Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cümle Sana Her Şeyi Yaptırabilir?

Hangi Cümle Sana Her Şeyi Yaptırabilir?

Bazı cümleler vardır ve onu okuyunca yapamayacağımız şey yoktur. Ekstra bir enerji ve cesaret verir bize. İşte o anlarda etrafımızda kimse bulunmasa iyi olur. Sana her şeyi yaptırabilen cümle hangisi? 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, bunlardan hangisi senin özelliğin?

4. Peki bir karar almadan önce kime danışırsın?

4. Peki bir karar almadan önce kime danışırsın?

5. Sen bir hatayı en az kaç kere yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Üzüldüğün anlarda ayağa kalkmanı sağlayan şey ne?

6. Üzüldüğün anlarda ayağa kalkmanı sağlayan şey ne?

7. Seç bakalım birini.

8. Bu durumlardan hangisi seni üzer?

9. Bize şu an olmak istediğin yeri seç.

10. Son olarak bu Aşk-ı Memnu karakterlerden hangisi senin arkadaşın olamaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bir daha mı geleceğiz dünyaya?"

Sana bu hayatta her şeyi yaptıracak cümle 'Bir daha mı geleceğiz dünyaya?'. Sen bir işe başlamadan önce aslında iyice tartan ve başını, sonunu düşünen birisin. Bu cümleyi kurduğun zamanlar genellikle çıkmaza girdiğin zamanlar oluyor. Çok istediğin ama yanlış olduğunu bildiğin şeyleri yaparken, risk alarak ilerleyebilirsin. Sen hayatını dolu dolu yaşamaya çabalayan ama bazen ruhsal durumu buna izin vermeyen birisin. Çok çabuk her şeyden etkilenip, bütün bir gününü mahvedebilirsin. Dışarıya karşı gülsen de problemlerin içini kemiriyor. Onları çözmeden veya bir sonuca ulaştırmadan hayatına rahat bir şekilde devam edemiyorsun. Zor karar alan birisin, sonuçları seni üzse de bir yola girmek zorunda olduğun zamanlarda ya kendini tamamen çekmen ya da arkana bakmadan ilerlemen gerekiyor. Olabildiğince etrafına net tavırlar sergilemeye çalışsan da gerçek hislerini bir tek sen biliyor ve o doğrultuda ilerliyorsun. Eğer bir şey için 'Bir daha mı geleceğiz dünyaya?' diyorsan sen aslında bu yolda ilerlemeyi çoktan kafana koymuşsun demektir.

"Şimdi değilse ne zaman?"

Sana her şeyi yaptıran cümle 'Şimdi değilse ne zaman?'. Hayatını sürekli bir koşuşturmaca içinde yaşayan birisin. Her şey için geç kaldığını düşünüp, acele bir şekilde hayatına devam etmen gerektiğine inanıyorsun. Bu durum senin yanlış kararlar almandaki en büyük etken. Aklındakileri çok düşünmeden yapıyor ve sonuçlarına ağır bir şekilde katlanıyorsun. Senin hayattaki en büyük motivasyonun sevdiklerinden geçiyor. Onlar için yapamayacağın fedakârlık yok. Belki de zaman kavramına bu kadar önem vermenin nedeni sevdiklerinle yeteri kadar vakit geçirememenden kaynaklanıyor. Bir gün onları göremeyecek olmanın verdiği tedirginlikle kafana estiği gibi davranabiliyorsun. Bu durumu bir tek sevdiklerine karşı kullanıyorsun. Yani onlar için kilometrelerce yol gidebilirsin. Koşulların elverişli olduğu her anının dolu dolu geçirmeye çalışıyorsun ve hayatını bu şekilde devam ettirmek istiyorsun. Bundan bi' 20 sene sonra seni yine bir şeyler için acele ederken veya canın istedi diye bir gece bambaşka bir şehirde tatlı yerken bulmamız muhtemel bir olay. Çünkü 'Şimdi değilse ne zaman?' o tatlıyı yiyeceksin ki?

"Benden daha önemli değil?"

Sana her şeyi yaptırabilecek cümle 'Benden daha önemli değil.' Önemli kararlarında, yapmak istediklerinde veya pişmanlıklarında aklının bir ucunda sürekli bu cümle duruyor. Hayatını kendi isteklerin ve arzularına göre yaşayan birisin. Dışarıdan herhangi birinin senin hayatına müdahale etmesi veya yönlendirmesi mümkün değil. Ayıp olmasın diye onları dinler ama yine de kendi bildiğini yaparsın. Önceliğine her zaman kendini koymuşsun. Çünkü 'insan önce kendini mutlu edebilirse daha sonra etrafındaki herkesi mutlu edebilir' düşüncesine inanıyorsun. Bu nedenle kim ne derse desin sen o an ne hissettiysen onu yaparsın. Hislerine çok güvenen birisin. Tanıştığın kişilerde, başladığın işlerde, bulunduğun her ortamda kendini rahat ve güvende hissetmek istersin. 'Benden daha önemli değil.' diyerek hayatını devam ettirsen de bu durum bazen bencilliğe yol açabiliyor. Etrafındaki insanların senin kararlarından zarar görmediğine emin olmalısın.

"Zaten cennete gidemiyoruz, cehennemi hak edelim."

Sana her şeyi yaptırabilecek cümle 'Zaten cennete gidemiyoruz, cehennemi hak edelim.' Şimdiye kadar çok hata yaptığını ve bu hataları bir türlü düzeltemediğini anladık. Bundan pes etmiş olacaksın ki artık hayatına 'olan oldu' diyerek bakıyorsun. Genellikle doğru karar veremeyen ama sonucunda çok da zarar görmeyen birisin. Sana şanslı olduğunu söylesek yeridir. Bazen kontrol edemediğin durumlarda kendini kötü hissetmen veya sorumluluğu üzerinde hissetmen gayet normal. Ama bunu atlatman senin için daha önemli. Aslında hatalarından ders çıkaran birisin ama bazı durumlarda elinden bir şey gelmiyor. Hayatına şöyle bir baktığında istediğin yerde olduğunu görüyorsun ve buraya ne kadar zor yollardan geldiğini de unutmuyorsun. Eğer isteklerine gidecek yolda hata yapma şansın yüksekse bunu çekinmeden yaparsın. Yani sen bir hata yapıyorsan, arkasından mutlaka güzel bir şey geldiği için yapıyorsun. Ya yaptıklarınla ya da yapmadıklarınla bir şekilde adını duyurmak istiyorsun. Bu nedenle sana her şeyi yaptıran cümle de senin gibi başarı ve cesaret verici bir cümle.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
19
18
14
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?