Görüş Bildir
Haberler
Nefes Alsa Bile İzleyeni Gülmekten Kırıp Geçiren ve Komedinin Vücut Bulmuş Hali Olan Dizi Karakterleri

Nefes Alsa Bile İzleyeni Gülmekten Kırıp Geçiren ve Komedinin Vücut Bulmuş Hali Olan Dizi Karakterleri

Merhabalar. Twitter'da @ydyabancidizi adlı kullanıcı, takipçilerine en çok güldüğünüz dizi karakteri hangisi diye sordu ve soruya birbirinden eğlenceli dizi karakterleri yorum olarak geldi. Sizin de aklınızdan mutlaka geçen bu karakterlere gelin hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sheldon Cooper

1. Sheldon Cooper

Sheldon Cooper bir teorik fizikçidir. En iyi arkadaşı Leonard Hofstadter ile birlikte The Big Bang Theory'nin ana kahramanı ve Young Sheldon'ın baş kahramanıdır. Sheldon, rutinlere ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalma, aşırı entelektüel bir kişilik, zayıf bir ironi, alay ve mizah anlayışı, alçakgönüllülük ya da empati eksikliği ile karakterize edilir. Şakalara olan tutkusuyla birlikte bu nitelikler karakterinin ana mizah kaynağıdır.

2. Fleabag

2. Fleabag

Fleabag, otuz üç yaşında bekar bir kadın ve aynı adı taşıyan dizinin ana karakteridir. Phoebe Waller-Bridge tarafından canlandırılıyor. Fleabag aşırı huysuz ve şımarıktır. En uygunsuz anlarda bile şaka yapmaktan kendini alamaz. Arada sırada kadınlara olmak üzere çoğu zaman erkeklerle ilgilenir. Fleabag açık fikirlidir ve genellikle her şeye ve kim olursa olsun hazırdır.

3. Michael Scott

3. Michael Scott

Michael Gary Scott, NBC durum komedisi The Office'in ana karakteridir ve Steve Carell tarafından canlandırılmıştır. Dizinin ilk yedi sezonu boyunca Michael, Scranton, Pensilvanya'daki Dunder Mifflin Paper Company'nin bölge müdürüdür. Michael sürekli olarak ilgi odağı olmayı arzular, bu da onun biraz bencil olmasına neden olur.

4. Ross Geller

Ross Geller, Friends'in ana karakterlerinden biridir ve David Schwimmer tarafından canlandırılmıştır. En çok inek kişiliği, çok defa evlenip boşanması ve çok garip mizah anlayışıyla tanınır. Entelektüel olarak zeki, kibar, ilgili, düşünceli olsa da Ross genellikle beceriksiz, aşırı duyarlı ve sosyal açıdan yeteneksizdir.

5. Barney Stinson

5. Barney Stinson

Barney Stinson, Neil Patrick Harris tarafından canlandırılan How I Met Your Mother filmindeki beş ana karakterden biridir. Ted'in itirazlarına rağmen kendisini Ted'in en iyi arkadaşı olarak hayal eder. Yirmili yaşlarının başında bir iş adamı için onu terk eden bir kız arkadaşı tarafından kalbi kırıldıktan sonra Barney kendini 'takım elbiseli' ve her türlü bağlılığı acımasızca reddeden bir seri kadın avcısı olarak yeniden keşfeder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Stewie Griffin

6. Stewie Griffin

Stewart Gilligan Griffin, Peter ve Lois Griffin'in gösterişli ve eksantrik bir yaşındaki bebeğidir. Zihinsel olarak çok daha yaşlı görünüyordur. Stewie, iyi bir kelime dağarcığı ve üst sınıf bir İngiliz aksanına sahiptir. Peter'dan sık sık 'Şişman adam' ve annesinden Lois adıyla söz eder. Stewie sürekli olarak annesi Lois'i öldürmenin yollarını planlar.

7. George Costanza

7. George Costanza

George Louis Costanza, Seinfeld'de Jason Alexander'ın canlandırdığı dört ana karakterden biridir. George, Jerry'nin nevrotik arkadaşıdır ve bazen kendi kadar nevrotik olan ebeveynleri Estelle ve Frank Costanza ile birlikte yaşar. Muhtemelen George'un sert, cimri, bencil, açgözlü ve sahtekâr kişilik özellikleri çocukluk geçmişinden geliyor.

8. Detective Jake Peralta

8. Detective Jake Peralta

Jacob Zack Peralta, Brooklyn 99 adlı dizinin baş kahramanıdır. Kendini beğenmiş, kibirli ve olgunlaşmamıştır ama Brooklyn'in 99. bölgesinde görev yapan yetenekli bir NYPD dedektifidir Son derece yetenekli olmasına rağmen işini ciddiye almayı reddeden. Kuralları ve otorite figürlerini küçümsemesi ve etrafındaki herkese üstünlüğünü tek başına kanıtlama dürtüsü onu yeni komutanıyla çatışmaya sokar.

9. Chandler Bing

9. Chandler Bing

Chandler Muriel Bing, popüler durum komedisi Friends'in ana karakterlerinden biridir. Matthew Perry tarafından canlandırılmıştır. Alaycı ve esprili mizah anlayışıyla dikkat çeker. Chandler, iğnelemeyi bir savunma olarak kullanmaktan asla vazgeçmez. Bu duygusal olgunlaşmamışlığa rağmen Chandler, arkadaşları arasında mali açıdan en güvenilir olanıdır.

10. Maurice Moss

10. Maurice Moss

Adı genellikle 'Maurice Mozz' olarak yanlış anlaşılan Maurice Moss, Reynholm Industries'in BT Departmanında çalışan bir işçidir. Departmanında çalışan tüm personel arasında en çalışkanı, en tecrübelisi ve işini en iyi yapanıdır. İşine çok emek verir ancak hak ettiği değeri göremez. Departmanın çoğu gibi, üst katlardaki üst düzey çalışanlar tarafından görmezden gelinir ve saygısızlık görür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dwight Schrute

11. Dwight Schrute

Dwight Kurt Schrute, NBC sitcom The Office'teki bir karakterdir ve Rainn Wilson tarafından canlandırılmıştır. Dwight, sosyal becerilerden ve sağduyudan yoksun olmasına rağmen Dunder Mifflin'deki en yüksek dereceli ve en başarılı satıcılardan biridir. Satıcı arkadaşı Jim Halpert ile bir rekabeti vardır. Sık sık bölge müdür yardımcısı olarak ikinci bir komuta pozisyonunda görev yapar.

12. Jameson "Rooster" Bennett

12. Jameson "Rooster" Bennett

Jameson Ford 'Rooster' Bennett, Netflix durum komedisi dizisi The Ranch'in ana karakteridir. Rooster, erkek kardeşiyle aynı ahlaksızlıkların çoğundan, yani içki içmekten ve kadınlardan zevk alıyor ve tıpkı erkek kardeşi gibi ilişkilere kaygısız bir yaklaşımı var. Beau ile sık sık tartışır ve arada bir bu rekabet fiziksel şiddete dönüşür. Buna rağmen çalışkan ve ilgilidir.

13. Howard Wolowitz

13. Howard Wolowitz

Howard Joel Wolowitz, The Big Bang Theory'de önemli bir karakterdir. Yahudi bir uzay mühendisi ve eski astronottur. Zorba bir anne olan, bilimsel başarılarını çok az önemseyen ve onunla hâlâ çocukmuş gibi konuşan Debbie Wolowitz ile annesini terk eden Sam Wolowitz'in oğludur. Rajesh Koothrappali'nin en iyi arkadaşı olan Howard, sık sık Leonard ve Sheldon'ın dairesinde onlarla takılır. Grubun doktora derecesi olmayan tek üyesi olmasına rağmen yalnızca MIT'den Mühendislik alanında yüksek lisans derecesine sahip olmadığını aynı zamanda uluslararası uzayda kullanılan 'uzay tuvaleti' ve teleskop gibi önemli icatlar tasarladığını belirterek kendini savunur.

14. Charlie Harper

14. Charlie Harper

Charles Francis 'Charlie' Harper, Two and a Half Men'in ilk sekiz sezonundaki ana karakterlerden biridir. Charlie, Malibu'daki  bekar/playboy yaşam tarzıyla gurur duyar ve bir Mercedes kullanır. Yaşam tarzı, iki katlı bir sahil evinde yaşamak, aşırı içmek, puro içmek, uyuşturucu kullanmak, sürekli çapkınlık yapmak, kumar oynamak ve genellikle bowling tişörtü ve şort giymekten ibarettir.

15. Kramer

15. Kramer

Michael Richards'ın canlandırdığı Cosmo Kramer, Jerry Seinfeld'in kaçık komşusu ve arkadaşıdır. Cosmo, sitcomda uzun yıllar sadece 'Kramer' olarak biliniyordu; Jerry bile onun gerçek adını bilmiyordu. Sıra dışı adını, altıncı sezonda Kramer'in annesi Babs Kramer ile karşılaşarak öğrenen George Costanza'ydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Frank Gallagher

16. Frank Gallagher

Francis 'Frank' Gallagher, Shameless'ın ana karakterlerinden biridir. Dizide beş çocuğu Fiona Gallagher, Lip Gallagher, Debbie Gallagher, Carl Gallagher ve Liam Gallagher'ın babasıdır. Ian Gallagher'ın ise üvey babası ve amcasıydı. Frank ailesine sürekli sorun çıkartan ve alkolik bir babadır.

17. Joey Tribbiani

17. Joey Tribbiani

Joseph Francis 'Joey' Tribbiani Friends'in ana karakterlerinden biridir ve yan ürün Joey dizisinin de baş karakteridir. En çok kadınları çok sevmesi, yemeğini paylaşmaması ve oldukça aptal ama sevimli bir kişilik olmasıyla tanınır. Karakter, Matt LeBlanc tarafından canlandırılmıştır.

18. Bronn

18. Bronn

Bronn, Game of Thrones dizisinde yetenekli ve tehlikeli bir paralı askerdir. Daha sonra Tyrion Lannister'ı savunmasıyla öne çıkan Bronn, onun kişisel koruması, suikastçısı ve infazcısı olarak hizmetine girer. Karakteri Jerome Flynn canlandırmıştır.

19. Al Bundy

19. Al Bundy

Al Bundy, Kelly ve Bud Bundy'nin babası Peggy Bundy'nin kocası ve Gary's Shoes'da uzun süreli kadın ayakkabısı satıcısıdır. Karakter Ed O'Neill tarafından canlandırılmıştır. Al, sık sık lise futbol günleriyle ilgili hikayeler anlatmasıyla tanınır. En önemlisi 1966 Chicago All City şampiyonası maçı için tek bir maçta dört gol attığı zamandır.

20. Kitty Forman

20. Kitty Forman

Katherine Anne 'Kitty' Forman, That '70s Show ve That '90s Show'un ana karakterlerinden biridir. Kitty, Red Forman ile evlidir. Şefkatli bir annedir ve genellikle mahalle çocukları için bakıcıdır. Stresli veya sinirli olduğu zamanlar dışında genellikle iyi bir insandır. Kitty ne zaman strese girse tiz bir sesle ünlü kahkahasını atar, gözlerini kısar veya alaycı sözler söyler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki sizin izlerken çok güldüğünüz dizi karakterleri hangileri? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tülin

Cosmo Kramer açık ara en komik karakterdir. Puro ve birayı aynı anda içip sonra geğirmesi, hala en güldüğüm sahnesidir😂😂😂 bir de metroda yer bulma savaşı ve... Devamını Gör