Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Tatlıya Dayanamadığını Söylüyoruz!

Senin Hangi Tatlıya Dayanamadığını Söylüyoruz!

Hepimiz favori olan bir tatlısı vardır. Üzüldüğümüzde, sevindiğimizde açıkçası her anımızda o tatlı da bizim yanımızdadır. Peki senin her anında aklında olan ve dayanamadığın tatlı hangisi?

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım, bu durumlardan hangisi seni ağlatır?

4. Peki kendini çok kötü hissettiğin günlerde genellikle ne yapıyor olursun?

4. Peki kendini çok kötü hissettiğin günlerde genellikle ne yapıyor olursun?

5. Seç birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Strese girdiğin anlarda kendini nasıl sakinleştirirsin?

6. Strese girdiğin anlarda kendini nasıl sakinleştirirsin?

7. Önemli kararlar alırken sen bunlardan hangisisin?

8. Son olarak sürekli tek bir şeyi yemek zorunda olsan hangisini seçersin?

Çikolatalı pasta!😋

Çikolatalı pasta!😋

Senin asla dayanamadığın tatlı çikolatalı pasta. Aslında sen çikolatalı olan hiçbir şeye dayanamazsın. Anladığımız kadarıyla duygularını yoğun yaşayan birisin. Bunu etrafına yansıtmasan da kendi içinde çok büyük problemler yaşayabiliyorsun. Senin gibi duygularını yoğun yaşayan birisini, anca bu kadar yoğun bir çikolatalı pasta favori tatlısı olabilirdi. Sen tabii duracağın yeri bilirsin ama biz yine de fazla yememen konusunda seni uyaralım.

Sütlaç!😋

Sütlaç!😋

Senin asla hayır diyemeyeceğin tatlı sütlaç. Hayatını net bir şekilde yaşayan ve hiçbir karmaşaya yer vermeyen sen için en ideal tatlı bu. Ne olursa olsun, karşındakinin kim olduğunu önemsemeden, kararlarını ve tavrını net bir şekilde ortaya koyuyorsun. Bu şeffaflığın ve netliğin senin emin adımlarla ilerlemeni sağlıyor. Duyguların, düşüncelerin ve hayatın kadar hafif olan bu tatlı seni hem yormayacak hem de istediğin hazza ulaştıracak.

Künefe!😋

Künefe!😋

Senin asla dayanamayacağın tatlı künefe. Yiyebildiğin her şeyi seven ve bütün planlarını yemek üzerine yapan sen için şaşırtıcı bir sonuç olmaması gerekir. Genellikle kendini içine kapatan birisin. Çok fazla diyaloga girmeden, yaşadığın şeyleri çok fazla etrafına yansıtmadan yaşayan birisin. Yani aslında ne kendi hayatını etrafa anlatmaz ne de başkalarının hayatlarında olan şeyleri merak edersin. Senin gibi ağır başlı birine de künefe gibi bir tatlı yakışırdı.

Baklava!😋

Baklava!😋

Senin dayanamadığın tatlı baklava. Çok ağır gelse de fıstıklı baklava senin için ayrı bir yere sahip. Klasik ve yeniliğe kapalı birisin. Risk almaktan korkuyorsun diyebiliriz. Bu nedenle kolay kolay hayatını değiştiremiyor ve hayatına yeni birilerini alamıyorsun. Bu da senin zor biri olmana neden oluyor. Yani biri hayatına girmek istese de sen ona izin vermiyorsun. Eski, enfes tatlardan olan baklavaya sen dayanamıyorsun.

Meyveli olan her şey!😋

Meyveli olan her şey!😋

Senin dayanamadığın tatlılar ise meyveli olan her şey! Sen daha fresh tatlardan hoşlanan birisin. Hem lezzetli hem de seni yormayan şeyler arıyorsun. Hayata bakış açında tatlı tercihinde doğru orantılı. Hayatını kendini yormadan ve keyifle yaşamayı tercih ediyorsun. Seni yoran veya hayatına olumsuzlukları çeken birisiyle asla aynı ortamda bulunmazsın. Bu nedenle kendin kadar doğal, meyveli olan hiçbir şeye hayır diyemezsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
124
76
25
21
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın