Görüş Bildir
Haberler
Karma Yasasına Göre Ne Yaşayacağını Söylüyoruz

Karma Yasasına Göre Ne Yaşayacağını Söylüyoruz

Astrologların dilinden düşmeyen şu 'Karma' neymiş diye çok araştırdık. Kendimizi her zaman iyi düşünmeye zorladık. Başarılı olduk mu? Bilemiyorum ama karma bir şekilde işliyor. Senin karmana göre ne yaşayacağını söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım, hiç birini aldattın mı?

4. Peki bu hayatta en korktuğun şey ne?

4. Peki bu hayatta en korktuğun şey ne?

5. Zor bir soru geliyor. Yakın arkadaşın ile eski sevgilinin görüştüğünü öğrensen ne yaparsın?

5. Zor bir soru geliyor. Yakın arkadaşın ile eski sevgilinin görüştüğünü öğrensen ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki itiraf zamanı... Yakın arkadaşından sakladığın büyük bir sırrın var mı?

6. Peki itiraf zamanı... Yakın arkadaşından sakladığın büyük bir sırrın var mı?

7. Gelecekte kendini bu evlerden hangisinde görüyorsun?

8. Peki intikam senin için ne demek?

8. Peki intikam senin için ne demek?

9. Peki kalp kırdığında kendini nasıl affettirirsin?

9. Peki kalp kırdığında kendini nasıl affettirirsin?

10. Son olarak sen nasıl birisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen karmana göre aradığın aşkı uzun süre bulamayacaksın.

Senin karmana göre bir türlü aradığın aşkı bulamadığını gördük. Her ne kadar doğru kişiyi bulmak için fazla çabalasan da her seferinde yanlış kişilerle olacaksın. 'Bu sefer tamamdır' dediğin ne varsa sonunda hüsranla karşılaşacaksın. Oldukça zorlu ve seçici birisin. Hayatının her anının kusursuz olması için çabalıyorsun. Bu nedenle seni rahatsız eden bir davranış gördüğünde, direkt olarak o kişiyi hayatından çıkartıyorsun. Mükemmeliyetçi tavrın nedeniyle aradığın kişiyi zor bulacaksın gibi duruyor. Belki önceden elinin tersiyle ittiğin kişi, daha sonra tekrar karşına çıkacak. Çok saçma bir nedenden bitirdiğin ilişki veya flörtünle yıllar sonra karşılaşacaksın. Her ince ayrıntıya takılan sen için doğru kişiyi bulmak inanılmaz zor bir şey. Eğer gerçek aşkı bulmak istiyorsan, öncelikle kendinde değişime gitmelisin. Her insanın kusuru olabileceğini düşünmeli ve en küçük bir hatada birini hayatından silmemelisin. Her ne kadar senin karakterin mükemmele uygun olsa da bazen mükemmeli yaratmakta senin elinde olabileceğini unutma!

Senin arkadaşlıkların hep yüzeysel olacak.

Sen insanlara, etrafına ve çevrende var olan herkese güveni çok düşük olan birisin. Herkesten her şeyi bekliyorsun. Bu nedenle sırtını bir tek kendine dayıyorsun. İnsanlarla aranda büyük bir güven problemi var. Sen her ne kadar güven veren biri olsan da etrafındakiler bir türlü senin güvenini kazanamıyor. Senin duruşun ve insanlara yaklaşım şeklin onların sana kolayca güvenmelerini sağlıyor. Birileriyle dertleşirken onları gerçekten dinlediğin belli oluyor. Şu zamanlarda insan en çok derdine ortak olacak ve yol gösterecek birini arıyor. Senin de en çok zorlandığın konu bu. Gerçekten derdini paylaşabileceğin birini bulamıyorsun. Derdini anlatsan da mantıklı veya içine sinen çözümler gelmiyor. Yine kendi derdine kendin çözüm buluyorsun. Bu güven sorunun nedeniyle arkadaşlıkların derine inemiyor. Bir şeyi anlatmadan önce 'acaba anlatsam mı?' diye düşündüğün bir arkadaşlık türü olamaz. Senin derdini kendi derdi gibi sahiplenen, sırrını kendi sırrıymış gibi koruyan biri senin gerçek dostun olabilir. Yıllardır yanında bulunan kişilere güvenmeyi dene. Onlardan sana zarar gelmeyeceğini en iyi sen bilirsin.

Sen karmana göre unutulmaz zamanlar yaşayacaksın.

Senin karman gördüğümüz en iyi karma. Yaptığın, düşündüğün, gösterdiğin veya hissettiğin her şey mi bu kadar iyi olur? Sen içinde kötülük barındırmayan, yapılan şeylerin altında bile 'mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır' diye düşünen birisin. Gözünle görmediğin veya kulağınla duymadığın pek bir şeye inanmıyorsun. İçinden nasıl her zaman iyi şeyler geçirdiysen karşına da her zaman iyi şeyler çıkacak. Unutulmaz ve her anıyla hatırlanacak anlar yaşayacaksın. Şimdiye kadar derdini, sıkıntısını çektiğin her şey bir bir çözülecek. Peşini bırakmayan düşünceler son bulacak ve yeni doğmuş gibi hissedeceksin. Karman o kadar iyi ki kıskandık doğrusu. Bu kadar iyi düşünceye sahip olmanın nedeni içinde pek bir şey tutamıyor olmandan kaynaklanıyor. Yani sen içinde ne geçiyorsa dilinde olan birisin. Patavatsızlıkla, açık sözlülük arasındaki ince çizgide yer alıyorsun. Nerede ne konuşacağını biliyorsun ve hiçbir zaman insanların gönlünü yapmak için yanlış yorumlarda bulunmuyorsun. Hem düşüncelerin hem dostluğun hem de yaşayacağın güzel günler için mükemmel biri olduğunu düşündük.

Sen ne istediysen onu alacaksın.

Sen artık yolun sonuna gelmişsin. Uzun yıllar dilemiş, istemiş durmuşsun ve artık o isteklerine kavuşma vakti! Çilesini çektiğin her şeyin karşılığını alacaksın. Sakin ve sabırlı bir yapın var. Hiçbir zaman olmayan ve seni zorlayan şeyler için isyan etmemişsin. Aksine bir nedeni olduğunu düşünüp, bu zorluğu da sabırla atlatmayı beklemişsin. Hayatının hiçbir anını acele yaşamayı sevmeyen ve her anını sindire sindire yaşayan birisin. Hiçbir şeyi kaçırdığını düşünmüyor ve hayatının keyfini çıkartıyorsun. Bu sabırlı bekleyişinde senin hedeflerine ulaşmanı sağlayacak. Derin ve anlamlı yaşadığın bir hayatın var. İsteklerin de aynı şekilde çok yüzeysel veya maddi şeyler değil. Hayatını daha mutlu yaşayacağın ve yanında sevdiklerinin olmasını dilediğin isteklerin var. Senin için huzuru bulmak çok önemli. Kendini mutsuz ve huzursuz hissettiğin bir yerde durman imkansız. Bu nedenle önceliğin huzuru bulmak. Güne gözlerini açtığında, ne kadar mutlu ve şanslı olduğunu hissetmen bile sana yetebilir. Sen aslında mutlu olmak için neden arayan birisin. Artık senin dönemin başlıyor. Sahne senin...

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
42
32
13
12
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Demir

bu iyi zamanlar ne zaman gelecek mezara girince mi?

Mrt Özn

Sen ne istediysen onu alacaksın.

cansu ersan

Sen karmana göre aradığın aşkı uzun süre bulamayacaksın.