Görüş Bildir
Haberler
Kasım'da Aşk Senin İçin Başka Olacak mı?

Kasım'da Aşk Senin İçin Başka Olacak mı?

Uzun süre aşksız kalanları ve aşık olmak için Kasım ayını bekleyenleri şöyle alalım.👇 Bu ay aşkı bulabilecek misin yoksa diğer Kasım'ı mı bekleyeceksin? 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Söyle bakalım, ne zamandır yalnızsın?

3. Söyle bakalım, ne zamandır yalnızsın?

4. Peki bir aşktan beklentin ne?

4. Peki bir aşktan beklentin ne?

5. Sence Kasım'da aşk gerçekten başka mıdır?

5. Sence Kasım'da aşk gerçekten başka mıdır?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize bi' çift aksesuarı seç.

7. Peki şimdiye kadar yalnız olmanın nedeni ne?

8. Diyelim ki birine gerçekten aşık oldun soracağın ilk soru ne olurdu?

9. Bu çiftlerden hangisi senin için ideal ilişkidir?

10. Son olarak ilişkilerinde nasıl birisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Kasım'da aşkı bulacaksın!

Bu azminle sen Kasım'da aşkı bulacaksın bunu anladık. İlişkilerinde fazla sahiplenici bir kişiliğe bürünüyorsun. Bu durum senin için normal algılansa da karşı taraf için bazen çekilmez olabiliyor. Fazla değer veren yapın nedeniyle karşındaki insanı yüceltebiliyorsun. Bu tutumun karşındaki insanın karakterine de bağlı olarak ya ilişkinin kötü ya da daha iyi olmasını sağlıyor. Değer verdiğin kadar aynı değeri de görmek istiyorsun. Yani ilişki içerisinde sen ne kadar veriyorsan karşı taraftan da aynı şeyleri bekliyorsun. Eğer çok seviyorsan, senin çabanla ilerleyen ilişki bir yere kadar böyle devam eder. Tek taraflı bir şekilde, sadece senin ittirmenle giden ilişkilerinin sonu hep hüsran olmuş. Aslında aşka sevgiye bu kadar değer veren seni yalnız görmek şaşırttı bizi. Şu ana kadar karşına seni senin gibi seven biri çıkmamış olsa da bu bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmez. Aşka dair umutlarını kaybetmeyen sen bu ay şanslısın. Gittiğin her yerde etrafına iyi bak, aşkı göreceksin.

Bu ay olmasa da bir iki ay içinde aradığını bulacaksın.

Bu ay aşkı bulmak senin için biraz zor. Kendini çok da hazır hissetmediğin şu zamanlarda zaten yanlış bir ilişkiye başlamak istemezsin. Kendini psikolojik olarak güzel bir ilişkiye hazırlaman gerekiyor. Bu nedenle Kasım ayı senin için erken olsa da birkaç ay sonra aşkı bulacağını söyleyebiliriz. İlişkilerinde biraz kararsız bir tutumun var. Yani senin için en iyisinin ne olduğuna karar vermekte zorlanıyorsun. Çok bir beklentin olmasa da içini huzursuz eden şeyler olduğunda, bu yola çıkmak için erken olduğunun farkına varacaksın. Bu nedenle kafanda tam oturtmadan veya 'tamam işte bu' demeden bir ilişkiye başlaman zor. Bu süre içinde de ya sen ya da karşındaki insanın sıkılması muhtemel olabiliyor. İlişkilerin genellikle flörtten ileriye gidemiyor veya bir süre sonra her şey çok aynıymış gibi geliyor. Hem kararsızlığın hem de çabuk sıkılman ilişkilerinde önünde duran en büyük şey. Gerçek ve sağlam bir ilişki istiyorsan önce bu özeliklerini törpülemen gerekiyor. Bu gerçekleri senin yüzüne söylediğimize göre bir iki ay içinde gerçek aşkı bulmanda bir engel göremiyoruz.

Senin aşkı bulman için kaç Kasım gerekiyor?

Sen ilişkilerinde oldukça zor birisin. Ne istediğinden, karşındakinin ne istediğine kadar her şeyi detaylı düşünmen belki de senin bu yola sokuyor. Tartışmalarında veya küçük pürüzlerde senin için büyük yıkımlar meydana gelebiliyor. Çünkü karşındaki insanın ne söylediğinden çok ne söylemek istediğine odaklanıyorsun. Yani kafanda çok fazla şey kurup, bu kurduklarının doğruluğunu sorgulamak yerine kendi düşündüklerine inanıyorsun. Bu özelliğin senin ilişkilerini çıkmaza sokan en büyük şey. Güven problemi yaşadığını ve insanlara sonsuz güvenin senin için ne kadar zor bir şey olduğunu anladık. Şimdiye kadar yaşadığın kalp kırıklıkları senin aşktan uzaklaşmana ve umudunu yitirmene neden olsa da bunu aşman öncelikle kendinden geçiyor. Her şeyin insanlar için olduğu şu dünyada, tabii ki de kalbimiz kırılacak, belki uzun süre toparlanamayacağız ama en kötü günün ardından bile güneşin doğduğunu unutmamalıyız. Yani aşka kapılarını kapatman için çok erken. Bu Kasım olmasa da gelecek Kasım'da seni aşksız görmek istemiyoruz.

Neyse önümüzdeki Kasım'lara bakacağız.

Umudunu yitirme daha önünde çok Kasım var. Aşk denilince bir adım geride duran sen, aslında aşkı bulmak için çok bir çaba da sarf etmiyorsun. İnsanlara gitmek yerine insanların sana gelmesini ve onlardan bir çaba görmek istiyorsun. 'Seni istemiyor' veya 'bunu belli edemiyor' olabilir diye düşünebiliyorsun. İlişkilerinde kendinden çok karşı tarafın duygu ve düşüncelerine yer veren birisin. Kendi ne istediğini değil, karşındaki kişi ne istiyor diye uzun uzun düşünüyorsun. Burada önemli olanın aslında kendin olduğunun farkına varınca daha sağlıklı ilişkiler yaşayabilirsin. Bu kadar kendini unutmak ve karşı tarafa bağlanmak bir gün gidebilecekleri ihtimalini getiriyor aklına ve bu nedenle de bir ilişkiye başlamak ve tekrar aynı şeyleri yaşamak gözünü kokutuyor. Her ne kadar aşktan elini çekmiş olsan da doğru kişiyi bulmak ve gerçekten sevilmek istiyorsun. Bunun yine senin elinde olduğunu söyleyerek önünde daha çok Kasım'lar olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
20
18
13
12
10
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Orusbu çocuğu onedio bir umut verip arş-emdama çıkarıyorsun sonra da gelecek kasımlara diyip her şeyin içine ediyorsun .

Bilirkişi Raporu

Onedio testleri de artık anladı durumu. Hadi kardeş başka kapıya.

Gizem Yenikler

Sen Kasım'da aşkı bulacaksın!