Görüş Bildir
Haberler
Nedeni Kıskançlıkmış! İzmir'de Bir Adam Ayrı Yaşadığı 61 Yaşındaki Eşini Öldürdü

Nedeni Kıskançlıkmış! İzmir'de Bir Adam Ayrı Yaşadığı 61 Yaşındaki Eşini Öldürdü

Batuhan
20.05.2022 - 10:12

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Ş.T., ayrı yaşadığı eşi Nurel Türkmen'i 'kıskançlık' nedeniyle çıkan tartışmada defalarca bıçakladı. Türkmen, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 16.00 sıralarında Basın Sitesi Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi'nde meydana geldi. Nurel Türkmen (61) evinin yakınında yürürken, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ş.T. (66) ile karşılaştı.

Ş.T. ile Nurel Türkmen arasında iddiaya göre 'kıskançlık' nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada Ş.T. yanındaki bıçakla Nurel Türkmen'i vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesiyle yaraladı. Nurel Türkmen, kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Nurel Türkmen, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Türkmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kıskandığı için bıçaklamış

Türkmen'i defalarca bıçaklayan ayrı yaşadığı eşi Ş.T. ise, polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

Ş.T.'nin ayrı yaşadığı eşi Nurel Türkmen'i kıskandığı için aralarında tartışma çıktığı ve Ş.T.'nin bu yüzden eşini bıçakladığı öne sürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Türkmen

Nuray kahpesi bilip bilmeden konuşma kevase ben oğluyum babam akıl sagiligini yitirmiş ağır psikolojik rahatsızlık içindeydi normal bir insan bunu yapamaz