Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Senin Çocuğunun Burcu Ne Olacak?

Seçimlerine Göre Senin Çocuğunun Burcu Ne Olacak?

Sevdiğimiz veya sevmediğimiz burçlar var. Bazıları ile anlaşmak oldukça zor. Çocuğunun da anlaşamadığın bir burçtan olmasını istemezsin diye düşündük ve senin için bir test hazırladık. Seçimlerine göre çocuğunun burcunun ne olması gerektiğini söylüyoruz. 

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sen bu özelliklerden hangisine sahipsin?

4. Peki bir yalanı yakaladığın an ne yaparsın?

5. Bunlardan hangisi senin önceliğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an olmak istediğin yeri seç bakalım.

7. Bunlardan hangisi seni rahatsız eder?

7. Bunlardan hangisi seni rahatsız eder?

8. Bu görsellerden birini seç.

9. Şimdi de bize bir mevsim seç.

10. Son olarak arkadaş gruplarında sen kimsin?

10. Son olarak arkadaş gruplarında sen kimsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin çocuğun Balık burcu olacak.

Senin çocuğun Balık burcu olacak. Duygusal yönleri ağır basan ve aklı yerine kalbiyle hareket eden Balık burcundan daha iyi bir burç düşünemiyorum. Sen duygulara ve insanların hissettiklerine önem veren birisin. İnsanları kırmaktan korkuyorsun ve bu nedenle söylediklerine her zaman dikkat ediyorsun. Çocuğunun aynı senin gibi konuşurken düşünmesini ve hem kendi hem de başkalarının duygularına önem vermesini istiyorsun. Geniş hayal gücüyle her zaman yaratıcılığını gösteren Balık burcu biraz daha sanata düşkün bir burçtur. Senin de müziğe, resme olan düşkünlüğün ile çocuğunu bu yönde eğitmek istediğini anlıyoruz. Bu sonuçtan memnun musun emin değiliz, ama isteklerine göre senin çocuğun Balık burcu olacak.

Senin çocuğun İkizler burcu olacak.

Senin çocuğun İkizler burcu olacak. Bu sonuca üzülür müsün sevinir misin bilemiyoruz. Bence sevinmelisin. Her ne kadar karasız ve bir gün evet dediğine başka bir gün hayır diyen bir burç olsa da aynı zamanda karşısındaki insanı etkilemeyi çok iyi bilir. Bunu genellikle aklı ile yapar. Çoğu konuda zıtlaşacak ama bir şekilde seni ikna edecek bir burç. Sen zaten çocuğunun diğer çocuklar gibi tek tip olmasındansa, kendine özgün biri olmasını tercih edersin. İkizler burcu da özgün düşünceleri ve maceracı tavrı ile dikkat çekiyor. Yapılamaz denileni kafasına koyduğunda nasıl yaptığını seyredebilirsiniz. Sonucumuz umarımız seni memnun etmiştir.

Senin çocuğun Oğlak burcu olacak.

Senin çocuğun Oğlak burcu olacak. Sen başarıya düşkün birisin. Tembellikten hiç hoşlanmıyorsun. Bu nedenle senin çocuğunda asla tembel olamaz. Çözüm üreten, problemler karşısında durup düşünmeyen ve bir şekilde adını duyurmayı başaran bir insan olmalı senin çocuğun, bu özellikleri de en iyi taşıyan burç Oğlak. Vicdanı ile hareket eden ve ılımlı bir burç olan Oğlak senin sevdiğin özellikleri barındırıyor. Her insanın kendine değer vermesini istiyorsun. Yani diğer insanlardan daha fazla kendini sevmeli insan. Oğlak burcu da yapılan hatayı affetmeme özelliği ile kendini ne kadar sevdiğini gösteren bir burç. Başarılı bir çocuğun olacak Çünkü o bir Oğlak burcu.

Senin çocuğun Yengeç burcu olacak.

Senin çocuğun Yengeç burcu olacak. Gösterişi seven sen için Yengeç burcu gibi gösterişli bir çocuğun olmalı. Sevince gerçekten çok iyi seven ve aşk için yaratılmış olan Yengeç burcu en iyi aşk acısı çeken burçtur. Böyle zamanlarda sen yanında bulunacak ve ona destek olacaksın. Yeri gelince senin anne/babalığını yapacak. Eğlenceli birisin. Bu hallerini çocuğun olunca kaybetmek istemiyorsun. Yengeç burcunun anaç halleri ve senin çocuksu ruhun bazen yer değiştirmek zorunda kalabilir. Birlikte eğlenip, öğreneceğin ve çoğunluk sana destek olacak bir burç olan Yengeç senin çocuğunun burcu olacak.

Senin çocuğun Yay burcu olacak.

Senin çocuğun Yay burcu olacak. Eğlenceye aşırı düşkünsün. Senin yanına tabii ki yine eğlenceye düşkün bir çocuk lazım. Yerinde duramayan Yay burçları kafalarına göre yaşar. Bir gün orada bir gün başka bir yerde güneşi batırır. Sen de macerayı seven birisin. Bu maceracı hallerini paylaşacağın kişi de kendi çocuğun. Çoğu zaman umursamazlığı ile seni çıldırtsa da gönül almayı çok iyi bile Yay burcuna kıyamayacaksın bile. Arkadaş gibi olacağın ve her şeyi paylaşabileceğin bir çocuğun olsun istiyorsun. Bunun formülü de Yay burcu bir çocuktan geçiyor. Başına açtığı dertleri yine sen temizleyeceksin. Her gün yeni bir olayla karşılaşmaya hazır ol.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
42
27
13
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilirkişi Raporu

Tam istediğim burç çıktı, yani kendi burcum. İkizler olması için her türlü ayarlamayı yapıcam. Umarım erken veya geç doğum olmaz.

cansu ersan

Balık Burcu

Gizem Yenikler

Senin çocuğun İkizler burcu olacak. Senin çocuğun İkizler burcu olacak. Bu sonuca üzülür müsün sevinir misin bilemiyoruz. Bence sevinmelisin. Her ne kadar k... Devamını Gör