Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, En Çekici Özelliğini Söyleyelim

Burcunu Seç, En Çekici Özelliğini Söyleyelim

Burçların her konuda fikri olduğu gibi en çekici özelliğimizi hakkında da bir fikri var. Bu testimiz burcuna göre senin en çekici özelliğini söylüyor. 

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım.

Cesaretli ve kararlı

Koç burcu denilince aklımıza hemen cesareti geldi. Her ne kadar risk almayı sevmesen de kendini sağlama almadan da hareket etmezsin. Yani bir şeye cesaret ederken aslında onun sonunu da düşünürsün. Seni çekici yapan özelliğin cesaretinken aynı zamanda kararlı duruşunda insanların dikkatini çekiyor. Kafana koyduğunu yapman, her ne olursa olsun aklındakini oldurabilmek gibi özelliklerin var. Bu da hem insanların ilgisini çekmene hem de farklı olduğunu düşünmelerine neden oluyor. Hayatındaki bütün ilişkilerindeki tutumun insanlar için vazgeçilmez olmanı sağlıyor.. Yani hayatına birini almak senin için zorken, birinin senin hayatından çıkması daha zor hale gelebiliyor. Kısacası ilişkilerinde oyunun kurallarını sen koyuyorsun. Başarılı insan çekiciliği sen de var demek doğru olur.

Güvenilir ve sabırlı

Boğa burcunu çekici kılan özelliklerinden biri güvenilir olması. Her ne kadar kendisi insanlara güvenmekte zorluk çekse de Boğa burçları bakışları veya söyledikleri bir sözle karşısındaki insanın güvenini kazanabilirler. Güvenilir yapıları nedeniyle de herkesin sırrını taşımaları da muhtemeldir. Derdi olan Boğalara koşar ve zaten dertli olan Boğaların derdine dert ekler. Sabırlı olduklarını bilen herkes bir Boğanın onlara her zaman yardım edeceğini bilirler. Kendilerinden başka herkese faydası dokunan Boğa burçları biraz da kendilerine zaman ayırmalıdırlar. Bütün ilişkilerinde acele etmeyi tercih etmezler. Bir ilişkini alt yapısının ona emek vererek oluşturabileceğini unutmazlar. Bu nedenle yıllar geçse de insanların onlara karşı yaptıklarını iyilikleri de unutmazlar. Boğa burçlarının mantıklı ve sabırlı kişilikleri onları çekici yapan en önemli özellikleridir.

Meraklı ve uyumlu

İkizler burcunun her ne kadar duygusal anlamda karışık bir ruh hali bulunsa da bu ruh hallerinden kurtulduklarında yani kendileri olduğunda onlardan eğlencelisi yoktur. Çekici özelliklerinden biri meraklı yapılarıdır. Her şeyi araştırmayı sever ve her konu hakkında bir fikirleri olmalarını isterler. Bu her şeyi öğrenme istekleri girdikleri her ortamda yabancı hissetmemek ve bilmedikleri bir konu hakkında da fikir üretebilmek içindir. Ortamlarda dikkatleri üzerlerine çekerek, artık zekâlarını konuştururlar. Ruh hallerinin değişiklikleri pek hareketlerine yansımaz. Uyumlu kişilerdir, her zaman orta yolu bulmaya çalışırlar. Bir İkizler burcu eğer sizden nedensizce gidiyorsa ya gerçekten sizi istemediği ya da onların enerjilerine karşılık veremediğiniz içindir. İkizleri çekici yapan meraklı ve uyumlu özelliklerinin yanına etkileyici olduklarını da eklemek istedik. Konuşmaları, bakışları ve hareketleri ile etkileyemeyecekleri pek insan yoktur.

Duygusal ve sadık

Yengeç burcunun en çekici özelliği duygusal tarafıdır. Her şeye başka bir gözle bakmayı başarabilen, insanların göremediklerini gösteren, empati yeteneği yüksek Yengeç burçları bütün olaylara duygusal bir pencereden bakabilirler. Bu duygusallık, ağlamak veya sürekli sızlanmak olarak anlaşılmamalı. İnsanların kalbini kırmadan dikkatli bir şekilde yaşamaktan bahsediyoruz. Yengeç burçlarının en büyük destekçileri vicdanlarıdır. Her zaman vicdanının sesini dinler ve o yolda ilerler. Hayatlarındaki bütün ilişkilerine sadık olan Yengeçler, birini paylaşmaktan da hoşlanmazlar. Çekici özelliklerinde duygusal ve sadık yapıları herkes tarafından dikkat çeker. Bazen aşırı duyarlı tavırları başlarına iş açabilir. Kendinden çok başkalarını düşünmeleri en çok yine kendilerine zarar verir. Yengeç burcunu çekici kılan özellikleri duygusal ve sadık olmasıyla en ideal ilişki burçlarından biridir.

Tutkulu ve yaratıcı

Çekicilik denilince ilk sıralarda yer alan Aslan burcunun ekstra bir çabaya girmeden de çekici olabilmek gibi özellikleri mevcuttur. Tutkulu yapıları ile her zaman ilişkilerine heyecan katabilen Aslanlar, sadece özel hayatlarında değil işlerinde de bu tutkuyu gösterebilirler. Başarı onlar için her şey demektir. Yaratıcı tarafları ağır bastığı zamanlarda yaptıkları işler farklı olur. Aslan burçları kendileri iyi ve huzurlu hissettikleri her ortamda mutluluğu yakalayabilirler. Kendi yaptıkları işlerinden de gurur duymayı seven Aslan, bazen egolarıyla konuşmaya başlayabilirler. Her zaman en iyisini hak ettiklerini ve bunun için çabaladıklarını söyleyen Aslan burçları, hem iş hayatında hem de özel hayatlarında her anlamda çekici kişilerdir. Her şeyin hakkını en iyi şekilde verebilir ve bunun için uzun süre çabalamaktan vazgeçmezler. Aksine bir Aslan için zor olan bir durum onları tatmin etmeye yetebilir. Her konuda zor olanı severler. Tutkulu ve yaratıcı olmalarına artı olarak neşeli karakterleri de çekiciliklerine çekicilik katabilir.

Sadık ve pratik

Başak burcunu çekici kılan özellikleri dış görünüşlerinin yanında sadık bir karaktere sahip olmalarıdır. Bu karakterleri ve insanlara güven veren yapıları ile her zaman 'beni bekler' izlenimi oluştursalar da birinden umutları kalmadıkları an gitmeleri de ani olur. Hem zekâları hem de kendilerinin pratik olmalarıyla dikkati çekebilir ve farklı bir aurası olduğu anlaşılır. Her zaman kendilerini iyi hissetmezler böyle anlarda durup, düşünmeye ihtiyaçları vardır. Kendileri yetersiz veya suçlayıcı tavırlar sergileyebilirler. Biten ilişkinin ardından sanki suç onunmuş gibi kendilerini sorgulamaya başlarlar. Çekici özellikleri her ne kadar sadık ve pratik olmaları olarak gözükse de bunu destekleyen şey ise dış görünüşleridir. Giyinmeyi ve kendilerine bakmayı seven Başak burçları çok bir şey yapmasalar da çekici olabilirler.

Sevimli ve cana yakın

Terazi burcunun çekici özelliklerinden biri sevimliliğidir. İnsanı sorgulatacak kadar tatlı ve sevecen tavırları vardır. Bu özelliği ile insanlara yaptıramayacağı şey yoktur. 'Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır' deyimi Terazi burçları için kullanılmış olabilir. Kendileri ile övünmeye pek sevmeseler de etraflarından sürekli övgü alırlar. İster istemez kedinizi yakın bulduğunuz ve tanıştığınız andan itibaren bir şeyler anlatma ihtiyacı duyduğunuz Terazi burçlarının böyle bir enerjileri vardır. Uzun zamandır tanışıyormuşsunuz hissi içinizde uyandırır. Cana yakın halleri ile girdikleri her ortamda çabuk sevilen Terazi burçlarının etrafı oldukça kalabalıktır. Bu cana yakınlık tehlikeli insanları hayatlarına sokmalarına neden olabilir. Terazi burçları herkesle arası iyi olan ama herkese her şeyini anlatmayan bir burçtur. Çekiciliğini tatlılığına borçludur.

Disiplinli ve gizemli

Disiplinli ve gizemli

Akrep burcunu çekici kılan özelliği disiplinli oluşudur. Buluşma saatlerini asla kaçırmayan ne erken ne de geç gelen Akrep burçları her işlerini titizlikle yaparlar. Onlara gözü kapalı güvenebileceğinizi bilmelisiniz. İşin nasıl bitirildiğiyle değil sonucuyla ilgilenirler. Onların her zaman ikinci bir planları vardır. Kendilerini sağlama almadan hareket etmezler. Panik değil gayet sakin bir şekilde işlerini yaparlar. Akrep burcunu çileden çıkartan şey ise sorumsuzluk ve bir işin öylesine yapılmasıdır. Bir diğer özelliği ise gizemli bir yapıları olmasıdır. Herkese  her şeylerini anlatmaz, anlatsalar bile tam anlatmazlar. Tanıştıkları insanlara yüzeysel olarak kendilerinden bahsedip geçerler. Sadece çok yakın gördükleri kişilere kendini tamamen açabilen Akrep burçlarının çekici kılan en büyük özellik gizemli olmalarıdır.

İdealist ve eğlenceli

Yay burcunun en çekici özelliği hedeflerinin olmasıdır. İdealist yapısı ile önceliğine her zaman hedefleri yer alır. Daha en başında oluşturduğu uzun istek listesini bir bir yerine getirmeye başlamıştır bile. Amaçlarına ulaşmak yolunda gözü hiçbir şeyi görmez ve her şeyi yapabilir. Doğruyu söylemekten çekinmeyen ve insanları kırmaktan korkmayan Yay burçları her zaman için kendi bildiğini okuyan bir burçtur. Biraz iş biraz eğlence odaklı ilerleyen Yaylar hayatlarının tadını çıkarmayı da çok iyi bilirler. Eğlenceye düşkün ve girdikleri her ortamı eğlendirmeyi severler. Yay burçları kendinden emin tavırları ile de her yerde seslerini duyurabilirler. Bir şeyden emin olmadan kendilerini ortaya atmazlar. Çekicilik denilince bakışları yeter diyebileceğimiz Yay burçlarının idealist ve eğlenceli olması da onları vazgeçilmez kılan özelliklerindendir.

Sorumluluk sahibi ve çalışkan

Zekâ her şeydir diye başlıyoruz sözümüze. Çalışmak, başarı ve güç kelimeleri bize direkt Oğlak burcunu çağrıştırıyor. Her şeyin önceliğine işini ve kariyerini koyan Oğlak burcu, ikili ilişkilerde de oldukça uyumlu bir karaktere sahiptir. Kariyer harici fazlasında gözü yoktur ama karşısındaki insanında kendisi gibi başarılı olmasını ister. Sorumluluğunu bilen ve bazen kendinden çok karşısındaki insanı düşünen Oğlak burcunun ilişkileri de uzun soluklu olur. Çekiciliğini zekiliği ile pekiştiren Oğlaklar, her anlamda vazgeçilmesi zor insanlardır. Karşısındaki insanın dış görünüşünden, kariyerine kadar her şeyiyle fazla ilgilenir ve dikkat ederler. Verdikleri her karar aşırı mantıklıdır. Kendilerini ve sevdiklerini riske atacak hiçbir hareket de bulunmaz. Oğlak burçlarını çekici yapan sorumlu davranışları ve statüleridir.

Mantıklı ve özgün

Kova burcunu çekici kılan özelliği mantıklı oluşudur. Bir Kova burcunu kendini riske sokacak bir durum içinde bulması veya zor durumda kalması mümkün değildir. Verdiği kararlar veya tavsiyeler her zaman en mantıklısı olmuştur. Özgünlüğü sayesinde her ortamda farkını ortaya koyarak, kendini fark ettirir. Başladıkları bir işe hevesle başlayıp, birkaç dakika sonra o hevesleri geçebilir. Etrafı tarafından en sevilmeyen ve her zaman laf söylenen özelliği çabuk heveslerinin kaçmasıdır. Eğlenceye düşkünlükleri ile de bildiğimiz Kovaların kendilerini en iyi hissettikleri ortam arkadaşlarıyla geçirdikleri vakittir. Onların yaptıkları, giydikleri, söyledikleri her şey uzun süre konuşulur. Çekici özellikleri her ne kadar mantıksal ve özgün olmak olsa da yaptıkları her şey ile çekiciliği yakalayabilirler.

Sezgisel ve romantik

Balık burcunu çekici yapan özelliklerinden biri sezgisel tavırlarıdır. Sezgileri ve hisleri aşırı derece de güçlü olan balık burcuna biraz da gizem eklersek çekiciliği üst seviyeye çıkabilir. Sizin bakışlarınızdan söylediğiniz bir kelimeden ne demek istediğinizi anlayabilir ve ona göre konuşmaya devam eder. Romantikliği, duygusallığı ile tanınan Balık burcu aşkı bulma yolunda kendini heba etmiştir. Onun için duyguların en güzeli olan aşk hayatı yaşanılabilir kılan bir şeydir aynı zamanda. Romantik düşüncelere dalınca hayal gücü aşırı derece de çalışan Balıklardan hiç beklenmedik fikirler çıkabilir. Bu hayal gücü ve yaratıcılığı sizi etkileyebilir. Balık burcu enerjisi nedeniyle çekici burçların başında yer alır. O bir şey yapmasa da insanların dikkatini çeker. Bu nedenle çekicilik denilince aklımıza Balık burcu da düşmelidir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
96
24
20
14
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın