Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Sana Yakışacak Erkek Tipini Söylüyoruz

10 Soruda Sana Yakışacak Erkek Tipini Söylüyoruz

Anladık ki uzun süredir yanına birini yakıştıramadın. Bu olaya el atmamız gerek diye düşündük ve senin yanına yakışacak erkek tipini söylemeye geldik. 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenelim.

2. Bir erkekte en beğendiğin aksesuar nedir?

3. Peki karşıdan çok yakışıklı biri geliyor. Kim bu?

4. Bir erkek ne yaparsa senin için tamamdır?

5. Tekrar tekrar bakmanı sağlayan giyim bunlardan hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da senin hakkında bilgi alalım. Ten rengini seç bakalım.

7. Peki olursak böyle bi' çift olalım dediğin çift hangisi?

8. İlk buluşmada ne olursa bir daha görüşmezsin?

9. İdeal kaslı vücudunu seç.

10. Son olarak bir erkek yüzde kaç duygusal olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa saç

Kısa saç

Senin yanına yakışacak erkek tipi üç numaralı saça sahip olmalı. Her ne dersen de sen üç numara saç seviyorsun. Bakanı bir daha baktıran bu tarz ile senin yanına yakışacak başka birini düşünemedik. Her ne kadar dış görünüşe çok takılmayan biri olsan da üç numara saç görünce bi' durup düşünüyorsun. Sen dilediği gibi yaşayan ve insanların görüşlerine hayatında çok yer vermeyen birisin. Kendi kafana göre yaşayan biri. Bir karar alacaksan üzerinde çok düşünmeden ani bir kararla alırsın. İlişkilerinde bu kadar ani davranmasan da kısa saç görünce ani kararlar alabiliyorsun.

Renkli göz

Renkli göz

Senin yanına yakışacak erkekte aradığın tek bir şey var, o da renkli göz. Sen göze çok önem veren birisin. Çünkü duyguların gözlerden anlaşılabileceğini düşünüyorsun. Ağızdan çıkan sözlere değil, karşındakinin bakışlarına daha çok inanıyorsun. Sen gerçeklikten uzak biri olduğun için hislerine ve duygularına önem veriyorsun. Buradaki en büyük yardımcında gözler. Daha anlamlı bakmalı ve seni derinlere sürüklemeli. Bu gerçeklikten uzaklık, çoğu zaman seni yanlış kararlar almaya sürüklese de yaptıklarından pişmanlık duymuyorsun. Sen renkli gözlü olsun da benim olsun diyenlerdensin.

Kirli sakal

Kirli sakal

Senin yanına yakışacak erkek tipi kirli sakallı erkek. Sen sakal seven birisin. Çünkü sakalın ayrı bir karizma kattığını düşünüyorsun erkeklere. Senin kirli sakaldan daha dikkat ettiğin bir şey varsa, o da kendine güvenen insandır. Nerede ne konuşacağını bilen ve konuşmasıyla dikkatleri üzerine çeken birini istiyorsun. Senin yanına yakışacak kişi de senin gibi öz güveni yüksek olmalı. Girdiği her ortamda kendini sevdirebilmeli ve rahat olmalı. Yani sen çekinen insanlardan pek hoşlanmıyorsun. Kirli sakaldan sonra en büyük kriterin kendine güvenen biri olması.

Esmer erkek

Esmer erkek

Senin yanına yakışacak erkek tipi, esmer olmalı. Ne özelikler taşıdığını pek önemsemesen de esmer görünce dayanamıyorsun. Senin yanına da zaten seni taşıyabilen biri olması gerekiyor. Biraz ağır kişilerden hoşlanıyorsun. Sen oldukça hareketli, eğlenceli ve samimi birisin. Ama erkek arkadaşının da bu özellikleri taşıması seni yorabilir. Sen ilişkiyi canlı tutan taraf olurken, diğer taraf ilişkinin sakinliğini korumalı diye düşünüyorsun. Hem esmer hem de aklı başında, ne istediğini bilen biri senin yanına yakışabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
88
32
22
21
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mavi Rosa Mora

Sonuç "Kirli Sakal" mı?! Iyykk...

tontikke

Saç rengi ile ten rengini karıştırmışsınız

ezgi arda

#2. görselde parmaktaki yüzük detayı bize ne anlatmaya çalışıyo fkhsşjkhş