Görüş Bildir
Haberler
Seni Özleyen Kişinin İsmini Söylüyoruz!

etiket Seni Özleyen Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Sena Erdoğdu
11.11.2021 - 16:00 Son Güncelleme: 03.12.2023 - 17:41

Senin özlediğin birileri olduğu kadar seni özleyen birileri de vardır. Bu seni özleyen ama bir türlü özlediğini itiraf edemeyen kişilere yardımcı olmak için böyle bir test hazırladık. Bu testte seni özleyen kişinin ismini söylüyoruz.

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım, sevgilin var mı?

3. Söyle bakalım, sevgilin var mı?

4. Peki senin özlediğin biri var mı?

5. Diyelim ki uzun süredir beklediğin o mesaj geldi. Kaç dakikada dönüş yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farkında olmadan kırdığın insanlara kendini nasıl affettirsin?

6. Farkında olmadan kırdığın insanlara kendini nasıl affettirsin?

7. Peki seni bunlardan hangisi mutlu eder?

7. Peki seni bunlardan hangisi mutlu eder?

8. Son olarak senin sırlarını kim bilebilir?

8. Son olarak senin sırlarını kim bilebilir?

Merve!

Merve!

Seni  özleyen kişinin ismi Merve! Ne zamandır seni özlüyor veya sen de onu özlüyor musun? Bilemeyiz. Belki karşılıklı yapılan hatalar belki de bambaşka bir nedenden dolayı aranız bozulmuş. Seni özleyip, her gün neden böyle oldu diye sorgulayan kişi Merve. Senin bu kadar sert ve kesin tavırların bazen insanların tekrar yaklaşmasını engellese de küçük bir cesaretle sana yazacak gibi. Ne diyelim Merve'den mesaj alınca mutlaka haber ver!

Esra!

Esra!

Seni deliler gibi özleyen kişi Esra! Hayatının bir dönemi seninle keyifli vakit geçiren ve o anları gerçekten çok özleyen Esra, senden küçücük bir umut bekliyor. Ona kızgın olabilir belki de artık kızacak kadar umursamıyor da olabilirsin ama bu Esra'nın seni özlediği gerçeğini değiştirmez. Eee sen de özlüyor musun Esra'yı?

Zeynep!

Zeynep!

Seni çok özleyen kişi Zeynep! Ne zamandır senden bir karşılık bekleyen ve yaşadığınız o güzel günleri sık sık anımsayan Zeynep, artık dayanamayacak ve sana mesaj atacak gibi duruyor. Onunla yaşadıkların senin de aklına düşüyor mu?

Elif!

Elif!

Seni özleyen kişinin ismi Elif! Belki çok önce belki de daha yeni hayatına girmiş olan Elif'in aklında yer etmişsin. Esprilerin ve karakterin onun aklından çıkmamış olacak ki seni en çok o özlemiş. İnsanların üzerinde uzun süre etkin kaldığı için onların hayatlarından çıksan da onlar senin hayatından çıkmakta zorlanıyor. Bu nedenle unutulması zor birisin. Elif'i çok iyi anlıyoruz.

9. Melisa!

9. Melisa!

Seni özleyen kişi Melisa! Karşılıklı yapılan yanlışlar belki de düşünmeden konuşmalar aranızdaki problemlerin büyümesine neden olmuş. Bu durumu aslında çözebilecekken, gururunuzu ön planda tutup, çözememişsiniz. Bütün insan ilişkilerinde sorun çıkabileceğini düşünerek, karşılıklı çaba ile bu problemin üstesinden gelebilirsiniz. Seni bilmeyiz ama Melisa seni özlemiş.

Sena!

Sena!

Seni  özleyen kişinin ismi Sena! Ne zamandır seni özlüyor veya sen de onu özlüyor musun? Bilemeyiz. Belki karşılıklı yapılan hatalar belki de bambaşka bir nedenden dolayı aranız bozulmuş. Seni özleyip, her gün 'neden böyle oldu?' diye sorgulayan kişi Sena. Senin bu kadar sert ve kesin tavırların bazen insanların tekrar yaklaşmasını engellese de küçük bir cesaretle sana yazacak gibi. Ne diyelim Sena'dan mesaj alınca mutlaka haber ver!

Ece!

Ece!

Seni deliler gibi özleyen kişi Ece! Hayatının bir dönemi seninle keyifli vakit geçiren ve o anları gerçekten çok özleyen Ece senden küçücük bir umut bekliyor. Ona kızgın olabilir, belki de artık kızacak kadar umursamıyor da olabilirsin ama bu Ece'nin seni özlediği gerçeğini değiştirmez. Eee sen de özlüyor musun Ece'yi?

Gizem!

Gizem!

Seni çok özleyen kişi Gizem! Ne zamandır senden bir karşılık bekleyen ve yaşadığınız o güzel günleri sık sık anımsayan Gizem, artık dayanamayacak ve sana mesaj atacak gibi duruyor. Onunla yaşadıkların senin de aklına düşüyor mu?

Büşra!

Büşra!

Seni özleyen kişinin ismi Büşra! Belki çok önce belki de daha yeni hayatına girmiş olan Büşra'nın aklında yer etmişsin. Esprilerin ve karakterin onun aklından çıkmamış olacak ki seni en çok o özlemiş. İnsanların üzerinde uzun süre etkin kaldığı için onların hayatlarından çıksan da onlar senin hayatından çıkmakta zorlanıyor. Bu nedenle unutulması zor birisin. Büşra'yı çok iyi anlıyoruz.

Aslı!

Aslı!

Seni özleyen kişi Aslı! Karşılıklı yapılan yanlışlar belki de düşünmeden konuşmalar, aranızdaki problemlerin büyümesine neden olmuş. Bu durumu aslında çözebilecekken, gururunuzu ön planda tutup, çözememişsiniz. Bütün insan ilişkilerinde sorun çıkabileceğini düşünerek, karşılıklı çaba ile bu problemin üstesinden gelebilirsiniz. Seni bilmeyiz ama Aslı seni özlemiş.

Alper!

Alper!

Seni  özleyen kişinin ismi Alper! Ne zamandır seni özlüyor veya sen de onu özlüyor musun? Bilemeyiz. Belki karşılıklı yapılan hatalar belki de bambaşka bir nedenden dolayı aranız bozulmuş. Seni özleyip her gün 'neden böyle oldu?' diye sorgulayan kişi Alper. Senin bu kadar sert ve kesin tavırların bazen insanların tekrar yaklaşmasını engellese de küçük bir cesaretle sana tekrar yazacak gibi. Ne diyelim Alper'den mesaj alınca mutlaka haber ver!

Berk!

Berk!

Seni deliler gibi özleyen kişi Berk! Hayatının bir dönemi seninle keyifli vakit geçiren ve o anları gerçekten çok özleyen Berk senden küçücük bir umut bekliyor. Ona kızgın olabilir belki de artık kızacak kadar umursamıyor da olabilirsin ama bu Berk'in seni özlediği gerçeğini değiştirmez. Eee sen de özlüyor musun Berk'i?

Can!

Can!

Seni çok özleyen kişi Can! Ne zamandır senden bir karşılık bekleyen ve yaşadığınız o güzel günleri sık sık anımsayan Can, artık dayanamayacak ve sana mesaj atacak gibi duruyor. Onunla yaşadıkların senin de aklına düşüyor mu?

Mert!

Mert!

Seni özleyen kişinin ismi Mert! Belki çok önce belki de daha yeni hayatına girmiş olan Mert'in aklında yer etmişsin. Esprilerin ve karakterin onun aklından çıkmamış olacak ki seni en çok o özlemiş. İnsanların üzerinde uzun süre etkin kaldığı için onların hayatlarından çıksan da onlar senin hayatından çıkmakta zorlanıyor. Bu nedenle unutulması zor birisin. Mert'i çok iyi anlıyoruz.

Burak!

Burak!

Seni özleyen kişi Burak! Karşılıklı yapılan yanlışlar belki de düşünmeden konuşmalar aranızdaki problemlerin büyümesine neden olmuş. Bu durumu aslında çözebilecekken, gururunuzu ön planda tutup, çözememişsiniz. Bütün insan ilişkilerinde sorun çıkabileceğini düşünerek, karşılıklı çaba ile bu problemin üstesinden gelebilirsiniz. Seni bilmeyiz ama Burak seni özlemiş.

Deniz!

Deniz!

Seni  özleyen kişinin ismi Deniz! Ne zamandır seni özlüyor veya sen de onu özlüyor musun? Bilemeyiz. Belki karşılıklı yapılan hatalar belki de bambaşka bir nedenden dolayı aranız bozulmuş. Seni özleyip, her gün 'neden böyle oldu?' diye sorgulayan kişi Deniz. Senin bu kadar sert ve kesin tavırların bazen insanların tekrar yaklaşmasını engellese de küçük bir cesaretle Deniz sana yazacak gibi. Ne diyelim Deniz'den mesaj alınca mutlaka haber ver!

Furkan!

Furkan!

Seni deliler gibi özleyen kişi Furkan! Hayatının bir dönemi seninle keyifli vakit geçiren ve o anları gerçekten çok özleyen Furkan senden küçücük bir umut bekliyor. Ona kızgın olabilir belki de artık kızacak kadar umursamıyor da olabilirsin ama bu Furkan'ın seni özlediği gerçeğini değiştirmez. Eee sen de özlüyor musun Furkan'ı?

Oğuz!

Oğuz!

Seni çok özleyen kişi Oğuz! Ne zamandır senden bir karşılık bekleyen ve yaşadığınız o güzel günleri sık sık anımsayan Oğuz, artık dayanamayacak ve sana mesaj atacak gibi duruyor. Onunla yaşadıkların senin de aklına düşüyor mu?

Fatih!

Fatih!

Seni özleyen kişinin ismi Fatih! Belki çok önce belki de daha yeni hayatına girmiş olan Fatih'in aklında yer etmişsin. Esprilerin ve karakterin onun aklından çıkmamış olacak ki seni en çok o özlemiş. İnsanların üzerinde uzun süre etkin kaldığı için onların hayatlarından çıksan da onlar senin hayatından çıkmakta zorlanıyor. Bu nedenle unutulması zor birisin. Fatih'i çok iyi anlıyoruz.

Ömer!

Ömer!

Seni özleyen kişi Ömer! Karşılıklı yapılan yanlışlar belki de düşünmeden konuşmalar aranızdaki problemlerin büyümesine neden olmuş. Bu durumu aslında çözebilecekken, gururunuzu ön planda tutup, çözememişsiniz. Bütün insan ilişkilerinde sorun çıkabileceğini düşünerek, karşılıklı çaba ile bu problemin üstesinden gelebilirsiniz. Seni bilmeyiz ama Ömer seni özlemiş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
107
46
42
18
17
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
first_contact1

furkan kim amk

Juvia

Alper kim olm

Lan arkadaş kimsenin de mi tanıdığı biri çıkmaz yauw ?

Rustam Jabioglu

benim ex cikti :D