Görüş Bildir
Haberler
Senin En Çekilmez Özelliğin Ne?

Senin En Çekilmez Özelliğin Ne?

Seni tanıyan ve seven herkesin katlanmak zorunda olduğu ama yeni tanışacağın insanların belki de senden uzaklaşmasına neden olan özelliğin ne? Telaşlanma bu sorunun cevabını biz biliyoruz. Herkesi bezdirdiğin, çekilmez özelliğini söylüyoruz. 

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Şu anki moodunu öğrenelim.

4. Genellikle olaylara nasıl tepki verirsin?

5. Sevmediğin kişilerin olduğu bir ortamda sen nasıl davranırsın?

5. Sevmediğin kişilerin olduğu bir ortamda sen nasıl davranırsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakın arkadaşın senden habersiz plan yaparsa ne tepki verirsin?

7. Peki bu ekstrem sporlardan hangisini yapmak isterdin?

8. Son olarak kırıldığını nasıl belli edersin?

8. Son olarak kırıldığını nasıl belli edersin?

Hemen moodunun düşmesi.

Senin en çekilmez özelliğin her ortamda direkt enerjin düşüyor olması. Yani istemediğin, mutsuz olduğun bir şey olunca, yüzün bir daha o gün gülmüyor. Bu durum insanları da etkiliyor ve onlarında enerjilerinin düşmesine neden oluyor. O yüzden seninle konuşurken ve sana davranış şekillerinde insanların dikkat etmesi gerekiyor. Söyledikleri en küçük bir şey seni kırabilir ve üzebilir. Çabuk alınan birisin. İnsanların senin duygularını düşünmeden konuştuğu her şey seni incitebiliyor. Bazen en küçük bir şeyde bile alınsan da bazen de insanların ne kadar düşüncesiz olduklarını görmüş oluyorsun. Bu özelliğini törpülemek veya iyileştirmek yerine aslında böyle olmayı seviyorsun. Çünkü böylelikle etrafındaki kişiler seninle istedikleri gibi konuşamıyor ve temkinli yaklaşıyorlar. Senin hoşuna gitse de çevrendeki insanların asla katlanamadıkları özelliğin çok çabuk enerjini kaybetmen. Bu zorlu süreçte arkadaşlarına kolaylıklar diliyoruz.

Fazla kıskanç olman.

Senin en çekilmez özelliğin tabii ki fazla kıskanç olman. Bu kıskançlık huyun ile etrafındaki herkesi bezdirmişsin desek yeridir. Sadece sevgilin değil, ailen, arkadaşların belki de en sevdiğin her şeyi kıskanıyorsun. Kimseyi paylaşmayı sevmiyorsun. Bir şeyi sevdiysen o artık senindir ve başka kimse onu sevemez. Özellikle arkadaşlarını paylaşmaktan hiç hoşlanmazsın. Sana göre sevdiğin biri sana özel olmalı. İkiniz bir şeyler paylaşmış ve yıllar geçirmişsiniz. Bir başkasıyla aynı duyguları paylaşmasından hiç hoşlanmazsın. Bu yüzden arkadaşların senden bu konuda biraz korkuyor olabilir. Duygularını en dipte yaşayan sen, sevince de bunu sonuna kadar gösteriyorsun. Senin için çok değerli olduklarını bilen arkadaşların için sen de çok değerlisin. Senin kıskançlık huyunu bildikleri için onlarda yanına pek kimseyi yaklaştırmıyorlar. Tabii bu durum ne kadar böyle devam eder emin değiliz. Sen yine de kıskançlığını yenmeye çalış.

Cesaretsizliğin.

Senin en çekilmez özelliğin cesaretsizliğin. Bu hem kendin için hem de etrafın için çekilmez bir durum. Sürekli bir ikilem de kalıp ilerlemene engel oluyor. Seni tehlikeli olan her şeyden korusa da hayatta kaçırdığın birçok şey de var. Sürekli etrafın tarafından onaylanma hissine ihtiyaç duyuyorsun. Tek başına karar almak ve o karar doğrultusunda ilerlemek sana korkutucu geliyor. Ama başka insanların desteği ile ve onlardan akıl alarak ilerlemek kendini güvende hissettiriyor. Başkalarından fikir almak her ne kadar senin sağlam adım atmanı sağlasa da zamanla senin karar mekanizmanın çalışmasını engelleyebilir. Hayatını etkileyecek bir problemde tabii ki başkalarının görüşlerine yer verebilirsin. Ama alacağın bir kıyafette, arayacağın birisi için herhangi birinden fikir almana gerek yok. Bu özelliğin etrafında da çok bilinen ve artık bezdikleri bir özellik. Bunun üstesinden yine sen gelebilirsin.

Çabuk sinirlenmen.

Senin en çekilmez özelliğin sinirin. Biraz sakin ol, bu ne sinir? En küçük şeyde sinirlenmen, hemen insanlarla tartışma moduna girmen hiç normal değil. Bir konuyu oturup, dinleyip, anlamak yerine kendi gördüklerinle yorumlayıp sinirlenmeye başlıyorsun. Bu durumda hem senin hem de etrafındaki insanların zarar görmesine neden oluyor. Bu durum senin giderek yalnızlaşmana neden olabilir. Olaylar karşısında sakin kalmayı denemelisin. Sinirlenmen yaşanan olayı veya sonuçlarını değiştirmeyecek. Bu sinirin kötü niyetli olmasa da insanların senden korkmasına ve bir şey söylemeye çekinmelerine neden oluyor. Bu da zamanla aranızda büyük mesafeler açar. Bu nedenle senin reçetene bir papatya çayı yazıyorum. İçip içip rahatlarsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
34
18
11
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Hemen moodunun düşmesi.

kaneki_tokyo.ghoul

Cesaretsizliğin çıktı yanlış ben tam tersi boş cesaretli birisiyim

Severus Snape

Cesaretsizliğin.. Teşekkürler Onedio!