Görüş Bildir
Haberler
Zor Günlerinde Yanında Kimin Olacağını Söylüyoruz

Zor Günlerinde Yanında Kimin Olacağını Söylüyoruz

Hazır ağzımıza dolanmış bir şarkı varken, zor günlerimizde gerçekten yanımızda kim oluyor? Bazen işin içinden çıkamadığımızda birilerinin yardımını bekleriz. Bazıları bu konuda şanslı olup, başları sıkıştığında yardımlarına koşan insanlar çoktur ama bazılarımız beklediğimiz yardımı göremeyince, mecbur kendimiz çözmeye çalışırız. Bu test sana zor günlerinde yanında kimin olacağını söylüyor.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Genel ruh halini öğrenelim.

4. Peki bir dedikoduyu ilk kime anlatırsın?

5. Aşk hayatını soralım biraz. Bir ilişkin var mı?

5. Aşk hayatını soralım biraz. Bir ilişkin var mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ne kadar süredir berabersiniz?

6. Peki ne kadar süredir berabersiniz?

7. Peki başın sıkıştığında arayabileceğin kaç dostun var?

7. Peki başın sıkıştığında arayabileceğin kaç dostun var?

8. Sen insanlara genel olarak ne kadar güveniyorsun?(1=en az, 5=en çok)

9. Peki bize bir görsel seç.

10. Son olarak problemlerinle nasıl baş edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin zor günlerinde yanında arkadaşların olacak.

Senin zor günlerin de arkadaşların yanında oluyor. Uzun yıllar birlikte olduğunuz ve sağlam adımlar atarak dostluğunuzu oluşturduğun arkadaşların ile yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor. Doğrusu onlar yanındayken başka bir şeye pek ihtiyaç duymuyorsun. Sevinçli ve mutlu anlarında yanında olmalarından daha değer verdiğin şey, kendini yalnız ve üzüntülü hissettiğin zamanlarda da yanında bulunmaları. Bir insanın sadece iyi gün dostu olması senin ondan uzak duracağın anlamına geliyor. Çünkü sen de beraber yürüdüğün insanlara çok değer veriyor ve her anlarında yanında bulunuyorsun. Onlardan beklediğin de bu. Şanslısın ki seni yarı yolda bırakmayacak ve uzun yıllar dostluğunuzun devam edeceği kişilerle birliktesin. Her adımı arkadaşlarıyla atan, onlarsız hiçbir plana dahil olmayan kişilerden birisin. Ailen tarafından bu özelliğin pek hoş karşılanmasa da senden çok iyi dost olacağını anladık. Arkadaşlarınla bol eğlenceli, bol kahkahalı ve dertleşmeli bir hayat diliyoruz sana.

Senin zor günlerinde yanında annen olacak.

Senin zor günlerinde yanında olacak kişi tabii ki annen. Aranızdaki değişik bağ ile bütün anne-çocuk ilişkilerini gölgede bırakıyorsunuz. Yeri gelince eğlenebiliyor yeri gelince birlikte dertleşebiliyorsunuz. Bu yüzden de senin zor gününde de yine yanında annen var. Annenle arkadaş gibi ve oldukça samimisiniz. Hiçbir şeyini saklamayıp, ondan çoğu zaman fikir alıyorsun. Sana doğru yolu gösterip, her zamanda yanında varlığı ile huzurlu hissetmeni sağlıyor. Bu birazda senden kaynaklanan bir durum. Her zaman önceliğin ailen olmuş. Çünkü bildiğin bir şey varsa o da yıllar sonra bile yine yanında onların olacağıdır. Her yanlışında seninle üzülen her doğrunda seninle sevinen annene sen de çok düşkünsün. Yaşayacağın uzun yıllarda daha birçok kez yanılıp, hata yaptığını fark edeceksin ve o sırada yine annen senin yanında olacak. Tabii sana ilk temennimiz daha hatasız bir hayat.

Senin zor günlerinde yanında sevgilin/eşin olacak.

Senin zor günlerinde yanında sevgilin var. Her şeyi paylaştığın ve her zaman en büyük destekçin olarak yer alan sevgilin, seni zor günlerinde de yalnız bırakmıyor. Karşına öyle biri çıkmış ki seni anlayan ve hayatını kolaylaştırmak için var olduğuna inandığın biri... Belki uzun yıllar aradın belki de bir rastlantı sonucu bir anda çıktı karşına ama sana mucizeler getirdiği kesin. Yolunu kaybettiğinde bulduran, ne düşündüğünü senden iyi bilen, nerede nasıl rahat edebileceğini anlayan ve en önemlisi senin adına senden çok sevinen sevgilin ile üstesinden gelemeyeceğin şey yok gibi. İlişkilerde en önem verdiğin şey vefa. Bir insana dış görünüşü için asla katlanmazsın. Birlikte geçirdiğiniz zamanlar, aştığınız engeller senin için çok daha önemlidir. Bir ilişkinin sağlam olması da bu zorlu yollardan geçmektir. Senin de çok iyi bildiğin gibi yanında sevgilin ile kaybedeceğin savaş yok. Her anınızın tadını çıkarttığın sevgilin ile bizi imrendirdiğin doğru.

Zor günlerinde yine tek başınasın.

Sen zor günlerinde de yine tek başınasın. Bu hayatta diğer insanları yük gibi gören senden başka kimse yoktur herhalde. Etrafında tabii ki çok değer verdiğin insanlar var ama bu insanlar genellikle senin yaşadıklarını yüzeysel olarak biliyorlar. Kolay kolay kimseye içini açamadığın için ne çok sevindiğin bir şeyi ne de çok üzüldüğün bir şeyi onlara yansıtmıyorsun. Bu yüzden sen sevincinde de üzüntünde de tek başınasın. Bunun en büyük sebebi her şeyin karşısında güçlü durmandan kaynaklanıyor. Seni ağlarken gören insan sayısı oldukça azdır. Problemler karşısında yıkılmak yerine durup, olanlar için çözüm aramaya başlarsın. Bu küçüklüğünden gelen özelliğin seni sağlam biri yapmış. Zor günlerinde etrafına birilerini toplamak yerine durup düşünüp, yine en iyi çözümü sen buluyorsun. Her kafadan bir ses çıkması senin işini sadece zorlaştırıyor. Bu güçlü karakterin ile sana kolay kolay hiçbir şey olmaz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
33
11
11
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Zor günlerinde yine tek başınasın.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Senin zor günlerinde yanında arkadaşların olacak.

Mustafa Muatafa

Zor günlerinde yine tek başınasın. % 100 doğru...