Görüş Bildir
Haberler
Senin Sürekli Yaptığın Hatanın Ne Olduğunu Söylüyoruz

Senin Sürekli Yaptığın Hatanın Ne Olduğunu Söylüyoruz

Arkadaşlarımızın bizi kurtarma çabalarına cevap vermeyip, ısrarla aynı hatayı yaparız. Bu sefer farklı olacak diye umut ettiğimiz her şeyin sonucunun yine aynı olmasıyla, bize de 'bir daha asla yapmam' demek düşüyor. Bu test senin en çok yaptığın hatayı söyleyecek.

Hadi testee!  

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Hatasız kul olur mu?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Hatasız kul olur mu?

4. Senin birini affetmen için o kişinin ne yapması gerekiyor?

4. Senin birini affetmen için o kişinin ne yapması gerekiyor?

5. Peki aldatılırsan affetme ihtimalin ne?

5. Peki aldatılırsan affetme ihtimalin ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En değer verdiğin olgu nedir?

7. Peki illa pişman olacaksan ne için olmak isterdin?

8. Hata yaptığındaki moodun bunlardan hangisi?

9. Peki hata yaptığında ilk kime anlatırsın?

9. Peki hata yaptığında ilk kime anlatırsın?

10. Son olarak bir hatayı en az kaç kere yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni yarı yolda bırakan insanları affetmek.

Senin sürekli yaptığın hata, seni yarı yolda bırakan insanları affetmek. İnsanlara fazla güvenmekten ve değer vermekten kaynaklanan bu özelliğin senin başına çok iş açmış gibi duruyor. Her ne yaparlarsa olağan karşılayıp, onları affedebiliyorsun. Üstelik bunu sadece bir kez değil, defalarca yapabiliyorsun. Bu nedenle insanlar seni kırmaktan ve sana karşı hata yapmaktan çekinmiyorlar. 'Nasıl olsa affeder' düşüncesiyle sana istediklerini gibi davranıyorlar. Bu seni ilk başlarda çok yaralamasa da zamanla yıpratan bir durum. 'Herkes hata yapar' düşüncesiyle ilerleyen sen bu hataların sonunun olmadığını görünce artık dur diyeceksin. Çünkü yapılanlar onlara değil sana zarar veriyor. İnsanları kırmamak adına naif konuşmalar yapsan da bazen onların anladığı dilden konuşman gerekebilir. Senin iyi niyetini kullanmalarına dur demeli ve ikinci, üçüncü şansları gerçekten hak eden insanlara vermelisin.

Sürekli yaptığın hata aşık olmak.

Senin sürekli yaptığın bir hata varsa o da aşık olmak olabilir. Bir günde seni aşık olmamış bir şekilde görebilecek miyiz? Her gün başka birine aşık olan sen bazen geçici heveslere kapılsan da bazen unutulmaz acılar yaşayabiliyorsun. Aşık olmak her ne kadar güzel duyguları barındırıp, insanı gençleştirse de sen de pek böyle etkiler yaratmıyor. Daha çok kendini üzüyor ve etrafındaki kimseyi görmüyorsun. Sadece sevdiğin, aşık olduğun kişiye odaklı olduğun bir hale bürünüyorsun. Bu da senin ondan geri kalan her şeyi unutmana neden oluyor. Sen aşk için yaratılmış olsan da, hayatında sadece o varmış gibi yaşamaya devam edemezsin. Bu senin sağlıklı ilişkiler kurmana engel olur. Hiçbir şeyde orta yolu bulamadığın gibi aşık olmakta da bulamıyorsun. Ya birden fazla kişiye aşık oluyor ya da imkansıza... Senin sürekli yaptığın hata aşık olmak. Senin gibi aşka aşık birine nasıl aşık olma diyebiliriz ki?

Eski sevgiline inanmak.

Senin sürekli yaptığın bir hata varsa eski sevgiline inanmaktır. Eski sevgililer eski de kalmalıdır ve oradan dönmemelidirler. Dönüp senin aklını karıştırmaları yasak olmalıdır. Çünkü sen her seferinde eski sevgiline inanıyorsun. Asıl hatayı yapan o ve daha sonra sana dönen de o. Affedip tekrar hayatına alarak da hatayı sen yapmış oluyorsun. Biliyoruz bunların hepsi çok sevdiğinden. Sen duygularını kontrol etmeyi her ne kadar iyi bilsen de eski sevgilin konusunda pek kontrol edemiyorsun. Ne derse inanıyor veya inanmak istiyorsun. Onunla geçirdiğin güzel ve değerli zamanlar, kötü geçirdiğin zamanların önüne geçiyor. Bu da senin sadece güzel anıları hatırlamana neden oluyor. Eski sevgiline inanmayı acilen bırakman lazım.

Cesaret edememek.

Senin sürekli yaptığın hata aslında cesaret edememek. Cesaret edememek senin bir şeylere geç kalmana ve her seferinde en başa dönmene neden oluyor. Her şeyi kontrollü bir şekilde yaşayan sen, ani kararlar almaktan ve spontane yaşamaktan hiç hoşlanmıyorsun. Bu yüzden de sonunu düşünmediğin bir şeye cesaret edemiyorsun. Senin bir işe kalkışabilmen için en ince detayına kadar düşünmen gerekiyor. Böylelikle problemlerle karşılaşma ihtimalini de en aza indirmiş oluyorsun. Temkinli olmak ve her şeyi planlamak kötü bir şey olmasa da senin cesaretini kırıyor. Hiç ummadığın bir anda sonunu düşünmeden bir şeye başlamak belki de hiç beklemediğin şeyleri karşına çıkarabilir. Bu bile bir insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Hayatında büyük değişiklikler istiyorsan, küçük şeylere cesaret etmeye bugünden başlayabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
37
19
18
8
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?