Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatını Bir Fotoğrafla Özetliyoruz!

Aşk Hayatını Bir Fotoğrafla Özetliyoruz!

Aşkı nasıl yaşadığını bilemeyiz ama tek bir fotoğrafla özetleyebiliriz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım aşk meşk işleri nasıl gidiyor?

3. Söyle bakalım aşk meşk işleri nasıl gidiyor?

4. Sence aşk ne zaman biter?

5. Peki bu filmlerden hangisi seni en çok etkiledi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi senin için bir tartışma konusu olamaz?

7. Seç birini.

8. Son olarak bir ilişkinin sağlam olması için neye ihtiyaç vardır?

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu! Her ne kadar hayatında tek bir kişi olsun ve ömür boyu onunla devam etsin istesen de şu aralar sürekli bir flört hali hakim. Sürekli birileri geliyor ve birileri gidiyor. Bu durumda senin kafanın daha fazla karışmasına neden oluyor. Hayatında kararsız olan senin, böyle durumlarda kalman daha da kararsızlaşmana neden olabiliyor. Aşk senin için her ne kadar eşsiz duyguları tanımlasa da tek başına yeterli gelemiyor olabilir bazen. Sonuçta iki kişinin duygularını bir bütün şekilde yansıtmaları sadece aşkla olacak şey değil. İçinde birden fazla duyguyu barındıran ve zamanla bu duyguların birbirinden kopmasını zorlaştıran şey senin için aşk demek. Kendini ilişkilerinde önemseyen birisin. Daha çok kendi duygularına yer veriyor ve ne hissedersen ona göre hareket ediyorsun. Biri seni seviyor diye ona ilgi duymaya başlamazsın. Sen aşka ve doğru kişinin seni bulacağına inanan birisin. Kafa karışıklığına son verir ve ne istemediğinden emin olduğun zaman hayatına yeni kişiler girmeye başlayacak.

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu. İlişkilerinde çok sahiplenici bir tutum sergiliyorsun. Bu da senin fazla kıskanç olduğunu gösteriyor. Sevdiğin her ne olursa olsun, kimseyle paylaşmak istemiyorsun. İnsanların hayatlarında özel bir yer edinmek istiyorsun. Kendi tarzınla ve farklılıklarınla herkesle aynı olmayı tercih etmezsin. Bu nedenle bir ilişkide yaşadığın her şey senin için çok anlamlı hale geliyor. Karşındaki insan da aynı şekilde senin hissettirdiklerini bir başkasında bulmakta zorlanıyorlar. Her ne kadar kıskançlığından bunaldıklarını söyleseler de aslı bu durum hoşlarına gidiyor. Tabii çok ileri gidilmedikçe. Her duygunun fazlası zarar olduğu gibi kıskançlıkta ileri boyuta taşınırsa önce insanın kendisine zarar verir. İlişkilerinin düz bir şekilde ilerlemesini değil daha heyecanlı daha hareketli ilerlemesini istiyorsun. Çünkü durağan şeyler seni sıkıyor. Belki kıskançlık yapmanın nedeni ilişkilerine heyecan gelsin diye olabilir. İlişkilerinde karşı tarafa cenneti yaşatsan birisin. Hayatına giren kişiler çok şanslı.

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu. Aşktan uzun süre elini eteğini çekmiş ve artık pek insanlara karşı bir şey hissetmez olmuşsun. Gittikçe umudunu da yitirdiğin aşkı bir kenara bırakıp kendine yönelmişsin. Aslında ilişkilerde kolay ve aranılan kişisin. İlişkilerde problem olmasını değil veya ilişkilerin insanı yoracak şeyler olmadığını düşünüyorsun. Zaten yorgun geçen hayatının bir de ilişkilerinde yormasını istemiyorsun. Bu nedenle gün sonu kendini huzurlu hissettiğin, aslında onunla görüşmek için heyecanlandığın ilişkileri tercih ediyorsun. Gel gör ki öyle bir şey bulamamışsın. Karşına çıkan insanların bencillikleri, seni tanımak yerine farklı arayışlara girmeleri, seni ilişkilerden soğutmuş olacak ki artık sen de aramaktan vazgeçmişsin. Aşka ve sevgiye senin kadar değer veren ve gerçekten en çok da senin duygularına değer veren biri karşına illa ki çıkacaktır. Umudunu kaybetme diyerek seni bu görselle baş başa bırakıyoruz.

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu!

Senin aşk hayatını anlatan görsel bu. Zaten ilişkilerden, insanlardan yorulmuş olan sen artık kendine yönelmiş ve aramaktan da vazgeçmişsin. Önemli olanın kendin olduğunu farkına varmışsın. Hayatında tabii ki birini istiyor ve herkes gibi güzel duyguları tatmak istiyorsun. Bu zamanda bunun çok zor olduğunu da biliyorsun. Bu nedenle artık birini bulmaktan vazgeçip, o kişinin seni bulmasını bekliyorsun. Çok çabuk insanlardan sıkılan ve aslında hayatında her şeyden çok çabuk sıkılan birisin. Sürekli bir yenilik veya heyecana ihtiyaç duyuyorsun. Bu nedenle aşkta heyecana çok önem veriyorsun. Her ne kadar doğru kişiyi bulamasan da sen de ilişkilerinde zor birisin. Hem çok kolay hevesin kaçabiliyor hem de insanlardan çok kolay soğuyabiliyorsun. Bu da aslında şu an yalnız olmanın nedenini ortaya çıkartıyor. Her ne kadar sadece kendim ve ben desen de görünce heyecanlandığın biri karşına mutlaka çıkacaktır.

Bunlar da ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
51
33
13
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?