Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Testi Seni Rahatsız Eden Düşüncenin Ne Olduğunu %100 Ortaya Çıkarıyor

Bu Kişilik Testi Seni Rahatsız Eden Düşüncenin Ne Olduğunu %100 Ortaya Çıkarıyor

Nedensiz yere içimizin sıkıldığın anlarda kendimizi rahatlatacak şeyler ararız. Peki bu iç sıkılmalarının asıl nedeni nedir? Bu kişilik testi ile seni rahatsız eden düşüncenin ne olduğunu %100 ortaya çıkarıyoruz. 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bir karar vermek zorunda olduğunda kendini nasıl hissedersin?

4. Peki hayatının olağan akışına baktığında ne görüyorsun?

4. Peki hayatının olağan akışına baktığında ne görüyorsun?

5. Hatalı olduğunu fark ettiğinde ne yaparsın?

5. Hatalı olduğunu fark ettiğinde ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığında etkisinden kaç gün çıkamazsın?

6. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığında etkisinden kaç gün çıkamazsın?

7. Duymaktan en nefret ettiğin kelime/cümle bunlardan hangisi?

8. Son olarak seç birini.

Belirsizlik...

Belirsizlik...

Seni rahatsız eden duygu belirsizlik. Ne zaman önünü göremesen veya kafanda soru işaretleri kalan bir şeyler olsa o zaman senin, için asla rahat etmiyor. Ne uyuyabiliyor ne de gününe devam edebiliyorsun. Bu belirsizlik hali büyük veya küçük fark etmeksizin her problemde karşına çıkması seni yoruyor. Netlikten hoşlanan sen için her şeyin askıda kalması işlerinin daha da zorlaşmasına neden olabiliyor. Hayatının her alanında belirsizlikten hoşlanmıyorsun. Bu bir iş de olabilir bir ilişki de... Net olmayan duyguları tam anlamıyla ifade edemeyen kişilerin senin hayatında yeri yok. Sevgisini gösterememek diye bir şey senin için asla önemi yok. Sonuçta gerçek sevgiler gösterilmese bile hissettirilir. Bu nedenle senin için havada kalmış sözler veya duyguların bir değeri yok. Eğer karşındaki insan ne istediğini bilmiyorsa hayatında bir dakika bile tutmazsın. Senin böyle bir vaktin yok. Kendine değer veriyor ve önemsiyorsun. Hayatına daha çok mantığın ile bakmaya çalışsan da duygularını hiçe sayamıyorsun. Yani önce mantığına daha sonra duygularına uyan her şeyin arkasında durursun.

Başarısızlık...

Başarısızlık...

Seni rahatsız eden düşünce başarısızlık. Kendini diğerlerinden farklı veya küçük görmek seni çıldırtabilir. Bu nedenle sürekli çalışıyor ve çabalıyorsun. Bu çalışmalarını en çok kendin için yapıyorsun. Eğer bir şey için çabalıyorsan, kendini daha iyi hissetmek ve ilerde karşılığını almak içindir. Her konu hakkında bir fikre sahip olmayı ve araştırmayı seviyorsun. Bu özelliğin ile de etrafındaki herkesten farkını ortaya koyuyorsun. Her ne kadar başarısızlık seni rahatsız etse de kendinden ve etrafından öyle çok bir beklentin yok. Sadece herkesin görevini yapmasını tercih edersin. Yapman gereken işleri veya sorumluluklarını günüde bitirmeye çalışıyorsun. Çünkü bir şeyi ertelemek senin içini huzursuz ediyor. Eğer yapılması gerek iş o gün yapılmazsa diğer gün daha fazla gözünde büyüyor. Hayata mantığın ile bakıyor ve duygularını çoğu zaman yok sayıyorsun. Duygular tabii ki senin için önemli ama bir şeyin peşinden körü körüne gitmezsin. Her şeyi düşünüp, kendin için iyi olanın peşinden gidersin. Seni rahatsız eden ve geceleri uykularını kaçıran düşünce başarısızlık olsa da geleceğini düşünmek de sık sık kafanı meşgul ediyor.

Yönlendirilmek...

Seni rahatsız eden şey yönlendirilmek. Kendi kararlarını kendin veriyor ve kendin için en iyisi neyse onun peşinden gidiyorsun. Ama etrafında çoğu ses seni yönlendirmeye çalışıyor. Fikirlerini, en doğrusu oymuş gibi ve senin ne istediğinden bağımsız bir şekilde belirtmeleri seni yoruyor. Yönlendirilmekten hiç hoşlanmıyorsun. Sen yanlış veya doğru kendi bildiğini okuyan birisin. Bu nedenle sana akıl vermek yerine kararlarında yanında duracak birilerine ihtiyacın var. Yanlış yapsan da sonuçlarına kendin katlanacağın için insanların çok fazla müdahale etmesi seni rahatsız ediyor. Hayatında çoğu zaman hislerin ile hareket ediyor ve genellikle de yanılmıyorsun. Bu nedenle sen bir karar vermiş ve bir şeyin arkasında durmuşsan mutlaka ona inandığın ve güzel sonuçlar alacağın içindir. Hayata her zaman pozitif bakmaya çalışıyor ama bazen de olumsuz düşünceler nedeniyle kendini sorguluyorsun. Bu iç hesaplaşma her zaman senin lehine sonuçlanıyor. Çünkü kendini nasıl motive edebileceğini biliyorsun. Hayatında hiçbir zaman yönlendirilmeye yer yok.

Gurur...

Seni rahatsız eden şey gururun. Duygularıyla çok fazla hareket eden ama her zaman kendine önceliği tanıyan birisin. Kendine saygısızlık olacak veya üçüncü kişiler tarafından küçük düşürülecek hiçbir şeye öncelikle sen izin vermezsin. Bu katı tutumun nedeniyle de dışarıda sözü geçen birisin. Çok baskın bir karakter değilsin ama bazı noktalarda kendini gösterebiliyorsun. Yaptığın, söylediğin her şeyin doğru olduğunu savunmasan da hataların karşısında biraz tedirginlik yaşıyorsun. Gururun her zaman her şeyin önünde geliyor. Yaşanılan şeyler karşısında eğer hatalıysan geri adım atmak senin için oldukça zorlaşıyor. Hatalı olduğunu bildiğin halde kendini bu konuma sokmak istemiyorsun. Karşındaki insanla samimiyetin doğrultusunda geri adım atıyorsun. Bu ikilem de kalmak senin için oldukça zor. Ya kendinden ya da sevdiklerinden vazgeçmen gerekebiliyor. Her zaman olmasa da bazı davranışların tekrara bindiğini fark ettiğin zaman artık durman gerektiğini de fark ediyorsun. Yani insanların seni suistimal ettiğini anlarsan artık onlar için duyguların değil mantığın devreye girebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
21
8
7
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın