Görüş Bildir
Haberler
Sana Göre Bir İlişkide Olması Gereken İki Şeyi Söylüyoruz

Sana Göre Bir İlişkide Olması Gereken İki Şeyi Söylüyoruz

İlişkide olması gereken bütün kriterlerini bir kenara bırak, olmazsa olmaz iki kriterini söylüyoruz. Hepimiz o olmalı, bu olmalı diye dolaşırken, aşık olduğumuz kişi de bu belirlediğimiz kriterlerin hiç birinin olmaması da ayrı bir ironi. Seni fazla tutmadan sana göre bir ilişki de olması gereken iki şeyi söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Öncelikle şu an sevgilin var mı?

3. Öncelikle şu an sevgilin var mı?

4. Peki daha önce hiç aşık oldun mu?

5. Aşık olduğunda nasıl birine dönüşüyorsun?

5. Aşık olduğunda nasıl birine dönüşüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki bize samimi bir çift seç.

7. Bir şeyi seçmek zorundasın.

8. Son olarak biriyle ömrünü geçirme fikri sana neler hissettiriyor?

8. Son olarak biriyle ömrünü geçirme fikri sana neler hissettiriyor?

Güven ve sadakat.

Senin için bir ilişki de olmazsa olmaz şey güven ve sadakat. Sırtını yaslamaktan korkmayacağın ve her ne olursa olsun her zaman yanında olduğunu bildiğin birine ihtiyacın var. Yorucu hayatında dinlenmek için hiçbir şey düşünmediğin ve yanında huzurlu hissettiğin biri olmalı. Bunları sağlamak içinde o kişiye güvenmen gerekir. Senden asla hiçbir konuda şüphe duymayacak ve senin de ondan şüphe duymayacağın bir ilişkiden daha güzel ne olabilir ki? Bu hayatta asla kaldıramayacağın bir şey varsa o da aldatılmaktır. Bu nedenle sadakatte senin ilişki anlayışında büyük bir öneme sahip. Güzel giden her şeyi bitirebilir ve imkansız dediğin her şeyi yapabilirsin. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsan bambaşka biri olarak dönersin. Hayatında belli kuralların ve isteklerin var. İlişki konusunda odak noktan her zaman mutluluk, bu nedenle küçük engelleri aşabilirsin. Ama bunu karşındaki kişiyle de alakalı bir durum. Karşındaki insan ne kadar çaba sarf ederse, sen de o kadar çaba sarf ediyorsun. Sana güven veren biriyle uzun yıllar birlikte olabilirsin.

Eğlence ve hemfikir olmak.

Senin ilişkinde olması gereken ikili tabii ki eğlence ve ortak fikir anlayışı. Her şeyle dalga geçip, ciddiye aldığın pek bir şey yok gibi hayatta. Sürekli gülüp, eğleniyor ve hayatının tadını çıkartıyorsun. Böyle yaşayan birinin yanında eğlence anlayışı olmayan ve sürekli negatif duran biri olamaz. Senin de kendin gibi eğlenceli ve pozitif birine ihtiyacın var. Birlikte zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız ve birbirinize doyamadığınız bir ilişkin olmalı. Bu sürekli birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmiyor ama birlikte ortaya çıkarttığınız enerji ile insanların bile yüzünü güldürmelisiniz. Bunun yanında fikirleriniz çatışmaması da senin için oldukça önemli. Küçük zıtlaşmalar her ilişki de olabilir ama büyük fikir ayrılıklarına asla katlanamazsın. Hayata bakış açınız ve görüşlerinizin aynı olması senin için önemli. Yani anladığımız kadarıyla sen yeri gelince eğlenmek yeri gelince de mantıklı konuşmalar yapabileceğin birini istiyorsun. İlişkinde olması gereken bu iki özellik, doğru insanı bulmanı kolaylaştıracak.

Sevildiğini hissetmek ve sorumluluk.

Senin ilişkinde olması gereken özellik tabii ki sevgi görmek. Sadece söylemek değil, bunu aynı zamanda hissetmek istiyorsun. Şimdiye kadar yaşadığın ilişkilerde ilgiye ve sevgiye muhtaç kalmışsın. Bir kuru 'seni seviyorum'dan ileri gidememişler. Oysa bunu göstermenin bin türlü yolu varken, her zaman en kolayına kaçmışlar. Hayattaki her şeyi romantik bakan sen için bu asla yeterli değil. Küçük jestler, sürprizler yaparak da sevgilerini göstermelerini istiyorsun. Bu nedenle senin bir ilişki de ilk kuralın sevildiğini hissetmek. İkinci kural ise sorumluluk sahibi biri. Her şeyi boş vermiş, sürekli bütün planlarını yarına erteleyen insanlardan hiç haz etmiyorsun. Çünkü sen de böyle biri değilsin. İstediğin veya yapılması zorunlu olan şeyin, o an olması gerektiğini düşünüyorsun. Daha sonraya kalıp kafanı meşgul etmesi seni rahatsız ediyor. Bu nedenle sorumluluğunu bilen biri olmalı hayatında. Her şeyi erteleyen bir gün seni de erteleyebilir. En iyisini yapıyorsun. 😉

Saygı ve özgürlük.

Senin bir ilişki de olmazsa olmazın tabii ki saygı. Her şeyde önceliğin her zaman saygı olmuş. Bir yerde saygı biterse her şeyin biteceğini düşünüyorsun. Laçkalaşmış ilişkilerden ve ne konuşulduğuna nasıl davranıldığına önem verilmeyen ilişkilerden hemen uzaklaşırsın. Bu senin bakış açında olmuş. Yani her insanla ilişkin gayet seviyeli ve olması gerektiği gibi. Bu durumun sevgilinle resmi bir ilişkin olması demek değil. Sadece birbirinize hitap şekilleriniz ve davranış şekilleriniz çirkinleşmemeli. Bu saygının sana gösterildiği kadar etrafına da gösterilmesini istiyorsun. Çünkü etrafında olan bütün insanlar senin için çok değerli. Burada biraz özgürlüğün devreye giriyor. İlişkinde olmazsa olmaz ikinci şey ise özgürlük. Sıkıcı, sürekli beraber olan çiftler olmak yerine arkadaşlarınızla da vakit geçirmeniz gerektiğini düşünüyorsun. Birbiriniz özel alanı olmalı ve bu alana da saygı duymalısınız. Özgürlüğünün kısıtlandığını hissettiğin an, seni o ilişki de tutabilene aşk olsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
25
8
3
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaneki_tokyo.ghoul

saygı ve özgürlük çıktı

Gizem Yenikler

Sevildiğini hissetmek ve sorumluluk.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Eğlence ve hem fikir olmak. Eğlence ve hem fikir olmak. 29.media.tumblr.com Senin ilişkinde olması gereken ikili tabii ki eğlence ve ortak fikir anlayışı. He... Devamını Gör