Görüş Bildir
Haberler
Senin İlk Buluşma Kuralının Ne Olduğunu Söylüyoruz

Senin İlk Buluşma Kuralının Ne Olduğunu Söylüyoruz

Herkesin bir ilk buluşma kuralı vardır. Kimimiz bu konuda istikrarlı olurken kimimiz kurallarımızın dışına çıkabiliriz. İlk buluşmada defalarca hata yapan seni testimize davet ediyoruz. Senin ilk buluşma kuralını söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk buluşma için ideal mekanını seç bakalım.

3. İlk buluşma için ideal mekanını seç bakalım.

4. Peki ilk buluşmada flörtün ne yaparsa masadan kalkarsın?

5. Peki birinin senin sevgilin olabilmesi için en baskın özelliği ne olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir insanı tanımak için ne kadar süre yeter?

6. Sence bir insanı tanımak için ne kadar süre yeter?

7. Şimdi itiraf zamanı! Eski sevgilini stalklıyor musun?

7. Şimdi itiraf zamanı! Eski sevgilini stalklıyor musun?

8. Sen bunlardan hangisisin?

9. İlişkilerde asla tahammül edemediğin şey ne?

10. Son olarak şu an bir ilişkiye hazır mısın?

10. Son olarak şu an bir ilişkiye hazır mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski sevgiliden bahsetmez ve bahsedilmesinden de hoşlanmazsın.

Senin ilk buluşma kuralın eski sevgililerin söz konusu olmaması. Ne kendin ne de karşındaki insanın bu konuları açmasını istersin. Birbirinizi tanımak yerine eski sevgililerden bahsetmek bu işin en başından olmayacağını anlamana neden olur. Senin için ilk buluşma demek, iki insanın çok derine inmeden birbirini tanıması ve gün sonu güzel ayrılmaları demek. Eğer eski sevgililerden bahsedilmişse, o ilk buluşmanın sonunun güzel biteceğini söyleyemeyeceğiz. Konu oralara gelmeye başladığını anladığında direkt lafı çevirmeye çalışırsın. Sen ilk buluşmalara aşırı özeniyor ve o günün kusursuz olması için son derece çabalıyorsun. Karşındaki kişiden de aynı özeni bekliyorsun. İstediğin gibi çıkmayınca da bir kahve içip kaçtığın çok olmuştur. Bu kaçışlarının en büyük nedeni edilen sohbetten kaynaklanıyor. Yani birinin seninle uzun bir ilişki kurması için eski sevgili sohbetinden uzak durması gerekiyor.

İlk buluşmaya arkadaş ile gidilmez.

Senin ilk buluşma kuralın bir arkadaş ile ilk buluşmaya gelinmemesi. Asla tahammül edemediğin bir şey varsa o da arkadaşlarını sürekli yanında taşıyan sevgilidir. Kendini özel hissedeceğin her anda sürekli yanınızda başkalarının olması seni rahatsız eder. Bu nedenle ne sen ne de karşındaki kişi ilk buluşmaya arkadaşı ile gelmemeli. Daha sonrasında da arkadaşı size katılmamalı. Bir zaman sonra arkadaşlarınızla beraber olmakta bir sakınca görmesen de ilk buluşmalar iki kişinin birbirini tanıması için önemli anlar olduğundan, yalnız olmanızın daha iyi olacağını düşünüyorsun. Biz de seninle aynı fikirdeyiz. Sadece size özel olması gereken o anı başka insanların mahvetmesini istemiyorsun. Bu nedenle ilk buluşmaya tek gelmeyen herkesle sadece arkadaşça sohbet edersin.

İlk buluşmaya eve davet edilmez.

Seni ilk buluşmada eve davet edecek kişi baştan kaybetmiş demektir. İlk buluşmada bir kafede oturulur, kahve içilir belki en fazla yemek yenir ama asla günün başında veya sonunda eve davet edilmez. Bu görgüsüzlüktür senin için. Bu nedenle en çok dikkat ettiğin kuralın, karşındaki insanında aklı başında biri olmasıdır. Uzun uzun sohbet edeceğin ve keyfini çıkartacağın o günün böyle saçma bir teklifle mahvolmasını istemezsin. Sen daha romantik biri olduğun için ilişkilerinde her zaman yavaş ilerlemeyi seçiyorsun. Her anın tadını çıkartıyor ve ilerde gülümseyerek hatırlamak istiyorsun. Bu nedenle ilişkilerde her zaman zor kişi sen oluyorsun. Seçtiğin kişiden, ilerleyen sohbete, gidilecek yerlere kadar her detaya takılan birisin. İlk buluşmada eve davet eden birisi senin için arkadaştan öte gidemez.

İlk buluşmada makarna veya hamburger yenmez.

Senin altın kuralın ilk buluşmada hamburger veya makarna yememek. İlk buluşmalarda kahve içilmesi gerektiğinin senin gibi biz de arkasında duruyoruz. İlk buluşmada keyifli, uzun vakitler geçirdiysen acıkmak normal ama tercihin hamburger veya makarna olmamalı. Bunu yemek eziyetken ilk buluşmada rezil olmakta ayrı bir dert. Birkaç buluşmadan sonra o samimiyeti yakalayınca artık bu tür şeyler problem olmasa da ilk buluşma için oldukça fazla bir başlangıç. Sen daha çok karşındaki kişiye odaklanacağın bir ilk buluşma hayal ediyorsun. Dikkatini başka şeylere yöneltmeden, karşındaki insanı tanımaya çalışmalısın. Aynı şekilde karşındaki kişide seni tanımalı. Senin için ilk buluşmada makarna veya hamburger yemekten daha kötü bir şey varsa o da karşındaki insanın az konuşmasıdır. Hem sohbeti yönetebilecek hem de hamburgerden uzak duracak biri ile date'e çıkabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
17
9
7
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

ilk buluşmada makarna veya hamburger yenmez

mavibiyik

Niye kız, penne çeşitleri yenir

Gizem Yenikler

İlk buluşmada makarna veya hamburger yenmez.

Berna

Eski sevgiliden bahsetmez ve bahsedilmesinden de hoşlanmazsın