Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruya Cevap Ver Senin 7 Özelliğini Söyleyelim!

etiket Bu 7 Soruya Cevap Ver Senin 7 Özelliğini Söyleyelim!

Sadece 7 soru ile seni ne kadar iyi tanıyabileceğimizi görmek için seni teste alalım.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım. Bir tatile çıkacak olsan hangi ülkeyi tercih edersin?

2. Çok üzüldüğün bir olay karşısında nasıl toparlanıyorsun?

3. Peki senin için hangisi daha zor?

4. Bir daha dünyaya gelsen hangi ünlü olarak gelmek isterdin?

5. En eğlendiğin anılarını hatırlayınca yanında genellikle kim oluyor?

5. En eğlendiğin anılarını hatırlayınca yanında genellikle kim oluyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki iyi olduğun bir konuda eleştirilirsen ne tepki verirsin?

6. Peki iyi olduğun bir konuda eleştirilirsen ne tepki verirsin?

7. Son olarak yeni bir şeye başladığında ne hissettiğini söyle.

Duygusal, enerjik, uyumlu, hayalperest, kararsız, şefkatli, otoriter

Sorduğumuz 7 soruya göre senin özelliklerin bunlar. Her ne kadar duygusal tarafın ağır bassa da önemli kararlarında mantığın ile hareket edebiliyorsun. Girdiğin ortamlarda yabancılık çekmiyor ve hemen adapte olabiliyorsun. En umutsuz anlarda bile enerjin ile insanlara ve kendine umut aşılayabiliyorsun. Kuralları ve sert tutumu olan birisin. Seninle konuşurken insanlar kelimelerini özenle seçiyorlar. İş hayatı senin için önemli bir konumda, bu nedenle en çok da kendi üzerinde otorite kuruyorsun. Kendini şartlandırıyorsun. Bu kadar katı gözüksen de şefkatli tarafın bir süre sonra yumuşamana neden olabiliyor. Etrafındakiler senin fikirlerine önem verdiği için her problemlerinde sana danışıyorlar. Seni tanımladığımız 7 özellikten kaçını tutturduğumuzu yorumlara yazmayı unutma!

Sadık, cesur, disiplinli, vicdanlı, işkolik, kibirli, gerçekçi

Sorularımıza göre seni anlatan 7 özellik bunlar. Sen daha çok işine sadık birisin. Başarı ve insanlardan övgü dolu sözler duymak seni tatmin eden ve ilerlemeni sağlayan en büyük şey. Bu da senin kibirli özelliğini ortaya çıkarıyor. Diğerlerinden ayrılmak ve farkını ortaya koymak seni tatmin ediyor. Hayatındaki başarılarının çoğu disiplinin sayesinde kazanmışsın. İşini, ödevini veya yapılacak herhangi bir şeyi bitirmeden gününe devam edemiyorsun. Çünkü bu durum senin kafanı meşgul ediyor. Hayal kurmak yerine daha gerçek şeylerle meşgul olmayı seviyorsun. Risk almaktan korkmuyorsun. Korktuğun bir şey varsa o da yapmadığın bir şeyden pişman olmaktır. En çok sevilen özelliğin ise vicdanlı olman. Özellikle sevdiklerine asla kıyamıyor ve onların mutluluğu için çabalıyorsun. Seni tanımladığımız bu 7 özellikten kaçını tutturmuşuz? Yorumlara yazmayı unutma!

Umursamaz, cömert, eğlenceli, şüpheci, samimi, inatçı, dürüst

Hayata eğlenmeye gelen seni tanımladığımız bu 7 özellikten biri de tabii ki eğlenceli biri olman. Yaşanılan problemleri, sorunları asla kafana takmıyor ve bir şekilde geçeceğini biliyorsun. Yaşanılan her şeye karşı biraz umursamaz birisin. Samimi tavırların ile herkesle kaynaşsan da çok çabuk herkese güvenmiyorsun. Çünkü insanların her şeyi yapabileceğini biliyorsun. Herkesten ve her şeyden şüphe duyuyorsun. Uzun yıllar geçirdiğin kişiler sadece gerçek dostların olabiliyor. Etrafının en sevmediği özelliğin ise inatçılığın. Benimsediğin fikirleri ve inandığın doğruları herkese karşı savunuyorsun. Seninle tartışmaya girmek pek mantıklı değil. Yalan söylenmesinden nefret ettiğin gibi söylemekten de nefret ediyorsun. Sonucu ne olursa olsun doğruyu söylemekten çekinmeyen birisin. Seni tanımladığımız bu 7 özellikten kaçını tutturduğumuzu yorumlara yazmayı unutma!

Cesaretli, güvenilir, ketum, kıskanç, kararlı, özgüvenli, sempatik

Cesaret dedik sen geldin aklımıza. Kolay kolay gözü korkmayan senin bu cesaretin bazen başına dert olsa da çoğu zaman istediğin sonuçlara ulaşmanı sağlıyor. Etrafındaki herkesin sırrını saklıyor olman, senin ne kadar güvenilir olduğunun kanıtı. Sen çok sırlarını paylaşmasan da insanları dinlemekten ve onlara yol göstermekten zevk alıyorsun. Sevdiklerini aşırı sahipleniyorsun ve onları kimseyle paylaşmak istemiyorsun. Bazı seçimler karşısında öyle uzun uzun düşünmene gerek kalmıyor. Kararlı tutumun ile bir yola gidiyorsun ve gittiğin yoldan da pişman olmuyorsun. Tanıştığın kişilerin en çok söylediği şey ne kadar sempatik olduğun. Güldürmeyi seven birisin. Bu da seni özgüvenli olmanı sağlayan en büyük şey. Seni tanımladığımız 7 özellikten kaçını tutturduğumuzu yorumlara yazmayı unutma!

Sakin, tutkulu, karamsar, hassas, güvenilir, yaratıcı, duyarlı

Sakin ve hassas yapın ile her şeye çok çabuk kırılıyorsun. İnsanları kırmamak için ekstra çaba harcıyorsun ve aynı çabayı seni kırmamak için de göstersinler istiyorsun. Çünkü söyleyeceğin bir kelimenin başkasının hayatını olumsuz etkilemesini istemiyorsun. Çevrene ve etrafındaki kişilere karşı duyarlısın, onların duygularını önemsiyorsun. Olumsuzluklar karşısında çok çabuk enerjin düşüyor ve bütün felaketleri düşünmeye başlıyorsun. Karamsarlığın yüzünden bütün bir gününü mahvedebilirsin. İnsanlara güven verebiliyor ama birine güvenmek konusunda oldukça geri de duruyorsun. Tutkulu birisin. İlişkilerine ve işine heyecan duyuyorsun. Bu tutku da senin yaratıcılığını arttırıyor. Seni tanımlayan bu 7 özellikten kaçını tutturduğumuzu yorumlara yazmayı unutma!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
81
23
21
12
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın