Görüş Bildir
Haberler
Şu Anki Ruh Halini Yansıtan Ünlü Kim?

Şu Anki Ruh Halini Yansıtan Ünlü Kim?

Gün içinde birçok ruh haline bürünüyoruz. Bazılarımız mutsuzluğunu veya sevincini yansıtabiliyorken bazılarımız bunu içinde yaşamayı tercih edebiliyor. Biz de bunu çözmek için buradayız! Senin şu anki ruh halini yansıtan ünlüyü söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Arkadaşlarının ani planlarına genel olarak ne diyorsun?

4. Peki haftanın kaç günü dışardasın?

5. Şu an kim seni arasa hastayım, yatıyorum dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bugün eski sevgilinin evlendiğini öğrensen ne tepki verirsin?

7. Peki senin için en verimli aktivite ne?

7. Peki senin için en verimli aktivite ne?

8. Peki en sık söylediğin yalan ne?

9. Bize modunu yükseltecek bir yabancı dizi seç.

10. Son olarak şu an hayatında ne değişsin isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil

Senin şu anki ruh halin Nil Karaibrahimgil'i anımsattı bize. Bugün de her gün olduğu gibi pozitif ve hayat dolusun. Moodunu düşürmek hiç kolay değil. Birinin bir sözüne, bir davranışına alınacak değilsin. İnsanların konuştukları genellikle senin bir kulağından girip, diğer kulağından çıkıyor. Kendi bildiğini okuyan ve sadece etrafından güvendiği insanların az da olsa sözünü dinleyen birisin. Her ne olursa olsun sakin kalmayı başarabiliyor ve mantıklı düşünebiliyorsun. Bu soğukkanlılığın senin sağlam adım atmanı sağlıyor. Her ne kadar modunu düşürmek kolay olmasa da hayatta seni üzen ve yıkan durumlarda olabilir. Bu durumlardan sonra senin de toparlanman güçleşebiliyor. Yani aman senin enerjin düşmesin. Her şeye iyimserlikle yaklaşan seni asık suratlı görmek istemeyiz. Enerjin, hayata bakış açın ve her problemden olumlu bir sonuç çıkartman ile sen Nil Karaibrahimgil'sin.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Sen bugün Serdar Ortaç ruh haline sahipsin. Hayata karşı bir boş vermişlik seziyoruz sen de. Genelde böyle bir ruh haline sahip olmasan da şu günlerde 'aman ben mi dünyayı kurtaracağım?' havasındasın. Çok da haklısın. Her zaman insanlara enerji verip, neşeli olamazsın. Bazen yaşadığın onca şeyi düşünüp 'Ben bunları atlattım' diyebilmelisin. Yaşadıklarını düşününce de tam da Serdar Ortaç ruh haline bürünüyorsun. Her zaman işini zamanında yapan ve sorumluluklarını bilen seni şu günlerde yataktan çıkartmak oldukça zor. Sürekli mutsuz ruh halinde olmasan da devamlı hale geldiğinde büyük problemler yaratabilir. Sen yine de bugün düşün, taşın, kendine zaman ayır ama yarın toparlan. Şu an anladığımız kadarıyla Serdar Ortaç gibi bakıyorsun etrafına. Bu testten sonra ruh halinin değişeceğine biz inanıyoruz.

Duygu Özaslan

Duygu Özaslan

Senin bugün modun tam olarak Duygu Özaslan'ın bu şekli. Saçma hallerde yaptıklarını düşünüp, neler atlatmışım dediğini duyuyoruz. Hayatta her şeyi çok da ciddiye almayan senden tam da böyle bir hareket beklenirdi zaten. Sevincin uzun süre devam etse de, mutsuzluğun sadece anlık oluyor. Yaşanılan şeylere uzun uzun üzülüp, kendini yıpratmıyor ve toparlanabiliyorsun. Üstelik toparlanmak için herhangi birine de ihtiyacın yok. Kendin her şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Çünkü problemlerini nasıl atlatacağını yine en iyi sen biliyorsun. Her zaman içinden ne gelirse yapan ve yaşayan sen o an ruh haline göre hareket ediyorsun. O gün mutlu uyandıysan herkes şanslı ama mutsuz uyandıysan hayatı hem kendine hem de etrafına zehir edebilirsin. Şu anki ruh halini yansıtan ünlü Duygu Özaslan. Hem komik hem dertli hallerin ile bize bu görseli anımsattın.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Sen bugün Gülben Ergen ruh halindesin. Yaşadığın her olay karşısında dimdik durabilir ve tek başına her şeyin üstesinden gelebilirsin. Bugün yargı dağıtan tarafından uyanmışsın desek yeridir. Adeta haklının yanında haksızın karşısında tutumun ile korkusuzluğunu gösteriyorsun. Sinirlenince ağzından çıkanı duymayıp, her şeyi saydırabiliyorsun. Çoğu zaman hak edene hak ettiği gibi karşılık versen de bazı zamanlarda en yakınlarının canını söylediğin sözler yakabilir. Senin bu özelliğini iyi bilen yakınların her zaman senin yanında olan kişiler. Aslında senin gibi arkadaşları olduğu için de şanslı kişiler. Çünkü sadece kendin için değil etrafındaki herkes için sesini yükseltebilir ve yardım edebilirsin. Senin bu cesur hareketlerin ve gerçekten dediğini yapan hallerin bize Gülben Ergen'i anımsattı. Hakkını almadan gitmeyen sen için tek uyarımız biraz sakin olman.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
43
24
17
8
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın