Görüş Bildir
Haberler
Senin Psikolojini Anlatan Rengin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Senin Psikolojini Anlatan Rengin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Renkler bizim hakkımızda birçok bilgi verebilir. Önemli günlerde giydiğimiz bir renk bile bizi anlatmaya yetebilir. Şimdi senin psikolojini anlatan rengi söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Bugün modun bunlardan hangisi?

4. Peki seni üzen olaylara nasıl tepki verirsin?

5. Üzüleceğini bile bile bir şeye başlar mısın?

5. Üzüleceğini bile bile bir şeye başlar mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutlu anını ilk kiminle paylaşırsın?

7. Peki sen kırıldığını nasıl belli edersin?

7. Peki sen kırıldığını nasıl belli edersin?

8. Seni mutlu edecek bir an seç.

9. Söyle bakalım gelecekten ne kadar ümitlisin?

10. Son olarak şu an yapmak istediğin şeyi seç.

10. Son olarak şu an yapmak istediğin şeyi seç.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin psikolojini anlatan renk pembe.

Senin psikolojini anlatan renk pembe.

Senin psikolojini anlatan renk pembe. Hayata sevmeye ve sevilmeye gelen sen için en uygun renk bu. Sen kolay kolay yıpranan veya pes eden biri değilsin. Çünkü hayatta karşılaştığın şeyleri pek ciddiye almıyorsun. Her şeyi olabilir gözüyle bakıp, baş edebileceğini düşünüyorsun. Bu rahatlıkta senin hayatı doya doya yaşamana neden oluyor. İnsan ilişkilerin genellikle şefkat üzerine kurulu. Yani yeni tanıştığın herkesin hikayesini dinlediğinde, ona karşı bir şefkat duyuyorsun. Bu da senin insanlardan zor kopmana neden oluyor. Onlar arkasına bakmadan giderken sen onlar için uzun süre göz yaşı döküyorsun. Neye ihtiyacın varsa karşı tarafa da onu yansıtıyorsun. Sevgi görmek istiyorsan karşındaki insana fazlasıyla sevgi gösteriyorsun. Anladığımız kadarıyla sen pamuk şeker tadında birisin. Hem rengin hem karakterin bu hayata neşe katmaya gelmiş gibi...

Senin psikolojini anlatan renk sarı.

Senin psikolojini anlatan renk sarı.

Senin psikolojini anlatan renk sarı. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çeken sen bunu umursamasan da içten içe oldukça hoşuna gidiyor. Etrafındaki herkese ve en çok da kendine aşırı enerji veriyorsun. Kolay kolay demoralize olman mümkün değil. 'Her şeyin içinde bir umut ve mutluluk vardır' diye düşünüyorsun. Böyle düşündükçe de olumsuzlukları kolay atlatabiliyorsun. İnsanlar üzerinde çabuk geçmeyen bir etkin var. Auran sayesinde kolay unutulmayan birisin. Özgün fikirlerin var ve bu da senin yaratıcılığını oldukça arttırıyor. Ortamlara girdiğindeki coşkulu ve enerji veren halin, yalnız kaldığında pek yansımıyor olabilir. Bazı zamanlar oldukça durgunlaşıyor ve derin düşüncelere dalıyorsun. Aslında bu durum birazda sana terapi gibi geliyor. Çünkü yalnız kalıp kafanı dinlemek ve yaşadığın iyi, kötü her şeyi düşünmek aslından ne kadar şanslı olduğunu hatırlatıyor sana.

Senin psikolojini anlatan renk mavi.

Senin psikolojini anlatan renk mavi.

Senin psikolojini anlatan renk mavi. Genellikle üzüntü halini dışarı vuran birisin. Yalnız kalmayı tercih eden ve aslında kendiyle ne kadar mutlu olduğunu gören birisin. Hayal kurmayı seven ve kurduğu hayalleri gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Geçmişte yaşadığın her olay, sen de derin yaralar açmış ve bu yüzden biraz da yalnızlığı seçmiş olabilirsin. Sakin bir yapın var. Olaylara karşı fevri davranmak yerine, yanlış yapmamak için iyice düşündükten sonra hareket edersin. Etrafındaki kişiler sana ne kadar çabuk güveniyorsa sen de bi' o kadar zor güveniyorsun. Her zaman kendi bildiğini yapıp, işlerin kesinleşmeden kimseye haber vermiyorsun. Çok yakınım dediğin kişiler senin için özel olsa da yine de herkesten her şeyi bekliyorsun. Bütün ilişkilerinde her zaman kendinden vermen nedeniyle en çok yıpranan sen olmuşsun. İnsanlara huzuru hissettirsen de sen o huzuru henüz birinde bulamamışsın.

Senin psikolojini anlatan renk siyah.

Senin psikolojini anlatan renk siyah.

Senin psikolojini anlatan renk siyah. Her ne kadar dışarıya duygularını yansıtmaktan kaçan biri olsan da kendi haline kaldığında bütün her şeyle yüzleşiyorsun. Gücün simgesi olan siyah senin dışarıya karşı tutumunu simgeliyor. Ama kendi haline kaldığında o siyahlıktan eser kalmıyor. Sevincini herkesle kolay paylaşsan da üzüntünü kolay kolay kimseye açamıyorsun. Kendi halinde acının geçmesini bekliyorsun. Hırslı tarafın seni istediğin konuma taşıyıp, hayallerine kavuşmanı sağlayacak güçte. Etrafında çok güvendiğin kişiler olsa da sırrını paylaşmaktan çekinen birisin. Çünkü insanlar senin hakkında ne kadar az şey bilirse, senin için o kadar iyi olduğunu düşünüyorsun. Sayılı arkadaş çevre ile kendi hayatına odaklı bir şekilde yaşıyorsun. 'Ne insanlar senin hakkında konuşsun ne de sen onlar hakkında bir şey öğren' düşüncesiyle hareket ediyorsun. Kendi halinde ve kusursuz denilebilecek bir hayata sahipsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
61
18
17
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?