Görüş Bildir
Haberler
Daha Kaç Kez Kırılacağını Söylüyoruz!

Daha Kaç Kez Kırılacağını Söylüyoruz!

Uzun zamandır kalbinin kırık olduğunu biliyoruz. 'Bu kırgınlığın ne zaman son bulacak?' veya 'Kırgınlığına kırgınlık mı eklenecek?' Sana bu soruların cevabını vermek için buradayız.👇

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bize seni kıracak bir şey söyle.

3. Bize seni kıracak bir şey söyle.

4. Peki kırıldığını nasıl belli edersin?

5. Peki yakın arkadaşın ne yaparsa onu affetmezsin?

5. Peki yakın arkadaşın ne yaparsa onu affetmezsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen bunlardan hangisisin?

7. Peki şimdiye kadar yaşadığın sorunların temeli sence ne?

7. Peki şimdiye kadar yaşadığın sorunların temeli sence ne?

8. Birine tam anlamıyla güvenmen için ne kadar süre tanıman gerekiyor?

9. Söyle bakalım hayatında değiştireceğin şey ne olabilir?

10. Diyelim ki sevgilin senin doğum gününü unuttu ne yaparsın?

10. Diyelim ki sevgilin senin doğum gününü unuttu ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırılmanın tadını çıkart. Bu sondu!

Seni daha fazla kıramayacaklar. Çünkü buna sen izin vermeyeceksin. Herkesi kolayca hayatına alıp, onlardan büyük darbeler yedin. Aklının başına geldiğini düşünerek, bu son kırılman olduğunun kanısına vardık. Hayatındaki bütün ilişkilerinde her zaman alttan alan ve bir şeyleri kurtarmaya çalışan taraf olmuşsun. Bu durum ilk başta sorun olmasa da zamanla karşındaki insanın seni değersiz ve önemsiz hissettirmesine neden olabiliyor. Bu duruma artık el atman gerektiğinin farkına varıp, ilişkilerinde daha mantık odaklı ilerlemeye çalışıyorsun. Çok fazla duygularını yansıtıyor olman nedeniyle ilişkilerinde her zaman karşındaki insanı daha fazla düşünüyorsun. Oysa kendine değer verdiğin ilişkilerinde insanların da sana ekstra bir özen gösterdiğini anlayacaksın. Hayatının merkezine başkalarını koyduğunda direkt olarak onların vazgeçilmez olduğunu yansıtıyorsun. Oysa  bunu yapma nedenin sevgini gösterme şeklin. Sevince veya birine karşı güzel duygular hissedince onlara içinden nasıl geliyorsa öyle davranıyorsun. Bu çoğu zaman insanların kendilerini fazla önemsemelerine ve seni üzmelerine neden olabilir. Neyse ki bu sonucumuzla beraber aklın başına geldi ve bu son kırılman oldu.

Senin son birkaç kez daha kırılman var.

Senin birkaç kez daha kırılıp, aklının başına gelmesi lazım. Aslında insanlara çok fazla taviz vermeyen birisin. Seninle öyle istedikleri gibi konuşamayacaklarını biliyorlar. Bunun nedeni tanıştığın kişilere biraz mesafeli olman. Yani seni kıran kişiler hayatına dün girmiş olan kişiler değil. Uzun zamandır hayatında olan kişiler... En çok da kırıldığın nokta uzun zamandır seni tanıyan kişilerin böyle davranışlarda bulunması. Senin kırıldığın şeyleri bilip, bu hareketleri yapmaları veya kırıldığın şeylerin farkında olmamaları seni üzün durumlarda sadece biri. Mantıklı davranmaya çalışsan da duygularının esiri olduğun zamanlar da çok oluyor. Kendin için doğru olanı yapmaya çalışıyorsun ama bunu hissederek yapmanda çok önemli senin için. Mantığına uyuyor diye mutlu olmadığın, sevmediğin bir yerde hayatını devam ettiremezsin. Her ne kadar dışarıya karşı sert dursan da biraz sohbet edince bütün masken düşüyor ve sıcacık bir insan oluyorsun. İşte bundan sonrası insanların sana düşüncesiz ve bencilce davranmalarına neden oluyor. Seni anlamayan ve neye kırılıp, üzüleceğini fark edemeyen insanları hayatından çıkartmak için neyi bekliyorsun?

Seni daha çok kıracaklar.

Senin daha çok kıracaklar. Zaten hassas ve alıngan bir yapın olması nedeniyle en küçük bir sorunda seni bir köşede mutsuz görmemiz oldukça muhtemel bir durum. Kendini anlatamadığın veya anlasınlar diye beklediğin anlardan elin boş dönüyorsun. Senin kadar ince düşünmeyen ve karşısındaki insanın duygularına önem vermeyen çok fazla insanı hayatına alıyorsun. Samimi ve içten biri olduğun için seninle arkadaşlık kurmak da bir o kadar kolay oluyor. Bu durumda senin yanlış ve sana bir şey katamayacak insanları hayatına dahil etmene neden olabiliyor. Biraz zaman geçtikten sonra gerçek yüzlerini gördüğün insanlara çoktan alışmış oluyorsun. Çok çabuk insanlara bağlanıyor olman nedeniyle onlardan kopman da zor oluyor. Yani sen insanların gerçek yüzünü görene kadar onlara bağlanmış oluyorsun bile. Hatayı hem insanlara çabuk güvenerek hem de onlara çabuk bağlanarak yapıyorsun. Bu nedenle seni daha çok kıracaklar gibi. Bu sonucumuzda, sorunun nerede olduğunu seninle paylaştığımıza göre belki kırılmamak için bir şeyler yapmaya başlayabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
18
15
13
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kırılmanın tadını çıkart. Bu sondu! Seni daha fazla kıramayacaklar. Çünkü buna sen izin vermeyeceksin. Herkesi kolayca hayatına alıp, onlardan büyük darbeler... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Senin son birkaç kez daha kırılman var. Senin birkaç kez daha kırılıp, aklının başına gelmesi lazım...

Ayla İşçimen

dırırı rı rı rı rı ben zaten kırılıp toz olmuşum daha çok kıramazsınız dı rırı rı rı rı rı rı rı