Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Bir Tatlı Olsaydı Hangisi Olurdu?

Sevgilin Bir Tatlı Olsaydı Hangisi Olurdu?

Sevgilimize birçok güzel söz söylerken artık bir tatlı olarak da hitap edebiliriz. Bu testin sonucuyla sevgilin bir tatlı olsaydı hangisi olurdu onu söylüyoruz. 

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle misin?

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, sizin nasıl bir ilişkiniz var?

3. Söyle bakalım, sizin nasıl bir ilişkiniz var?

4. Diyelim ki büyük bir tartışma yaşadınız. Ne yaparsınız?

5. Peki bu çiftlerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki favori yemeğiniz bunlardan hangisi?

7. Sevgiline sık sık ne diye hitap edersin?

8. Çok mutsuz olduğun bir günde sevgilin ne yaparsa mutlu olursun?

8. Çok mutsuz olduğun bir günde sevgilin ne yaparsa mutlu olursun?

9. Seç birini.

10. Son olarak sevgilinle favori yabancı diziniz hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin sevgilin sufle!

Senin sevgilin bir tatlı olsaydı sufle olurdu? Dışı farklı içi daha farklı olan sevgilini başka bir tatlıya benzetemedik. Sevgilin genellikle soğuk görünen ama tanışınca çok sevilen biri. Kendini tam olarak yeni tanıştığı insanlara anlatamasa da kaynaştıktan sonra herkesin gözdesi olabiliyor. İlişkinizde baskın karakter her ne kadar sen olsan da aslında dengeli ve saygılı bir ilişkiniz var. Bir tartışmada kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyor, birbirinizi kırmamaya özen gösteriyorsunuz. Sen ilişkilerde monotonluktan hoşlanmayan ve sürekli bir yenilik arayan birisin. Bu nedenle de eğer ilişki sıkıcı olmaya başlarsa, o ilişkiden kurtulmanın yolunu ararsın. şanslısın ki sevgilin sıkıcı veya ilişkinin durağan gitmesini engelleyen birisi. Dışarıya karşı her ne kadar otoriter dursa da senin yanında yavru bir kediden farkı yok.

Senin sevgilin fıstıklı baklava!

Senin sevgilin fıstıklı baklava!

Senin sevgilin bir tatlı olsaydı kesinlikle fıstıklı baklava olurdu. Sevgilin sana göre soğukkanlı birisi. Yaşadığınız olaylara, problemlere karşı her zaman daha mantıklı bakan taraf sevgilin. Sen ise heyecanlı ve ani kararlar alıp, yanlış yapma potansiyeli yüksek birisin. Bu nedenle şu ana kadar ilişkilerin kısa sürmüş. Aradığın şey her ne kadar bir yol arkadaşı olsa da aynı zamanda sana eşsiz duygular tattıracak ve 'iyi ki böyle olmuş' dedirtecek biri. Hayal dünyasında fazla zaman geçirdiğin için karşına daha gerçekçi ve seni daldığın rüyadan uyandıracak biri lazım. O kişiyi de bulmuşsun diyebiliriz. Dışı çıtır çıtır içi ise seni tam olarak hazza ulaştıran fıstıklı baklava senin sevgilinden başkası olamaz.

Senin sevgilin pasta!

Senin sevgilin pasta!

Senin sevgilin bir tatlı olsaydı çilekli pasta olurdu. İçinde hiçbir kötülük barındırmayan ve hayatını olduğu gibi yaşayan sevgilin. Bu pasta kadar net ve açık. Bu nedenle aranızda çok fazla problem yaşamıyorsunuz. Aranızda her ne geçerse geçsin yine birbirinize ait olduğunu hatırlıyorsunuz. Ne sen onsuz ne de o sensiz yapabiliyor. Senin fazla sadık olman ve sevgilinin de aşkı sizi bütünleştiren şey. İlişkilerinde senin için önemli olan her ne yaşanılırsa yaşansın gün sonunda yine ortak noktada buluşabilmek. Olgun fikirlerin sayesinde etrafındaki herkesten çok daha farklı düşünebiliyor ve çocuksu hareketlerden hiç hoşlanmıyorsun. İlişkilerinde fazla romantiklik ve bir o kadarda eğlence olmalı. Her şeyi dozunda seven sen, abartı olan her şeyden uzak duruyorsun.

Senin sevgilin cheesecake!

Senin sevgilin cheesecake!

Senin sevgilin bir tatlı olsaydı cheesecake olurdu. Yeniliklere açık olan sen için karşına da yeniliklere açık biri çıkmalıydı. Sürekli yeni şeyler denemekten ve aslında kendini geliştirmekten hoşlanıyorsun. Bu nedenle de senin enerjine ayak uydurabilecek ve sen nereye dersen oraya gidebilecek bir sevgilin var. İlişkilerinde biraz baskın bir karaktersin. Seninle ilişki kurmak zor olsa da çok büyük şans... Çünkü hem karşındaki insana verdiğin değer hem de kendine gösterdiğin saygı herkes tarafından fark ediliyor. Bu özelliklerin diğer insanların dikkatini çekerek, aralarında önemli bir konuma sahip olmanı sağlıyor. Yani sen her girdiğin ortamda ekstra bir özenle ağırlanıyorsun. Sevgilin cheesecake'se sen muhtemelen künefesin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
16
12
10
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin sevgilin bir tatlı olsaydı çilekli pasta olurdu. İçinde hiçbir kötülük barındırmayan ve hayatını olduğu gibi yaşayan sevgilin. Bu pasta kadar net ve aç... Devamını Gör

Bessi Demir

Sevgilim yok ve bu teste katıldım ve sonuç: Senin sevgilin bir tatlı olsaydı cheesecake olurdu. Yeniliklere açık olan sen için karşına da yeniliklere açık b... Devamını Gör

Aslı Önal

Cinsiyet seçiminde kullanılan kişiler 365 gün adlı filmde oynadı (18 yaşından küçükler izlemesin lütfen) Merak eden olursa diye bıraktım.