Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Takıntılı mısın Umursamaz mı?

Kişilik Testi: Takıntılı mısın Umursamaz mı?

Bazılarımız en küçük bir şeyde uyku bile uyuyamazken bazılarımızın hiçbir şey umurunda olmamasının bir açıklaması var mı? Dışarıdaki sesleri fazla dinlememiz hayatımızı yaşamamıza engel bile olabiliyor. Senin takıntılı mı yoksa umursamaz mı olduğunu söylüyoruz.

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Yıllar önce yaşadığın bir olayı tüm ayrıntılarıyla hatırlaman ne kadar sürer?

4. Yeni tanıştığın birinde ilk dikkat ettiğin fiziksel özellik ne?

5. Peki sevgilinle tartışmaların en çok ne üzerine oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok düşünmeden seç birini.

7. Peki sen bir şeyden sıkılırsan bunu nasıl belli edersin?

7. Peki sen bir şeyden sıkılırsan bunu nasıl belli edersin?

8. Son olarak mesajlaşırken tartışmalarında ekran görüntülerini saklar mısın?

Bu sonucu kendine dert edecek kadar takıntılısın.

Senin kafana takmadığın bir şey var mı? Aşırı takıntılı birisin. Sadece kendi hayatında değil, başkalarının hayatını kafana takacak kadar takıntılı birisin. Söylenen her sözden, yapılan her imadan veya hareketten bir şey çıkarabilir ve bunu uzun süre düşünebilirsin. Öyle ki senin uykularını kaçıracak kadar her şeyi düşünmeye başlıyorsun. Dününü, şimdini ve yarınını sürekli planlayan ve bu planlar doğrultusunda ilerlemeye çalışan birisin. Plansız olmak veya yarın ne olacağını bilmemek seni korkutuyor. Senin takıntılı olmanın nedeni belirsizlikler. Kendini sürekli planlayan ve risk oluşturacak hiçbir şeyde bulunmayan seni, sürpriz gelişmeler de korkutabilir. İnsanlarla yaşadığın diyaloglarında onların söylediklerini fazla kafana takıp, her şeyin altında bir şey arıyorsun. Bu takıntılarını çevren çok iyi bildiği için seni anlayabilseler de başkalarına karşı aynı davranışta bulunman yanlış anlaşılmana neden olabiliyor. İstemeden de olsa en çok kendini yorduğun bu düşünceler hayatını olumsuz etkiliyor. İyi başladığın bir günü takıntıların kötü ve verimsiz bir hale getirebiliyor. Gereksiz ve önemsiz şeyleri bir kenara bırakıp, hayatındaki değerli şeyleri düşünürsen hayatını daha konforlu hale getirebilirsin.

Çok fazla umursamazsın.

Sen çok fazla umursamaz birisin. Sadece kendi hayatında olan şeylerle ilgilenip, başkalarının hayatına bakmıyorsun. Kendi yaşadığın şeyleri de çok fazla büyütmeyip, her şeyin geçebileceğini biliyorsun. Söylenen sözler veya yapılan hareketlerin hiçbiri üzerine uzun uzun düşünmezsin. Hayatında net olmayı seven ve karşındaki insanlardan aynı netliği bekleyen birisin. Birinin sana belli etmeden kızdığını veya kırıldığını anlaman çok zor. Duygularını belli ederken oldukça düz birisin. İnsanların senin kırıldığını anlamasını beklemek yerine, onlara direkt neden üzüldüğünü söyleyebilir ya da anlamaları için biraz süre tanıyabilirsin. Hayatını spontane yaşamayı ve aslında karşılaştığın sürprizlerden mutluluk duyuyorsun.. Karşına çıkan herkes ve her şey sana bir şey katmaya ve öğretmeye geldiğini düşünüyorsun. Hayatına kısa süreliğine de olsa giren insanları vakit kaybı olarak değil, onlardan öğrenmen gereken bir şey olduğu için girdiğini biliyorsun. Bu nedenle bazı durumlar üzerine uzun uzun düşünmek veya kendini yıpratmak senlik bir şey değil. Her şey olacağına varır deyip dizini izlemeye devam yani.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
53
32
21
14
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Çok fazla umursamazsın.

Kullanıcı işte

Bu sonucu kendine dert edecek kadar takıntılısın (bu doğru)

Aylin Kayhan

Bu sonucu kendine dert edecek kadar takıntılısın.