Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Huysuzsun?

etiket Ne Kadar Huysuzsun?

Hayat bir stres yumağı olsa da kimisi keyifle yaşıyor kimisi de başına gelenlere somurtup duruyor. Peki, sen bu hayatta adeta bir huysuz şirin misin yoksa bir pozitif enerji topu mu? Hadi bakalım, testi çöz de söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Biliyorsun, bir de yaşını öğrenmemiz lazım.

3. Üst kat komşun evinde çılgın bir parti veriyor. Ne yaparsın?

4. Evde sıkıntı yaşadığın zaman ilk tepkin ne olur?

5. Geldik malum soruya... Trafikte asabileşir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, eve gelen misafirlerle aran nasıldır?

7. Bize kendinden biraz bahsetsen?

8. Hımm... Çocuklarla aran nasıl diye sorsak?

9. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten hoşlanıyor musun?

10. Geldik son soruya... Hayatından memnun musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Huysuzluk mu... Melek gibisin sen maşallah!

Yahu ne huysuzluğu, sen bir meleksin melek! Polyanna'dan beri bu gözler senin kadar ponçiğini görmedi, yalanımız varsa vur yüzümüze! Tam bir pozitif enerji yumağı, hümanizmin son temsilcisisin desek abartmış olmayız. Sende huysuzluk falan yok, aksine azıcık huysuzluk yapsan iyi bile olur. Hakkındır yani...

Tam bir huysuz şirinsin!

Huysuzluk konusunda üzerine tanımıyorsun. Her şeye somurtup durmak, bağırıp çağırmak sende hobi olmuş. Azıcık rahatla yahu, bu ne gerginlik! Bak bu kadar gerilimle yaşanmaz, erkenden yaşlanıverirsin sonra. Negatif elektriğini bir at, toprağa çıplak ayakla falan bas. Biz senin iyiliğin için söylüyoruz, alınmaca yok!

Huysuzluğun orta seviyede!

Senin huysuzluğun tam orta seviyede. Kararında bir huysuzluğun var, Volkan Konak'ın şarkısındaki gibi 'huysuz, aksi, lanet' değilsin yani... İnsanlarla sıkı fıkı ilişkilerden fazla hoşlanmıyorsun o kadar! Ama genelde uyumlu bir insansın, damarına basılmadıkça kimseye huysuzluk etmiyorsun. O kadar da olur canım!

Huysuzluk sınırına yaklaşmışsın!

Ufak ufak huysuzluk sınırını zorlamaya başlamışsın, sınırı geçmene az kalmış! Biraz kendine hakim mi olsan acaba? Öyle herkese somurtup durma, bir sakinleş, hayatın tadını çıkar! Böyle kendini çok mutsuz edersin bak, bizden sana söylemesi. Hayat kısa, kuşlar uçuyor sen de azıcık gülümseyip anı yaşasan fena olmaz hani...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
573
318
225
69
46
32
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?