Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Aşko-Kuşkosun?

Sen Ne Kadar Aşko-Kuşkosun?

Sosyal medyada giderek popülerleşen aşko-kuşko kız kavramı, bazıları için itici gelse de bazılarımız kavramın tam olarak hakkını veriyoruz. Bu testimiz de senin ne kadar aşko-kuşko olduğunu söylüyor.

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını öğrenelim.

2. Cümle içinde en çok kullandığın kelime hangisi?

2. Cümle içinde en çok kullandığın kelime hangisi?

3. En çok kullandığın emojiyi seç bakalım.

3. En çok kullandığın emojiyi seç bakalım.

4. Bize pembenin bir tonunu da seç.

5. Peki en sevdiğin parfüm kokusu ne?

5. Peki en sevdiğin parfüm kokusu ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Twitter'da sık kullandığın kalıp hangisi?

7. Flörtüne nasıl "günaydın" yazarsın?

7. Flörtüne nasıl "günaydın" yazarsın?

8. İnsanlara genelde nasıl hitap edersin?

8. İnsanlara genelde nasıl hitap edersin?

9. Temas bağımlılığı denilince ne anlıyorsun?

10. Son olarak seni ne ağlatır?

10. Son olarak seni ne ağlatır?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşko-kuşko mu o da ne?

Sen maalesef aşko-kuşko değilsin. Mağazada istediği ürünün stoku bitince ağlayan kişi değilsin yani. Daha çok kendi ayakları üzerinde duran ve başkalarından yardım istemekten çekinen birisin. Kendi başarılarını ve bu başarılara ulaşırken ki göstermiş olduğun çabayı izlemek sana gurur veriyor. Oturup bir şeylerin ayağına gelmesini beklemek yerine, harekete geçiyor ve istediğin şeyleri kendin alıyorsun. Enerjin çok çabuk yükselip, çok çabuk düşebiliyor. Bu genellikle karşındaki insanın enerjisine bağlı olarak değişiyor. Her konu hakkında bir fikrin olmasını seviyor ve her sohbete dahil oluyorsun. Arkadaş çevren, konuşmalarında fikirlerine önem veriyor ve seni dinliyorlar. Başları derde girince devreye sen girip onları kurtarman oldukça mümkün. Aşko-kuşko biri değilsin. Zaten etrafımızda mantıklı kararlar verebilen kişilere de ihtiyacımız vardı.

Sen aşko-kuşko olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun.

Sen aşko-kuşko olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Bu süreçte her ne kadar zorlansan da yavaş yavaş kendini aşko-kuşko olmuş bir şekilde bulacaksın. Herkes gibi sen de pembenin bir tonunu seviyorsun. İtiraf et küçükken tüylü kalemin vardı. Eğlenmeyi seven ama abartmadan her şeyi yaşayan birisin. Yani hem mantıklı davranıp hem de bazen dağıtabiliyorsun. Arkadaş ve aşk ilişkilerinde her zaman daha fazla çaba sarf eden biri olmuşsun. Bu aşko-kuşkoluk kuralına aykırı olduğu için artık akıllanıp, senin için çaba sarf edilmesi gerektiğini düşünüyorsun. İstesen kendi kendine yetebilecek birisin ama etrafında birileri olmayınca da hayatın tadının çıkmadığını düşünüyorsun. Sürekli bir şeyler için ağlamak yerine onları elde etmek için yollar buluyorsun. Sen de bir çaba görsek de şimdiye kadar yaşadıkların artık bu çabanın yerini aşko-kuşkoluğa bırakmış. Yani her an tırnağın kırıldı diye ağlayabilirsin.

Seni aşko-kuşko kraliçesi ilan ettik.

Sen aşko-kuşkoluğun kurucusu, sen pembe düşkünü, sen tüylü olsun benim olsun diyen kız, sen aşko-kuşko kraliçesi olmayacaksın da biz mi olacağız? Pembe nerede sen orada. Üzerinde bir gün pembe bir şey taşımazsan nazar değermiş sana öyle duyduk. Dışarıdan her ne kadar narin ve kırılgan dursan da için bir demir kadar sağlam. Seni insanların sözleri değil en fazla tutmayan saç rengin üzebilir. Etrafındaki insanlara her ne kadar değer versen de çok yakının olmayan kişilerin senin hakkında fikir belirtmesine katlanamıyorsun. Onların dediklerini dikkate almıyor ve sadece gerçekten çok yakın gördüğün kişilerden fikir alıyorsun. Dışarıdaki kişilerin senin hakkında ne dediği pek umurunda değil. Hayatında sadece kendinle meşgul ve kendine odaklısın. Canın nasıl isterse öyle yaşıyor ve ne yapmak isterse onu yapıyorsun. Birilerine bağlı olmayı değil özgür olmayı tercih ediyorsun. Bu test sonucunu şu açıklama ile paylaşabilirsin; TC, Kaşe, Mühür, İmza...

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
80
68
52
24
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?