Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Film Olsaydı Adı Ne Olurdu?

Hayatın Bir Film Olsaydı Adı Ne Olurdu?

Hepimiz zaman zaman kendimizi bir film veya dizinin içinde başrol olarak hayal etmişizdir. Bunu hayal ederken unuttuğumuz şey ise kendi hayatımızda başrol olduğumuzdur. Senin hayatın bir film olsaydı adı ne olurdu?

Eğer hazırsan;

haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Hayatından ne kadar memnunsun? (1=en az, 5=en çok)

4. Peki şimdiye kadar kaç kere aldatıldın?

5. Kendini çok kötü hissettiğin günlerden ne yaparsın?

5. Kendini çok kötü hissettiğin günlerden ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki insanlar senin bir şeye kırıldığını nasıl anlar?

6. Peki insanlar senin bir şeye kırıldığını nasıl anlar?

7. Söyle bakalım, hangi insana katlanamazsın?

8. Son olarak gelecekte yaşamak istediğin ev bunlardan hangisi olabilir?

"Hayat Dediğin Böyle Yaşanır!"

Senin hayatın bir film olsaydı adı tabii ki 'Hayat Dediğin Böyle Yaşanır!' olurdu. Sen yaşamayı da yaşatmayı da iyi bilen birisin. Problemlerinin üzerinden çok fazla vakit kaybetmez ve her şeyden keyif almaya bakarsın. Tabii ki başına bir sürü olumsuz şeyler geliyor ama bunları hayatının merkezi değil kenarına, köşesine koyuyorsun. Bir an önce o problemleri en iyi şekilde yok ederek, hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun. Seni üzmek öyle kolay değil. Gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin insanlar sadece seni üzebilir. Onların dediklerini dikkate alır ve dinlersin. Senin yol göstericin sonsuz güvendiğin insanlardan oluşuyor. Dışarıdaki herhangi birisinin senin hakkında söylediği bir şeyi asla umursamaz ve kendi yoluna devam edersin. Bu kadar dertsiz veya dertlerini görmezden gelen sen, kendine ve sevdiklerine odaklanmış bir şekilde hayatına devam ediyorsun. Biraz da şanslı biri olduğunu düşünürsek, hayatta her işin yolunda gitmiş ve isteklerine kolay ulaşmışsın. Bu kadar iyi bir senaryo için film adı önerimiz 'Hayat Dediğin Böyle Yaşanır!'

"Acısıyla Tatlısıyla"

Senin hayatın bir film olsaydı adı 'Acısıyla Tatlısıyla' olurdu. Güçlü karakterini her zaman yansıtmayı seven birisin. Zayıflıklarını ise kendinden başkasına göstermeyen biri... Hayatta yaşadığın her şeyi büyük olgunlukla kucaklamış ve yaşadıkların karşısında duygularını pek belli etmemişsin. Yani sen hayatın acı tarafıyla baş başa kalmayı tercih edip, tatlı tarafını etrafındaki insanlarla yaşıyorsun. Hayatında ne kadar acı tecrüben olsa da iyi tecrübelerinde mevcut. Bir olay karşısında yıkılmak veya uzun süre toparlanamamak sana göre değil. Her ne olursa olsun mantıklı davranıp, bu problemden kurtulmaya bakarsın. Hayatında zorlandığın anlar kadar kendini iyi ki derken bulduğun anlarında çok. Herkesin imrendiği ama senin daha iyi olsun diye çabaladığın hayatının sırrı, herkese her şeyi anlatmamaktan geçiyor. Güzel şeyleri de kötü şeyleri de çok fazla insanlara bahsetmiyorsun. 'Acısıyla Tatlısıyla' yaşadığın hayatından bir şikayetin yok gibi.

"Aşk Nerede?"

Senin hayatın bir film olsaydı adı 'Aşk Nerede?' olurdu. Aşksızlıktan ne yapacağını şaşırmış haldesin. Belki flörtlerin belki çok sevdiğin sevgililerin olmuş ama bunların hiçbiri sana yetmemiş. Daha derin duygular ve seni daha heyecanlandıracak şeyleri arıyorsun. Sen hayatında ne olursa olsun sevgi duygusuna çok güçlü bir şekilde bağlı birisin. Yani birinin sana karşı göstermiş olduğunu sevgi, değer veya ilgi senin ona bağlanmanı sağlıyor. Bu duyguları karşı taraftan beklediğin gibi kendinde hissetmen çok önemli. Yani biri seni seviyor diye onu sevemez ve onunla bir ilişki kuramazsın. Uzun süre arayıp, durduğun ve 'tamam bu sefer bu' dediğin herkes seni hayal kırıklığına uğratmış. Senin hayatındaki en büyük eksiklik olarak gördüğümüz duygu için hayatın bir film olsaydı adı Aşk Nerede? olmalıydı.

"Bu Hayatsa Diğerleri Ne?"

Senin hayatın bir film olsaydı adı 'Bu Hayatsa Diğerleri Ne?' olurdu. Sen hayatında bir türlü yola koyamadığın şeyler yüzünden zorlanan birisin. Yani aslında senin elinde olup ama ekstra bir çabayla bunu gerçekleştiremiyorsun. İstedikleri yapmak yerine daha çok başkalarının isteklerini yerine getiriyor gibisin. Bir gün oturup 'bugün ben ne istiyorum?' diye düşünmemiş 'acaba bugün biri benden ne ister?' diye düşünmüşsün. Etrafındaki insanların hayatlarına dokunmak ve onları mutlu etmek belki seni de mutlu edebilir ama akşamları yalnız kaldığında düşündüğün tek bir şey var o da; 'gerçekten mutlu muyum?' Değişime çok açık olmasan da bir günün nasıl biteceğini bilerek uyanmak senin için çok anlamsız. Bu durumu değiştirmeye, her gün geçtiğin yoldan geçmeyerek veya her gün girdiğin fırından başka bir fırına girerek başlayabilirsin. Hayatını güzelleştirmek de hayatını zora sokman da senin elinde. Bunu başkalarından beklememeli ve daha iyi bir hayat için çabalamalısın. Yani Hayatının adını yine sen değiştirebilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
35
29
23
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın