Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sahip Olman Gereken Hobiyi Söylüyoruz

Burcuna Göre Sahip Olman Gereken Hobiyi Söylüyoruz

Kendine bir uğraş aramaktan yorulduysan doğru yerdesin. Burcuna göre sahip olman gereken hobiyi söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım.

Serbest paraşüt atlayışı.

Serbest paraşüt atlayışı.

Macera tutkunu Koç burçlarına uygun hobi tabii ki serbest paraşüt atlayışı olmalıydı. Cesur kişiliği ağır basan Koçların, bir şeyi başarması için yapamazsın demeniz yeterli. Bu cümle onları daha da hırslandıracak ve en iyi şekilde yapmaya çalışacaklardır. Sakin ve uzun zaman alan hiçbir şey Koçları tatmin etmez. Onlara hareket, eğlence ve adrenalin lazımdır. Bu görsele bakmak bile Koç burçlarını heyecanlandırabilir.

Seramik yapımı.

Seramik yapımı.

Boğa burçları kendilerini oyalan ve terapi etkisi yaratan uğraşları severler. Sıfırdan bir şey üretmek onlar için eşsiz bir duygudur. Rafine zevklere sahip Boğalar, sıradan şeyler yerine farklı ve özgün olmayı tercih ederler. Ufak dokunuşlarla bile ortaya bambaşka bir şey çıkarabilirler. Yaratıcılıkları fazla gelişmiş kişilerdir. Sanatçı ruhlarını en iyi seramik yaparak ortaya çıkaracaklardır.

Yeni yerler görmek.

İkizler burcunun dünyaya gelme amacı gezmektir. yeni yerler görmek, keşfetmek onları tatmin eder. Gezdikçe ufku açılır ve aslında görmesi gereken ne kadar çok yer olduğunu fark eder. Öğrenmeye aç olan İkizler burcu sürekli bir araştırma peşindedir. Merakı onu hayata bağlar. Dünyanın ona sunduğu her şeyi merak eder. Yeniliğin peşinden koşar. Bu nedenle sürekli gezip, yeni yerler keşfetmek İkizler burcu için mükemmel bir hobidir.

Fotoğraf çekmek.

Fotoğraf çekmek.

Yengeç burcu anıları ile yaşayan bir burçtur. Bu nedenle ona uygun hobi fotoğraf çekmektir. Gezdiği, gördüğü, beğendiği, anlamlandırdığı her şeyin fotoğrafını çekmek isterler. Duygularının kontrolünde olan Yengeç burcu, çektiği fotoğraflara baktıkça mutlu günlerini anımsar. Bu onun değer verdiği şeyleri unutmamasını sağlayacaktır. Estetik bakış açıları gelişmiş olan Yengeçler diğerlerinin görmediklerini görür ve onun anında fotoğrafını çekerler. Duygularını yansıttıkları ve kendilerinden bir şey buldukları fotoğrafçılık Yengeçler için en ideal hobidir.

Resim yapmak.

Resim yapmak.

Aslan burcunun eğlenceli tarafını yansıtacağı bir hobi varsa o da resim yapmaktır. Bazen ruhunun karmaşasını bazen keyifli hissettiği bir günü resmedebilir. Renklere anlamlar katar. Kendi ortaya koyduğu bir resme uzun uzun bakar Aslanlar ve bununla övünmekten de gurur duyarlar. Ortaya çıkardıkları şeye çok değer verir ve eserlerini duvara asmaktan da çekinmezler. Sanatsal tarafınızı en iyi göstereceğiniz alan resim yapmaktır.

Blog yazmak.

Blog yazmak.

Başaklar iç dünyasını bir yere dökmek zorundadır. Bu da artık bir blog açmak olabilir. Yazarak kendilerini daha iyi ifade eden ve bu işi gerçekten çok iyi bir şekilde yapan Başakların hobisi, her konu hakkında bir yazı yazmak olabilir. Tabii bu devirde bu yazılarından para da kazanabilir. Detaycılıklarıyla en basit konuya bile derin anlamlar katabilir ve farklı bir bakış açısı ile o konuya yaklaşmanızı sağlayabilirler. Başakları klavyenin başına alalım o halde.

Kitap okumak.

Her zaman dengeli olan Terazi burcunun hobisi de kitap okumaktır. Farklı dünyaları birleştirir ve genellikle kitabın kahramanının yerine kendilerini koyarlar. Onlar için kitap okumak, her gün yeni bir hayata giriş yapmak gibidir. Bilgiye de doyumsuz olan Teraziler her kitabı okuduklarında, daha ne kadar çok kitap okumaları gerektiğini anlarlar. Onlar her kitaptan farklı şeyler kazanır ve her konu hakkında bir fikirleri olmasını isterler. Yani Terazilerin kitap okuması için yağmurlu bir havaya ihtiyaçları yoktur.

Tiyatro kursuna gitmek.

Tiyatro kursuna gitmek.

Akrep burcu sahnede olmayı sever. Bütün gözler onu izlemeli ve dikkat çekmelidir. Asla kolay olmayan, cesaret ve disiplin gerektiren tiyatro Akrep burçları için ideal hobidir. Çünkü aranılan disiplin onlarda vardır. İşlerini en iyi şekilde yapmak için canla başla çalışıp, sonucunda takdir toplamak onlar için her şey demektir. Yıllar sonra bile hatırlanacak işlere imza atarlar. Bu nedenle tiyatroculuk denilince, Akrep burçları bir adım öne çıkabilir.

Yeni dil öğrenmek.

Yeni dil öğrenmek.

Yay burcu öğrenmeye açık ve meraklı burçlardandır. Üstelik yeniliklere de oldukça açıktır. Yay burcunu her gün farklı bir şeye heves ederken bulmak çok olağandır. Bu nedenle yoldan geçerken bile bir kursa katılabilir. Özellikle farklı dillere olan merakı onu herkesten farklı kılar. Hepsinden biraz biraz konuşmak ona kendini iyi hissettirecektir. Farklı kültürleri tanımaya dillerini öğrenerek başlayacaktır. Bu nedenle Yay burçlarının hobisi yeni diller öğrenmektir.

Pasta yapmak.

Yemek işinde ne kadar iyiyse, tatlıda da bir o kadar iyi olan Oğlaklar hemen bir pastacılık kursuna başlamalıdır. Onlar için bir terapi yöntemi varsa o da mutfağa girmektir. Farklı tatlar denemeyi ve denettirmeyi severler. Özellikle pastalarda kendi yaratıcılıklarını ortaya koyabilirler. Yaptıklarını yemekten çok yedirmeyi tercih eder ve gelen her eleştiriyi dikkatle dinlerler. Bir sonraki pastasında hiçbir kusur çıkmayacağından emin olabilirsiniz.

Bahçecilik.

Bahçecilik.

Kova burcu bahçeyle iç içe olmayı seven bir burçtur. Yeşili görünce dayanamaz. Ona huzur veren bir manzaradır çünkü. Çiçeklerin arasında kahvesini yudumlayacağı ve kafasını dinleyeceği büyük bir bahçeye ihtiyacı vardır. Bunun yanında onlarla ilgilenmek, büyütmek veya bakımlarını yapmak Kova burçlarına iyi gelir. Kötü enerjilerini akıtabilecekleri ve pozitif enerji yakalayacakları tek hobi bahçeciliktir. Bu işi de onlardan daha iyi kimse yapamaz.

Dans etmek.

Balık burcu sanata yatkınlığı ile bilinir. Bu nedenle kendilerini en iyi ifade edecekleri alan danstır. Dikkat çekmeyi severler ve estetik dış görünüşleri ile dans etmek en çok Balık burçlarına yakışır. Müzik eşliğinde başladığı dansta saatlerin nasıl geçtiği anlamaz bile. Dans etmek Balık burçlarına enerji verir, yorulmak yerine daha fazla dans etmek isterler. Şimdi tek yapacakları şey yatkın oldukları dans türünü bulmak olacaktır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
22
22
8
7
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tontikke

Seramik,yaptım hiç benlik değil puzzle en iyisi ben evimin duvarları yaptığım puzzlelar ile dolu

cansu ersan

Pasta yapmak. Pasta yapmak. Yemek işinde ne kadar iyiyse, tatlıda da bir o kadar iyi olan Oğlaklar hemen bir pastacılık kursuna başlamalıdır. Onlar için bir... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Oğlak burcu arkadaşım mutlu günler diliyorum bir oğlak olarak