Görüş Bildir
Haberler
Flörtün Kaç Vakte Kadar Sana Geri Dönecek?

Flörtün Kaç Vakte Kadar Sana Geri Dönecek?

Flörtünün ansızın ortadan kaybolmasına anlam veremediysen seni bu teste alalım. Sana hâlâ yazmayan flörtünün ne zaman geri döneceğini söylüyoruz.

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Söyle bakalım aynı anda birden fazla kişiyle konuştun mu?

3. Söyle bakalım aynı anda birden fazla kişiyle konuştun mu?

4. Sen aşık olduğunu nasıl anlarsın?

5. Peki şu an bir ilişkiye hazır mısın?

5. Peki şu an bir ilişkiye hazır mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizi çiftlerinden birini seç.

7. Peki ilişkilerinin bitme sebebi genellikle ne?

8. Flörtün kaç gün yazmazsa onu hayatından çıkarırsın?

8. Flörtün kaç gün yazmazsa onu hayatından çıkarırsın?

Bugün olmadı yarın mesaj gelir.

Beklediğin o mesaj bugün en geç yarın sana gelmiş olacak. Flört meselelerine çok hakim biri değilsin. Senin flörtten daha önemli bulduğun konu gerçek bir aşk. Önce hoşlanma ile başlayan ilişkilerin daha sonrasında mutlaka aşka dönüşmeli. Çünkü sevgisiz veya aşksız bir ilişki senin için imkansız. Gösterdiğin bu sevgi eğer karşılıksız kalırsa ve değeri bilinmezse direkt olarak uzaklaşabiliyorsun. İlişkilerinde her zaman kendi duygularına çok önem veriyorsun. Hissetmediğin veya kendini bir şeyler hissetmeye zorladığın herhangi bir durum olursa en başından kendini geri çekiyorsun. İlişki anlayışın aşk ve sevgi üzerine kurulu. Kimseyle çıkar üzerine bir ilişki kurmazsın. Aslında uzun ilişki insanısın. Çünkü sadakat duygun çok yüksek. Tanıştığın ve biraz vakit geçirdiğin insanlardan çabuk kopamadığın için tek bir kişide takıntılı kalıyorsun. Senin bu bekleyişin karşılığını bulacak.

Bir, iki hafta içinde sana dönecek.

Bir, iki hafta içinde sana dönecek. Belki sürekli elin telefona gitti, belki yazıp yazıp sildin. Ama sonunda senin de yüzün gülecek ve o beklediğin mesaj gelecek. Uzun süre beklemek belki sana göre değil ama hissettiğin veya umutlu olduğun şeyler için sonsuz bekleme gücüne sahipsin. Eğer bir kafa karışlığı yaşarsan zaten en başında kendini bu ilişkiden geri çekersin. Yani senin beklediğine değecek. Eğer hayatında olmasını istediğin biri varsa bunu kendi çabanla hayatına çekebilirsin. Eğer gerçekten istiyorsan bir, iki hafta onun yazmasını beklemez sen ona yazarsın. Flörtlerin bir yazıp bir kaybolmasını bir türlü anlayamıyorsun. Böyle durumlarda sen ısrarcı taraf oluyorsun. Yani sürekli karşı taraftan bir şey beklemek yerine sen de gerektiğinde adım atarsın. Elinden geleni yaptıktan sonra eğer hâlâ bir karşılık bulamıyorsan işte o zaman sen de vazgeçip başka yollara girebilirsin.

Üzgünüm flörtün sana geri dönmeyecek.

Üzgünüm ama flörtün sana geri dönmeyecek. Hayatına aldığın kişilerin her şeyini fazla inceleyen ve her detaya takılan sen için bir ilişki kurmak oldukça zor. Çünkü insanları tanımaya başlarken bütün detaylarını inceliyorsun. En anlamsız şeylere bile takılabiliyorsun. İlişkilerinde zor birisin. Karşındaki insanın baskın karakter olmasını ama seninle inatlaşmamasını istiyorsun. Genellikle karşına seninle inatlaşan, şaka yolluda olsa bazı şeylerine karşı gelen kişiler çıkmış. Sen bu inada çok fazla karşılık vermesen de direkt olarak insanlardan soğuyabiliyorsun. İlişki başlangıçlarında en önem verdiğin şey karşındaki kişinin senin hakkında küçük de olsa detayları hatırlaması. Öylesine söylediğin bir şeyi daha sonra sana hatırlatması veya anlamlı bir harekette bulunması seni etkiler. Flörtlerinin gidip bir daha gelmemesinin nedeni senin zor biri olduğunu anlamaları olabilir. Sen en iyisi bu flörtünü bekleme.

Hangi flörtün?

Tamam sana flörtün dönsün de hangi flörtün? Herkesle flört eden sen hangisinin dönmesini isteyeceğine de karar verememişsin. Ciddi ve uzun bir ilişki için kendini yorgun hissediyorsun. Buna henüz hazır değilsin. Flört ederken en dikkat ettiğin şey ilgi. Sana fazla ilgi gösterilmesini seven birisin. Sen yazınca yazan veya arayınca arayan birini değil, sürekli arayan birini tercih edersin. Şu an her ne kadar biri gelip biri gitse de aslında içte içe sen de doğru ve sağlıklı bir ilişki istiyorsun. Bunun daha zamanı olduğunu düşünerek doğru kişiyi bulmak için de sürekli flört ediyorsun. Tabii burada sıkılgan yapın da devreye giriyor. Gerçekten aşık olduğunda sıkılmayacağını bilsen de sadece hoşlandığın kişilerden çok çabuk sıkılıyorsun. Bir karar verirsen belki flörtün sana geri dönebilir ama önce hangi flörtünün dönmesini istediğini söyle.

Bu içerikler de ilgini çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
15
14
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Eskiden en azından flört için çözüyorduk testleri artık flörtüm bile yok... Ne olacak benim halim dkdjld

Ördekkaç

Bu arada olmayan flörtüm en geç yarın mesaj atacakmışsın. Şimdiden hg cnm

Gizem Yenikler

Hangi flörtün? Tamam sana flörtün dönsün de hangi flörtün? Herkesle flört eden sen hangisinin dönmesini isteyeceğine de karar verememişsin. Ciddi ve uzun bir... Devamını Gör