Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişide Aradığın Özelliğin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Evleneceğin Kişide Aradığın Özelliğin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Ömrümüzü neredeyse doğru kişiyi bulmakla geçirirken, en önemli kararlarımızdan biri olan evlilik için de uygunluğunu uzun süre düşünüyoruz. Aşk her ne kadar kriterlerle olmasa da senin evleneceğin kişide aradığın özelliğin ne olduğunu söylüyoruz. 

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Söyle bakalım şu an bir ilişkin var mı?

3. Söyle bakalım şu an bir ilişkin var mı?

4. Sen ilişkilerinde genellikle nasıl biri oluyorsun?

5. Sence bir evliliği sürdürmenin altın kuralı nedir?

5. Sence bir evliliği sürdürmenin altın kuralı nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen hangisisin?

7. Peki ömrünü aynı kişiyle geçirme düşüncesi sana ne hissettiriyor?

8. Sevgilinin eski sevgilisi, sosyal medyadan sevgilini eklese ne tepki verirsin?

9. Evliliklerini örnek aldığın bir çift seç.

10. Son olarak evlilik için ideal olan yaşı seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birbirinize bir şeyler katmalısınız.

Senin evleneceğin kişi kesinlikle senin gibi merak duygusunu enlerde yaşamalı. Sen sonsuz öğrenme isteği duyan birisin. Bu nedenle karşındaki insandan da böyle şeyler bekliyorsun. En korktuğun şey monoton bir evlilik hayatı. Sürekli yeni şeyler denemeniz ve öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorsun. Bu nedenle senin evlenmen veya bir evliliği sürdürebilmen için yeniliklere açık olması gereken biri ile olabilir. Çok ekstrem değil, daha gündelik şeyler istiyorsun. Beraber farklı bir dizi izlemek, yeni tatlar denemek veya hiç görmediğiniz bir yerlere gitmek sana yetebilir. İlişkiyi canlı tutan şeylerin sonsuz öğrenme isteği olduğunu düşünüyorsun. Sadece aşk ilişkisi değil, hayatında kurduğun bütün ilişkilerin beraber bir şeyler paylaşmaktan geçtiğini düşünüyorsun. Senin evleneceğin kişi, tıpkı senin gibi meraklı ve farklı şeylere istekli olmalı. Beraber dünya turu yapan çift siz olacaksınız gibi.

Birlikte eğlenceli vakit geçirebilmelisiniz.

Senin evleneceğin kişide mutlaka olması gereken bir özellik varsa o da eğlence anlayışıdır. Her şeyde bir mutluluk veya pozitiflik arayan sen için en küçük şeyden negatif tutum sergileyen biriyle olman imkansız. Her zaman olmasa da birbirinizin enerjilerini yükseltmeniz gerektiğini düşünüyorsun. İlişkilerin bitmesinin en büyük nedeni mutsuzlukken, bu mutluğu insanların kendilerinin yarattığını düşünüyorsun. Bir ilişki de sevgi ve tutku olduğu sürece o ilişkinin bitebileceğine pek inanmıyorsun. Bazen zıtlaşmaların bile ilişkiyi ayakta tutabilecek güçte olduğunu biliyorsun. Bu nedenle tamamen fikirlerinin uyuşmasındansa enerjilerinizin uyuşmasını tercih edersin. Sen evliliğe biraz zorluk olarak baksan da doğru kişinin karşına çıktığında, aslında ne kadar güzel bir şey olduğunu anlayacaksın. Hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştıran biriyle ömrünü geçirme fikri seni heyecanlandırıyor.

Asla bir şeyini kısıtlamamalı.

Senin gibi özgürlüğüne düşkün birisi için kısıtlanmak söz konusu olamaz. Senin evleneceğin kişi de en önem verdiğin şey güven konusudur. Bu güvenle birlikte, kendi özel alanlarınızı yaratmak ve saygı duymakta geliyor. Bir ilişki de açık ve net olmak o ilişkinin aslında ne kadar sağlam olacağının göstergesidir. Sen asla kimseyi kısıtlamayacağın gibi, kimsenin seni kısıtlamasını istemiyorsun. Zaten senin için evlilik kararı almak oldukça zor bir konuyken, bir de en ince ayrıntısına kadar düşünmek seni evlilikten daha da soğutabilir. Aşk ve sevgi gibi duygular bir yana senin için önemli olan saygı... Birbirini aşan sözler, aileye veya kişinin kendisine gösterilemeyen saygı bir ilişkinin bitesi için yeterli olacağını düşünüyorsun. Hayatını birleştirmek istediğin kişiyi bulduğunda, aslında şimdiye kadar hayalini kurduğun kişiyi de bulmuş olacaksın. Bu nedenle seni kısıtlamak yerine seninle birlikte özgürleşen biriyle evlenebilirsin.

Sadık olmalı.

Senin evleneceğin kişi de olması gereken en önemli özellik sadık olmasıdır. Şimdiye kadar aşktan yana yüzü gülmemiş seni, bu sonuç ile aşka inandıracağımızı umuyoruz. Senin ve etrafındaki kişilerin başına gelmiş olan ihanet olgusu senin evlilikle arana büyük bir mesafe açmış. Bu nedenle tam olarak kişiliklerin oturtmadan veya hayatı doyasıya yaşamadan evlilik düşünmüyorsun. Senin en çok değer verdiğin sadakat olgusu, hayatını şekillendirmede de önemli rol oynuyor. Sadece aşk ilişkilerinde değil aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinde de sadakate oldukça önem veriyorsun. Bir arkadaşını paylaşmak senin için imkansızken, evleneceğin kişinin bir başkasına ilgi duymasını asla aşamazsın. Sen aşık olduğunda sadece dünyanın merkezine onu koyuyorsan, aynı şekilde karşı tarafında seni koymasını bekliyorsun. Eğer bu devirde bu kadar sadık birini bulursan bize de haber ver.😂

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
47
40
13
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın