Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Pastalara Göre Senin En Tatlı Yanın Ne?

Seçtiğin Pastalara Göre Senin En Tatlı Yanın Ne?

Şu anki ruh halinle ile seçeceğin pastalar bize senin hakkında küçük ipuçları veriyor. Bu testimize göre seçtiğin pastaların senin en tatlı yanını ortaya çıkarıyor.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Başlayalım...

4. Seç bakalım.

5. Bunlardan da bir tane seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya bunlardan hangisi?

7. Seç birini.

8. Bu pastalardan da seç.

9. Sıra bunlar da...

10. Son olarak bu pastalardan da seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olursa olsun affedici olmak.

Senin en tatlı yanın ne olursa olsun affedici olman. Asla kin tutabilen biri değilsin. İnsanlarla aranda ne yaşanırsa yaşansın, sonunda senden özür diliyorlarsa veya kendilerini affettirmek için bir şeyler yapıyorlarsa asla dayanamıyorsun. Bu kadar affedici olmak, çoğu zaman başına dert olabiliyor. Çünkü ne yaparlarsa yapsın sonunda sana geldiklerinde onları geri çevirmeyeceğini biliyorlar. Etrafında çok yakın olduğun kişiler hariç diğerlerinin böyle muamele yapmasına dayanamıyorsun. Her ne kadar kin tutmasan da o kişileri etrafından uzaklaştırırsın. Ne küser ne de samimi bir tavır alırsın. O yokmuş gibi hayatına devam edip, hiçbir anına dahil etmezsin. Kendine sürekli hatırlattığın bir şey varsa o da; etrafında her zaman çok fazla insanın bulunmasıdır. Yalnızlıktan hiç hoşlanmadığın için etrafın sürekli kalabalık. Tabii bu kişiler gelip geçici veya şu anlık hayatında bulunan kişiler değil. Gerçekten değer verdiğin ve fikirlerini önemsediğin kişiler. Tek başına karar almak senin için büyük bir sorumluluk. En çok da böyle anlarda yanında birilerinin bulunması senin içini rahatlatıyor. Affediciliğin senin en tatlı özelliğinken, kendine fazla güvenmemen de en kötü özelliğin.

Sevgini çekinmeden göstermek.

Senin en tatlı özelliğin sevgini çekinmeden, kimseden sakınmadan ve dilediğin gibi göstermek. Hayatta sevmediğin bir şey varsa o da insanların olduğu gibi davranmamasıdır. Sürekli taktik peşinde koşan insanlardan ve ilişkilerden bıkmış durumdasın. Kendini rahat hissetmediğin, olduğun gibi davranamadığın hiçbir yerde bulunmak istemiyorsun. Bütün duygularını rahat yansıtan birisin. Bunlardan en önemlisi de sevgini gösterme şeklin. Birine karşı en küçük bir sevgi hissettiğinde, bu direkt davranışlarına yansıyor. Ona bakışın, dokunuşun, sözlerin her şeyin bir an da değişebiliyor. Karşında bunu fark edip, kayıtsız kalabilen çok az kişi var. Gerçekten senin sevginin değerini bilen, bunun karşılığını verebilecek yani seni senin gibi seven birini bulmak oldukça zor. Bunun için çok çaba göstersen de sevgiyi bu kadar ucuzlaştıran bu zamanda, sen de giderek kendini umutsuzlaştırıyorsun. Ailene, arkadaşlarına veya kendini yakın hissettiğin herkese çok içten davranıyorsun. Bu sevginin temeli insanları kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. Çünkü insan, kaybetmekten korktuğu her şeye daha fazla değer gösterir. Senin de tek beklentin seni kaybetmekten korkacak biri...

En tatlı yanın ince düşüncen.

Senin en tatlı yanın ince fikirlerin. Naifliğin ve diğer insanlara göre daha düşünceli olman herkes tarafından fark edilen ve sevilen özelliklerinden biri. Çok fazla olmasa da düşünülmeyeni düşünebiliyor ve kendini başkalarının yerine koyabiliyorsun. Yani empati yeteneğindeki oldukça gelişmiş. Bu özelliklerin ile etrafında seni sevmeyen veya sana karşı negatif düşünceler besleyen pek kimse yok. Hayatta yaşadığın her şeyin karşılığı olduğunu düşünüyorsun. Bu sadece kendin için değil aynı zamanda etrafındaki kişilerin davranışlarının da bir nedeni olduğunu düşünüyorsun. Kimsenin isteyerek bir kötülük yapabileceğine pek inanmasan da gördüklerin karşısında buna inanmak zorunda kalabilirsin. İnsanların bazı ortamlarda nasıl hissedebileceğini önceden sezebiliyor ve bunun yanlış anlaşılmaması için de ekstra bir çaba gösteriyorsun. Mantıksız, saçma veya düşünmeye değmeyecek şeyler ile ne kendini ne de bir başkasını meşgul etmek istemezsin. Bu nedenle hem sözlerini hem de hareketlerini özenle seçiyorsun Bazı insanların karakteri gereği bu kadar patavatsız olmasına dayanamıyorsun. Bu nedenle senin etrafında böyle insanlara pek yer yok.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
45
17
13
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

En tatlı yanın ince düşüncen.

Zeyn

Sevgini çekinmeden göstermek.