Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Otel Odalarına Göre Balayına Nereye Gideceğini Söylüyoruz

Seçtiğin Otel Odalarına Göre Balayına Nereye Gideceğini Söylüyoruz

Bu senenin evlenen çiftleri balayına gittiyse biz senin için buradayız. Hala balayı yerine karar veremediysen veya yıllar sonra gerçekleşsek düğünün için bile şimdiden plan yapıyorsan seni testimize alalım. Seçtiğin otel odalarına göre balayına nereye gideceğini söylüyoruz.

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç bakalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Seç bakalım.

4. Şimdi bunlardan seç.

5. Sıra bunlarda...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu odalardan hangisi?

7. Bunlardan da seç.

8. Şimdi bunlardan seç.

9. Bu odalardan hangisi?

10. Son olarak bunlardan da birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Santorini

Santorini

Sen balayını Santorini gibi harika bir yerde yapacak şanslı azınlıktansın. Senin gibi romantik ve yaşadığı her güzel anıyı tekrar tekrar hatırlamak isteyen biri başka nerede balayı yapabilirdi ki?  Mavi ve beyazın muhteşem uyumuyla güne başlayacağın ve küçük salaş restoranların da güneşi batıracağın bir balayı hayal ediyorsun. Duygularını çabuk dışarı vurup, ne istediğini de ne istemediğini belirten birisin. Hayattaki şansın da bu özelliğinden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü kararlı olmak ve isteklerin doğrultusunda ilerlemen sayesinde elde edemeyeceğin şey yok. Sevgili eşinle her anının tadını çıkartacağın balayı yeriniz Santorini.

Bali

Bali

Sen tabii ki herkesin aşina olduğu, balayı denilince de direkt aklımıza gelen Bali'de yapacaksın. Farklı yapıları ile hem kültüre doyacağın hem de keyfini çıkartacağın bir yer. Son cennet olarak anılan Bali'nin turkuaz sahilleri ve palmiyeleri gerçekten görülmeye değer bir yer olduğunu ispatlıyor. Yeni evlenen çiftlerin romantik hallerine romantiklik katacak. Attığınız her adımda bir film karesindeymişsin gibi hissedeceksin. Zaten senin de istediğin bu. Gezmeninde romantikliğinde ve kendine ayıracak güzel zamanlarında tadını çıkartacağın tek yer Bali.

Bora Bora

Bora Bora

Mavisi mavilerin en güzeli olan ve batıkça insanın ömrünü uzatan Bora Bora'da balayı için hazır mısın? Sessiz sakin bir yerde sevgili eşin ile birlikte anın tadını çıkartacaksın. Romantikliği doruklarda yaşayacağın ve 'böyle bir balayı yağacağımı bilseydim, daha önceden evlenirdim' diyeceğin bir balayı seni bekliyor. Evlenene kadar geçen sürenin yorgunluğunu atmak için sakin bir yer seçmiş olsan da aslında enerjisi hiç bitmeyen ve sürekli bir yerlere koşuşturan birisin. Daha eğlence merkezi olan bir yer de tercih edebilirsin. Bu yorgunluğu manzaraya karşı uzun uzun içtiğin sabah kahveleri ile atacaksın.

Zanzibar

Zanzibar

Güneşin bir başka battığı, ayın bir başka doğduğu Zanzibar'da balayı için gün belki hafta belki de yıllar sayıyorsun. Olsun üzülme bir gün sen de Zanzibar'da balayı yapacaksın. Uzun sahili ve tatlı evleri ile balayının hiç bitmesini istemeyecek ve belki oraya yerleşmeyi bile düşüneceksin. Ama eninde sonunda ülkene döneceksin. Beyaz kumunda uzun uzun güneşlendiğin, akşamları romantik yemek eşliğinde ne kadar mutlu olduğunu fark edeceğin zamanların bir an önce gelmesini istiyorsun. Balayı için harika bir yer olan Zanzibar, mükemmel fotoğraflar için de ideal yer. Kendini kral/kraliçe hissetmek istiyorsan şimdiden en lüks otelde yerini ayırt.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
16
6
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Bali Sen tabii ki herkesin aşina olduğu, balayı denilince de direkt aklımıza gelen Bali'de yapacaksın. Farklı yapıları ile hem kültüre doyacağın hem de keyfi... Devamını Gör

Mehmet Ali Usul

hayaller Zanzibar gerçekler Kuşadası Öğretmenevi