Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Ayrılık Cümleni Söyleyelim

Burcunu Seç, Ayrılık Cümleni Söyleyelim

Güzel başlayan her şeyin sonu olduğu gibi bazı ilişkilerin de sonu vardır. Önemli olan bu sonları kalp kırmadan nasıl bitirebileceğimizdir. Bu konuda da burçlara danıştık ve senin burcuna göre ayrılık cümleni söylemeye karar verdik.

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Koç: "Şu an bir ilişkiye ayıracak vaktim yok."

Koç burcunun net tavrını dikkate alırsak kuru bir 'şu an bir ilişkiye ayıracak vaktim yok.' demekten çekinmeyecektir. Biten duygularıyla beraber ağzına geleni söyleyebilir. Artık karşındaki insanı kırmak senin için bir şey ifade etmiyordur. Bir işe başlarken ki hevesin ilişkilerine de yansıyor. Heyecan ve tutku ile başlayan ilişkilerinde hevesin bir anda sönüyor ve ilgin başka bir yere kayıyor. Koç burçlarını uzaklaştıran bir şey varsa o da monoton bir yaşamdır. Uzun süre ilişkilerin insanı olmayan Koç burçları bir zaman sonra başka arayışlara giderler. Çok çabuk sıkıldıkları için onları heyecanlandıracak başka kişilere yoğunlaşırlar. İlişki yaşanılması oldukça zor olan Koç burçlarının ayrılık cümlesinden ilgisinin bittiğini de anlayabilirsiniz.

Boğa: “Ayrılalım demiyorum ama bir süre ayrı kalalım.”

Aşk insanları Boğa burçları kolay kolay insanlardan ayrılamazlar. Onları bağlayan şey alışkanlıktır. Seçici olan Boğa burçları bağlılık ve sadakat konusunda en güvenilir burçtur. Kendine ve karşısındaki kişiye her zaman açıktır. Bu nedenle sorunlarını söylemekten asla çekinmez. Önünü göremediği ve önceki kadar yoğun duygular hissetmediği bir ilişkiyi asla sürdürmez. Uzun ömürlü ilişkilerin insanı olan boğalar, karşısındaki insanın ilgisinin azaldığını fark ettiği an, o ilgiyi kazanmak için adım atar. Sadece bir kere şansını deneyen Boğa burcunun bu adımı karşılıksız kalırsa, bir daha dönmemek üzere gider. Yani Boğa burçlarının birinden ayrılması zordur ama ayrılıyorsa kesinlikle mantıklı bir sebebi vardır.

İkizler: "Beni çok bunaltıyorsun.”

Değişken ruh hallerine bir de çabuk sıkılmaları eklenirse İkizler burcu sizden ayrılmadan siz ondan ayrılın diyebilirim. İlişkilerinde eğlence arayışına giren ikizler burcu üzerine çok gidilmesinden hiç hoşlanmazlar. İşler ciddiye binince ilişkiden uzaklaşması çok muhtemel bir olaydır. İkizler burcu eğer ayrılık aşamasına geldiyse, karşısındaki kişi artık ona çekici gelmiyor olabilir. Her şeyin rutine bağlaması ve farklılıkların giderek azalması İkizler burcunun bir ilişkiyi bitirmesi için en büyük sebeptir. Sevgisi varsa ilişkiyi bitirmemek için çabalayacaktır ama hevesi kalmadıysa bu ilişkide onu kimse tutamaz. Artık ne bakmaya ne yanında durmaya ne de onunla konuşmaya dayanabilir.

Yengeç: “Farklı dünyaların insanıyız.”

Yengeç burcu herkese aşık olabilen bir burç değildir. Herkese çok çabuk güvenemez ve kalbini açamaz. Ama aşık olduklarında ise hiç kimse tarafından böyle sevilmediğinizi anlarsınız. Bir sürü şey yaşadıktan sonra aklına artık devam edemeyeceği gelir. Duygularına bir kılıf uydurması gerekiyorsa o da 'farklı dünyaların insanıyız' olmalıdır. Her şeyi mantığına sığdırmaya çalışan Yengeçler, aşk sarhoşluğundan yaşadığı her şey mükemmel gidiyor algısı bir zaman sonra gün yüzüne çıkar ve acı gerçeklerle yüzleşir. Bu nedenle Yengeç burcu duygularından emin olana kadar aralarındaki dengeyi karşı taraf belirlemelidir.

Aslan: “Kıskançlığından bıktım artık.”

Aslan: “Kıskançlığından bıktım artık.”

Sahiplenici aslan burçlarını sahiplenmek ne kadar doğru olur bilemedik. Aşkı çok ciddiye almayıp, sanki bir oyundaymış gibi hissederler. Bu nedenle karşı taraftaki insanların duygularını pek önemsemezler. İlişkilerinde önde durmayı ve ilgi çekmeyi severler. Bu yüzden de sürekli onu övmeye mecbursunuzdur. Özgürlüğüne düşkün olan Aslanları kontrol altında tutmak ve kısıtlamak asla mantıklı değildir. Bunu hissettiği an ya kavga çıkarır ya da arkasına bakmadan kaçar. İnsanlardan çok çabuk vazgeçebilir ve konu her ne olursa olsun bir daha geri dönmezler. Kıskanç kişiler aslanlardan uzak dursun.

Başak: “Uzun süre olmayacağım ama sen hep aklımda olacaksın.”

Başak: “Uzun süre olmayacağım ama sen hep aklımda olacaksın.”

Bir bakışıyla insanı tanıyan Başaklara numara yapmak ve yalan söylemek pek akıllıca değildir. Her ayrıntıya takılan ve gözünden asla kaçmayan Başaklar ayrılırken de her ayrıntıyı düşünürler. Büyük bir problem olmadıkça veya hisleri bitmediyse Başak burcu ayrılmayı düşünmez. Uzun süre düşündükten sonra ayrılık konusunu gündeme getirir. Zaten uzun süre düşünürken bunu da biraz olsun fark ettirir. Ayrılırken kalp kırmaktan hiç hoşlanmadığı için kelimelerini özenle seçer. Bu nedenle hem üzer hem sevindirir. Başak burçları ilişkiye başlarken ne kadar zorsa, ayrılırken de o kadar zor olur. Ayrılık kararını aylar önce almıştır ama 'yanlış mı, doğru mu?' diye düşünüyordur.

Terazi: “Ben seni hak etmiyorum.”

Terazi: “Ben seni hak etmiyorum.”

Aşk denilince aklımıza düşen Terazi burçları bu konuyu oldukça ciddiye alırlar. Sürekli flört halinde değil, daha ciddi kişilerin peşinde koşarlar. Geçici duygular değil kalıcı duygular peşindedir. Bu nedenle kendi hissettiklerine çok önem verirler. Duyguları yoğunsa Teraziler için problem yoktur ama artık bir şey hissetmiyorlarsa pek düşünmeden ilişkilerini bitirebilirler. İlişkilerinde her zaman kendinden veren bir burçtur. Prens/prenses gibi hissetmek istiyorsanız bir Terazi burcu ile birlikte olmalısınız. Sevdiklerini kişiden ayrılmak Teraziler için oldukça zordur. Büyük aşk acıları çekerler ve arkadaşlarına sürekli bundan bahsederler. Bir terazi burcu arkadaşınız varsa birbirinize eski aşklarınızı anlatabilirsiniz. Çünkü Terazinin dilinden bir başka terazi anlar.

Akrep: “Seni artık sevgilim değil, arkadaşım olarak görüyorum.”

Akrep: “Seni artık sevgilim değil, arkadaşım olarak görüyorum.”

Daha ne kadar kırıcı olabiliriz diye Akreplere baktık ve işte bu kadar kırıcı olabileceğimizi gördük. Aslında Akrepler için ilişkiler oldukça önemli ve değerli olgulardır. Gerçekten sevdikleri müddetçe karşısındaki kişiyi el üstünde tutarlar. Evlilik onlar için oldukça önemlidir. Herkesle evlenilmeyeceğini bildiklerinden sürekli bir arayış içindedirler. Doğru insanı bulana kadar asla pes etmezler. İlişkilerinde bir başka önemli duygu tutkudur. Onlar için bir ilişkide tutku bittiyse ilişki de bitebilir. Çünkü geriye hiçbir şey kalmaz. Onun için tutku biterse ilişkiler arkadaşlığa döner. Ayrıldığında eskiye dair ne varsa her şeyi yok eder. Kendilerine yeni bir sayfa açarlar.

Yay: “Ailemi ve işimi çok boşladım.”

Yay: “Ailemi ve işimi çok boşladım.”

Yay burçları her ne kadar aşka aşık olsalar da başka bir şeye daha aşıklardır. O da aileleri ve işleridir. Başarı onlar için çok önemlidir. Sürekli merak eder, araştırır ve okurlar. Böylelikle en ufak bir konuda bile bilgi sahibi olurlar. Kendilerini gösterecek bir alan yaratırlar. Aileleri ise vazgeçilmezleridir. Nereye giderlerse gitsinler, sürekli akıllarının bir köşesinde ailesi yer alır. Onlarsız hiçbir şeyin tadının çıkmadığını düşünürler. Fiziksel olarak karşısındakinin onu çekmesini isterler. İlişkiyi sürdürebilmeleri için aşk ve bağlılık ilk şartlarıdır. Eğer ailesini yalnız bıraktığını ve onları üzdüğünü hissederlerse ilişkiyi bitirmek için başka bir nedene ihtiyaç duymazlar.

Oğlak: “Seninle kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.”

Oğlak: “Seninle kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.”

Her şeyde bir mantık arayan Oğlaklar aşkta da mantıktan şaşmazlar. En iyisini en akıllısını en güzeli/yakışıklısını bulmaya gayret ederler. Kendilerini tamamlayacak birine ihtiyaçları vardır. Bu nedenle kendilerine denk olanı ömürleri boyunca ararlar. İlişkisi ayrılık boyutuna geldiyse, artık konuşmamaya başlayarak bunu belli ederler. Daha sonra ise davranışları ile gösterirler. Ayrılmaları için bahanelere sığınmazlar, gerçekleri hiç çekinmeden söylerler. Yüzeyseldirler. Ne istediğinizi belli etmezseniz asla anlamazlar. O size karşı ne kadar netse sizde ona karşı o kadar net olmalısınız. Acı ama gerçek oğlakların duyguları her zaman başarılarından sonra gelir.

Kova: “Keşke başka bir zamanda, başka bir yerde tanışsaydık.”

Enerjileri ile tanıdığımız Kovalar ayrılırken de çok yıpranmaz. Her şeyin üstesinden gelebileceğine emindir. İlişkisini bitirme kararı aldıysa, direkt arkadaş konumuna girer. Size ne çok soğuk ne de çok sıcak davranır. Bir şeylerin değiştiğini fark ettirir. Duygularına kapılıp, kör kütük aşık olmaz. Her zaman mantığı ve duyguları beraber hareket eder. Bu nedenle ayrılırken de hep 'keşkeleri' kullanır. İlişkilerinde doğru gitmeyen şeyleri görürse, ne olursa olsun ayrılma kararı alır. Karşısındaki kişiyi incitecek olsa da söylemekten çekinmezler. Özellikle karşı tarafın yaptığı bir hata görürse ne olursa olsun eski duygularını hissetmez. Kovalarla ilişki kurmak ne kadar unutulmaz olsa da ayrılmak da bir o kadar acıdır.

Balık: “Benim ruhuma ve isteklerime cevap veremiyorsun.”

Duygusallık denilince bir adım öne çıkan Balık burcu sonsuz hayal gücüyle aşkını yaşar. İki günde tanıdığı insanlarla da uzun vadeli planlar yapabilir. Bu genellikle insanları korkutsa da aslında Balık burcunun sadakatinin göstergesidir. İlişkisinde rüyadaymış gibi hisseder ve hissettirir, ta ki o gün gelene kadar. Aniden, hiçbir şey yokken kaybolan hisler artık Balık burcunun ilişkisini bitirmesine işaret eder. Onun için önemli bir şey varsa, o da sevgilisinin gözüne bakarken bile heyecanlanmaktır. Hissetmediği şeylerin peşinden gitmez. Aşkın nasıl bir şey olduğunu en iyi o bildiği için birine karşı neler hissetmesi gerektiğini de bilir. Balık burcu bir ilişkiyi bitiriyorsa ya kendi sevmediği ya da sevilmediğini hissettiği içindir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
31
29
25
12
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bahariye

Koç burcunun net tavrını dikkate alırsak kuru bir 'şu an bir ilişkiye ayıracak vaktim yok.' demekten çekinmeyecektir. Biten duygularıyla beraber ağzına gelen... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Oğlak: “Seninle kendimi tamamlanmış hissetmiyorum.” Her şeyde bir mantık arayan Oğlaklar aşkta da mantıktan şaşmazlar. En iyisini en akıllısını en güzeli/yak... Devamını Gör

pofudukpofyumak

Akrep: “Seni artık sevgilim değil, arkadaşım olarak görüyorum.” Daha ne kadar kırıcı olabiliriz diye Akreplere baktık ve işte bu kadar kırıcı olabileceğimizi... Devamını Gör