Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Yapmacık mısın Doğal mı?

etiket Kişilik Testi: Yapmacık mısın Doğal mı?

Bazen insanları kırmamak adına bazen ise gerçekten karakter özelliğimiz gereği davranış şeklimizde farklılıklar olabilir. Bu davranışlarında ne kadar gerçekçisin? Kişilik testimize göre yapmacık mı yoksa doğal mı olduğunu söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Çok da yakın olmadığın biri saçını boyatmış ama pek yakışmamış. Buna ne tepki verirsin?

4. Peki eski sevgilinle karşılaşırsan surat ifaden bunlardan hangisi olur?

5. Yeni girdiğin bir ortamda nasıl olursun?

5. Yeni girdiğin bir ortamda nasıl olursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevmediğin biriyle mecburen aynı ortamda bulunursan ne yaparsın?

6. Sevmediğin biriyle mecburen aynı ortamda bulunursan ne yaparsın?

7. Seç birini.

8. Peki bu tanımlardan hangisi sana uyuyor?

9. Özel günler hakkındaki düşünceni de öğrenelim.

10. Son olarak sence senin sevgilinin burcu ne olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen neysen "o"sun!

Sen karakterin gereği neysen o'sun. Asla başkaları için değişmez ve kendini farklı göstermeye çalışmazsın. Bunu bilerek değil gerçekten öyle olduğun için yapıyorsun. Yani ağzından çıkan sözleri kulağının duymadığı zamanlar olabiliyor. İçinden nasıl geliyorsa, ne demek geçiyorsa karşındaki insana onu söylüyorsun. Bu nedenle de etrafında kalıcı dostluklar edinebiliyorsun. Çünkü senin bu gerçekçi davranışların ve doğallığın etrafında çok seviliyor. Şu zamanlarda çıkarları doğrultusunda hareket eden insanların fazlalığı, senin gibi doğruyu söyleyen kişileri aratıyor. Bazen çok sert konuşup, acımasız olabiliyorsun. Ama bu söylediklerinin hepsi karşındaki insanın iyiliği için. Bu tutumunu sadece değer verdiğin ve önemsediğin insanlar için kullanıyorsun. Yani çok da yakın olmadığın kişilere karşı sözlerini özenle seçiyorsun. Yine gerçekçi olmaktan kaçmasan da acımasızca insanları eleştirmiyorsun. Her ne kadar dobra bir insan olsan da sana karşı bu kadar sert sözlerin ve her yanlışının söylenmesinden pek hoşlanmıyorsun. Çünkü aslında bazen yanlış yapıyorsan ve bir şeyin kötü olduğunu bile bile yapıyorsan bunu sen istediğin için yapıyorsun. Her şeyin farkında olup, insanların seni gereksiz yere uyarması bazen canını sıkabiliyor. Seni sadece çok yakınım dediğin insanlar eleştirebilir. Onların senin kötülüğünü istemediğini bildiğin için sana karşı net olmalarında ve yanlışlarını söylemelerinde bir sorun görmüyorsun. Fazla açık sözlü olsan da bazen insanlara söylediklerine karşı incinebileceklerini düşünmen gerekiyor.

Sen biraz yapmacıksın!

İtiraf et sen biraz yapmacıksın. Bu yapmacıklığın çok yakınlarına karşı olmasa da etrafındaki insanlara doğruyu söylemekten biraz çekiniyorsun. Bunun en büyük sebebi karşındaki insanı kırmak istememek. Onun hevesle yaptığı bir şeyi kötülemek, veya hevesini kırmak istemiyorsun. Başkalarının hayatında o kadar yer kaplamak istemiyorsun. Kendi hayatın ve sevdiklerinin hayatında istediğin söz hakkına sahipken, senin için çok da önemli olmayan birinin hayatında söz hakkı sahibi olmak istemiyorsun. Bir anlıkta olsa, birinin senin söylediğin bir söze takılmasını istemezsin. Yani senin yapmacıklığın tamamen insanları düşündüğün için. Sen nasıl insanlara dilediğin gibi konuşmuyorsan onların sana karşı öyle konuşmalarını istemiyorsun. Herkesle aranda biraz mesafe var. Seninle kolay iletişime geçemiyorlar ama iletişime geçtiklerinde en eğlenceli kişilerden biri oluyorsun. Yani seni gerçekten tanımaları için biraz zaman vermeleri gerekiyor. Üzüntülerini, sıkıntılarını insanlara yansıtmaktan kaçan birisin. Bu kadar etrafına kapalıyken, senin birine karşı kırıcı ve dobra olmanı bekleyemezdik zaten. Kendi problemlerini yine kendin çözmeye çalışıp, insanlara yük olmak istemiyorsun. Her ne kadar doğruları söylemekten insanları kırmamak için kaçsan da bir gün bu durum başına iş açabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
95
49
30
25
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

benim kadar içten davrananı bulmazsınız gelmiş yapmacıksın diyorsun onedio

Orhan Ulusoy

Sen biraz yapmacıksın! Belki

Berna

Sen neysen o sun aynen