Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Date'e Göre Sen Nasıl Bir Aşıksın?

Hazırladığın Date'e Göre Sen Nasıl Bir Aşıksın?

Kusursuz olmasını dilediğimiz günü, berbat etmemek için gösterdiğimiz çaba belki bir başlangıç belki de bir bitişi beraberinde getirecek. Bugün hazırlayacağın date senin nasıl bir aşık olduğunu ortaya çıkaracak. 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk buluşma için bir yer seç.

4. Şimdi de siparişi ver bakalım.

5. Peki ya içecek hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşmada karşındaki insandan hangi iltifatı duymak isterdin?

7. Şu malum hesap sorusunu da soralım. Hesabı kim ödemeli?

8. Date'de beklediğini bulamadıysan, hangi bahaneyle oradan gidersin?

8. Date'de beklediğini bulamadıysan, hangi bahaneyle oradan gidersin?

9. Peki sen sık sık date'e çıkar mısın?

10. Son olarak buluşma sonrası kim önce aramalı?

10. Son olarak buluşma sonrası kim önce aramalı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllar geçse de unutulmayacak bir aşık.

Sen yıllar geçse de unutulmayacak bir aşıksın. Hazırladığın date'e göre sen ilişkilerinde çok fazla kendini kaptıran birisin. Karşı tarafın hoşuna gitse de senin için pek iyi olmayan bir durum. Çünkü verdiğin değer, gördüğün değerle pek aynı değil. İlk başlardaki heyecanın ile her şey güzel gidiyormuş gibi gözükse de aslında karşındaki insanın bir zaman sonra ondan vazgeçemeyeceğini düşündürüyor. Bu ilişki anlayışın yani her zaman karşındaki insana daha çoğunu vermek seni bir zaman sonra değer görmemene neden olabiliyor. Bu gösterdiğin sevgi bir gün ilişkin bittiğinde bile özleniyor. Çünkü kimse tarafından bu kadar eşsiz duygular yaşamıyorlar. Aşıksan onun için her şeyi yapabilir ama bir zaman sonra sevgin biterse en çekilmez insan olabilirsin. İlişki içinde kendini bir şeye zorlamak seni o ilişkiden soğutmaya yetebilir. Yani sen duygularıyla yaşayan ve genellikle duyguları doğrultusunda hareket eden birisin. Durum böyle olunca da eğer hissetmiyorsan bütün yaşadığın aşk senin için çekilmez bir hal alabilir. Karşındaki insana unutulmaz anlar yaşatırken, kendine eziyet edebilir.

Önceliği sevilmek olan bir aşık.

Sen önceliği sevilmek olan bir aşıksın. Ne olursa olsun karşındaki insandan somut bir sevgi göremezsen o aşkın senin için bir değeri yoktur. Sadece sözlerde kalan, hareketlere yansımayan hiçbir duyguya inanmıyorsun. Bu nedenle karşındaki insanda en dikkat ettiğin şey gerçekten sevgisini gösterebilmesidir. Sen içinden nasıl geliyorsa ilişkilerinde öyle davranan fazla kendini ve karşındaki insanı yormayan birisin ve yine karşı tarafın da aynı şekilde seni yormamasını tercih ediyorsun. Belki duygularını değil, mantığını ön planda tuttuğun ilişki anlayışın var ve böyle ilişkilerin daha sağlam olacağını düşünüyorsun. Karşındaki kişiden daha fazla şeyler bekliyor ve ona göre hareket ediyorsun. Zor aşık olan birisin. Birini gerçekten sahiplenmen ve ona derin duygular hissetmen uzun zamanını alabilir. Bu zamanda karşındaki kişinin sıkılması veya ilk heyecanı hissetmemesi seni zaten olmayacak bir ilişkiden kurtarmış olur. Biraz baskın ve kontrolcü biri olduğun için ilişkilerde kişilerin sevgisini, sabrını çok fazla deniyorsun.

Sevgilisine kendini adayan bir aşık.

Sen sevgilisine kendini adayan bir aşıksın. Her zaman önceliğin o oluyor ve ona değer veriyorsun. Böyle olmayı tercih etmesen de özelliklerin arasında kaybetmekten korktuğun insanlara ekstra bir özen göstermek var. Çünkü senin için insan değer verdiği, gitmesinden endişelendiği kişiler için elinden geleni yapmalı. Ona değer verdiğini hissettirmeli... En küçük sevgi kırıntısında kendini mutlu ve iyi hissediyorsun. Senin için bu duygular büyük anlamlar taşıyor. Aşık olduğunda gözü kör olan ve sevdiği kişi için her şeyi yapabilecek kişi sensin. Yanındayken, kendini daha iyi hissettiğin ve huzuru bulduğun bir ilişki hayalin var. İlişkilerde insanların birbirlerinin evi olması gerektiğini ve dinlenmek için birbirlerine ihtiyacı olması gerektiğini düşünüyorsun. Sürekli tartışmayla geçen ilişkiler sana göre değil. Zaten senin karakterine de pek uygun değil. Sakin yapın gereği tartışmalarda susup, trip atmak senin özelliklerinden biri olabilir. Her ne kadar aşık olduğun kişiye kendini adasan da ondan bir karşılık alamadığın da aşırı depresifleşebiliyorsun. Senin birine kendini adaman için o kişinin de sana karşı duyguları yoğun olmalı. Çünkü tek taraflı aşk, aşk değildir.

Aşkını derinlerde yaşayan bir aşık.

Sen aşkını derinlerde yaşayan ve öyle çok ortalığa dökmeyen birisin. Gizemlisin desek daha doğru olabilir. Aşık olduğunda duygularını belli etmek senin için çok zor. Bunun için çoğu zaman karşındaki insanın seni anlayabilmesini tercih edersin. Senin için öyle bir aşk olmalı ki sen konuşmadan da karşındaki kişi seni anlayabilmeli. Bu özelliğin karşına çıkan kişileri zorlasa da aşkta her zaman tahammül olması gerektiğine inanıyorsun. Birçok duygunun birleşimi olduğunu düşündüğün aşkta her zaman her şeye yer vardır. Yani bir aşkı bitiren şeyin bahaneler olduğunu biliyorsun. Kendini çok yansıtamasan da ilişkinde kesinlikle heyecan olmalı. Durağan ilişkiler sana sıkıcı gelebiliyor. Tabii bu aranızda enerjiye de bağlı olarak değişiyor. Aşkını derinlere itip ya duygularını bastırıyor ya da yaşadığın problemleri bastırıyorsun. İçine attığın bütün bu duygular aslında sana sadece zarar veriyor. Eğer aşktan beklentilerini, isteklerini belki de karşı tarafa söylemen gereken her şeyi belirtirsen, hem kendi içinde huzuru hem de karşı tarafa mutluluğu geçirebilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
25
10
10
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın