Görüş Bildir
Haberler
Sana Aşık Olanları Bekleyen Mutluluk mu Keder mi?

Sana Aşık Olanları Bekleyen Mutluluk mu Keder mi?

Aşk bütün duyguları içinde barındıran bir şeydir. İki kişinin bir aradayken hissettiği her şey aşkı oluşturur ve bağlarını güçlendirir. Bu hisler bazen mutluluk da olabilir keder de... Peki sana aşık olanları bekleyen şey ne? Mutluluk mu keder mi?

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Bir ilişkiye başladığında bu ruh hallerinden hangisine bürünüyorsun?

4. İlişkide en önem verdiğin şey ne?

5. Senin için bir ilişkide olmaması gereken şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ilişkilerinde genellikle nasılsın?

7. Üzgün bir anında yaptığın ilk şey ne?

8. Aşık olduğunu nasıl anlarsın?

9. Peki bize, seni neyin mutlu ettiğini söyle.

9. Peki bize, seni neyin mutlu ettiğini söyle.

10. Son olarak hayatından ne kadar memnunsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana aşık olanları bekleyen şey maalesef keder.

Sana aşık olanları bekleyen şey keder. İlişkilerinde biraz depresif ve kendini zorlayan birisin. Çok çabuk insanlarla iletişim kuramadığın için ilişkilerinde de kendini ifade etmen oldukça zorlaşıyor. Sana aşık olmak kolay olsa da tamamen kendini rahat hissedeceğin bir ilişki içine girmek oldukça zor. Hayatında yaşadığın şeylerin olumlu taraflarından çok olumsuz yönlerini düşünüyorsun. Her zaman aklını en kötüsü meşgul ediyor. Bu da senin aslında kötü olanı çekmene neden oluyor. Duygularını içine atıp kendine saklamayı tercih etsen de bir süre sonra dayanamayıp, bu kötü ruh halini dışarıya da yansıtıyorsun. Aslında hayatında yer etmeyecek ve kafana takmaya değmeyecek problemlerini çok büyütüp, ilerlemene engel boyuta getiriyorsun. İlişkilerinde hemen olmasa da bir zaman sonra istediğin samimiyete kavuşabilen birisin. Sadece biraz daha az düşünmeyi denemelisin. Gereksiz ve hayatında hiçbir öneme sahip olmayan olayları kendine dert etmeyi bırak. Böylelikle ilişkilerinde karşı tarafa kederden çok mutluluğu geçirebilirsin.

Hem mutluluğu hem kederi aynı anda yaşatan nadir insanlardansın.

Sen hem kederi hem mutluluğu yaşatabilen nadir insanlardansın. Bazen çok neşeli olurken bazen çok durgun olabiliyorsun. Yaşadıklarına ve insanlarla aranda geçen her olaya fazla takılan birisin. Bu durumları sadece sevdiklerinin yanında olduğu zamanlarda unutuyorsun. Yani sen yanında birileri olduğunda aşırı mutu biri, yalnızken aşırı kederli biri oluyorsun. Bu nedenle de yalnız kalmaktan pek hoşlanan biri değilsin. İlişkilerinde fazla aşktan ve sevgiden enerjin çok yüksek oluyor. Bu enerjin de sevgililerine çok iyi bir şekilde geçiyor. İnsanlarla iletişim oldukça yüksek. Çok çabuk biriyle kaynaşabilir ve bütün sırlarını anlatabilirsin. Birine karşı küçücük bir güven duyman, her şeyini anlatmana neden olabiliyor. Daha sonrasında bu durumdan başını oldukça ağrıyor. Hayatını yaşarken çok fazla dışardaki sesleri dinlemesen de yine de bu konuşmaları kafana takıyorsun. Sana aşık olacak kişi seninle hem mutluluğu hem de kederi yaşayabilen güçlü biri olmalı.

Sana aşık olanları bekleyen şey tabii ki mutluluk!

Sana aşık olanları bekleyen şey tabii ki mutluluk. Sen sevgi ve aşk duyguları ile yaşayan birisin. Birini sevmek ve sevilmek senin için inanılmaz kıymetli duygular. Bu nedenle seni sevecek ve aşık olacak kişi de çok şanslı biri. Kendini ona adayabilir ve onun mutluluğu için çabalayabilirsin. İlişkilerinde senin için önemli olan şey, sevildiğini ve değerli olduğunu hissetmek. Çok bir şey beklemiyorsun yani. İlişkilerinde acele etmeyi sevmiyor, yaşadığınız her anın tadını çıkartarak ilerlemek istiyorsun. Sana aşık olan kişi, sen de kimse de bulmadığı duyguları buluyor. Çünkü aşka yaklaşımın diğer insanlardan oldukça farklı. Karşına şimdiye kadar çok fazla seni anlayan ve senin gibi seven biri çıkmadığı için aşka olan inancını yitirmeye başlamışsın. İçinde olacak tek bir heyecan tekrar aynı duyguları hissetmene neden olabilir. İlişkilerinde kendini ikinci plana atıp, her zaman karşı tarafı daha fazla önemsiyorsun. Bu da insanların şımarmasına ve onlarında seni ikinci plana atmasına neden olabiliyor. Oysa sen nasıl ona değer veriyorsan, karşındakinin sana değer vermesini bekliyorsun. Sevince insanı mutluluktan aklını kaybettirecek kadar seven senin, değeri bilecek kişi sayısı da oldukça az.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
24
10
9
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sana aşık olanları bekleyen şey maalesef keder.

T.C. Mehmet

Bunu beklemiyordum. Moralini bozma. Alt tarafı bi test :)

cansu ersan

Sana aşık olanları bekleyen şey tabii ki mutluluk!

abuzittin tırrek

neden -da -de ekini kafana göre yazdın admin ugfyrfpyort