Görüş Bildir
Haberler
Ne Tür Bir Bardaksın?

etiket Ne Tür Bir Bardaksın?

Nsycl
14.07.2017 - 18:53

Aman seni de kırmasınlar da 😥

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2. Kendince bir sabah rutinin var mı?

3. "Tam benlik" dediğin tatil hangisi?

4. Peki hangisi yorucu bir cuma gününün sonunda seni yaparken bulabileceğimiz bir durum?

5. Bir şişe seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de evcil hayvan

7. Son olarak en çok hoşuna giden resmi seçerek testi tamamla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Su bardağı çıktı!

Su bardağı çıktı!

Herkesin sana ihtiyacı var! Orası kesin. Dostlarının ihtiyaçları ne olursa olsun onlara yardımcı oluyor, bir şekilde hallediyorsun. Uyumlusun. Girdiğin ortama göre kendini ayarlayabiliyor ve yeni arkadaşlıklardan çekinmiyorsun.

Çay bardağı çıktı!

Çay bardağı çıktı!

Huzur adamısın sen! Rutinden sıkılmıyor, belirli bir standartta yaşamaktan keyif alıyorsun. Bu demek değil ki süprizlere kapalısın ama yine de biraz daha düzen tarafındasın işte. Dost canlısı bir insansın ve merhametlisin. Bu da fazlasıyla dışarıya yansıyor zaten...

Kupa çıktı!

Kupa çıktı!

Biraz daha kahve kupası mısın ne? Günün her saatinde farklı içecekler için kullanılabilen ama en özeli ilk sabah kahvesinde kullanılan hani. Senin en belirgin özelliğin karakterini belli etmek. Haklı olduğun bir konuda asla geri durmuyor, fikirlerini savunmayı biliyorsun. İnsanları kendine getirmek ve onları efektif kılmak tam senin yapacağın şeylerden.

Rakı bardağı çıktı!

Rakı bardağı çıktı!

Seninle dertleşmek, gülmek, ağlamak çok tatmin edici olmalı. Karakterin gereği biraz daha ağır, biraz daha oturaklı bir yapıdasın ama bu demek değil ki soğuksun. Her zaman samimi, her zaman yardımseversin. Bazen öfkene hakim olamasan da doğal olman en güzeli.

Shot bardağı çıktı!

Shot bardağı çıktı!

Günü yaşayan, yaşamaktan keyif alan, eğlenmeyi bilen biri mi var karşımızda? Pozitif ve arkadaş canlısı bir insan olmak sana her zaman güzel kapılar açıyor. Şanslısın, önüne çıkanları elinden geldiğince değerlendiriyorsun zaten. Bazen sınırı kaçırıp, şımarsan da seni sevenler nasıl biri olduğunu biliyor :)

Şarap kadehi çıktı!

Şarap kadehi çıktı!

Karşımızda biraz entelektüel, biraz sofistike bir karakter var sanırım. Kaliteli yaşamak, üretmek, ideallerin için çalışmak senin yapacağın tarzda hareketler. Güzel yemekler yapıp arkadaşlarını yemeğe çağırmak gibi etkinlikler de tam sana uygun. Estetik kaygıları olan bir yapın olduğunu söylemeden bitirmeyelim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
671
273
172
165
70
59
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mlsadundar

hep ne tür bir bardak olduğumu merak ederek yaşamıştım teşekkürler onedio

isoylu

sen de olmasam ömrümüzden 2-3 dakikayı kim çalacaktı onedio iyi ki varsın ♥ (Not: Su Bardağı)

nazan_tskrn

kupa