğrusu. Sen ağlamaya yer arayan birisin. Yaşanılan her olay karşısında çok çabuk kendini kaybediyor ve üzüntü duyuyorsun. Şanslısın ki üzüntü duysan da toparlanman oldukça kolay oluyor. Duygularını kontrol edebilen birisin. O an çok kötü bir şeyle karşılaşsan da sakin kalabiliyorsun. Tabii bazen sakin kalmadan önce biraz ağlıyorsun😂. Hayatta karşılaştığın her durumda çoğunlukla sakin kalmanın en büyük nedeni yanında bulunan insanlar. Onların varlığı ve her zaman sana desteklerini hissettirmeleri sayesinde kendini rahat hissediyorsun. En büyük duygusallığını da etrafındaki insanlar için yaşıyorsun. Onların başına bir şey gelmesi veya onları üzgün görmek seni ağlatabilecek tek şey. Seni bu duygusallığın ile baş başa bırakıyoruz.

Sen %100 duygusalsın.

Gel sana bi' sarılalım. 'Değer mi?' diye başlıyoruz öncelikle. Değer mi bu kadar duygusal olmaya? Her şeye ağlayıp, üzülmeye... Birini ağlarken görsen hemen sen de ağlamaya başlıyor ve asla dayanamıyorsun. Duygularını yansıtmaktan çekinmeyen ve her an her yerde ağlama potansiyeline sahip birisin. Hayatta başına ne geliyorsa çok fazla insanlara güvenmekten geliyor. Her tanıştığın kişi ile çok çabuk samimi olup, hemen onlara her şeyini anlatmaya başlıyorsun. Bu da daha sonrasında senin başına çok fazla iş açıyor. Etrafındaki kişiler bu konuda çok fazla seni uyarsa da asla bu huyunu düzeltemiyorsun. Çoğu zaman yaşanan şeyler için kendine çok fazla sorumluluk yüklüyor ve o sorumluluk altında eziliyorsun. Sadece kendi hayatına değil başka insanların hayatını da yöneten birisin. En büyük problemi de burada yaşıyorsun. Kendi hayatına yönelip, sadece kendi sorunlarınla ilgilenmelisin. Evde çikolata bitti diye ağlamakta biraz şov sanki.😂

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
69
21
17
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın