Görüş Bildir
Haberler
Aşk, Bir Kalbin İçinde Ağlıyor Aşk... Nasıl Bir Aşka İhtiyacın Var?

etiket Aşk, Bir Kalbin İçinde Ağlıyor Aşk... Nasıl Bir Aşka İhtiyacın Var?

Yaz geldi, gönül yaylarında ufak çaplı gevşemeler de başladı. Aşk istediğimiz konusunda hemfikiriz, şimdi de nasıl bir aşka ihtiyacımız varmış onu görelim. Hadi bakalım, parmaklar çalışsın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini bize söyle bakalım.

2. Bir de yaşını öğrenmemiz lazım.

3. Sevgilinin bu özelliklerden en çok hangisine sahip olmasını istersin?

4. Biriyle ilk buluşmada bunlardan hangisini yapmayı tercih edersin?

5. Sevgilinin doğum gününü nasıl kutlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle bir tatile çıkacaksın diyelim. Peki, bu yerlerden hangisine gitmek isterdin?

7. Gerçek aşkın varlığına inanıyor musun?

8. Sence birine gerçekten aşık olduğunu kanıtlamak için onunla evlenmen gerekir mi?

9. Cumartesi akşamı sevgilinle dışarı çıkacaksın. Hangi renk ayakkabı tercih edersin?

10. Geldik son soruya... Biriyle ilk tanıştığın zaman en çok hangi özelliğine dikkat edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duyguları Dile Döken Aşk!

Sevgiyi göstermek elbette güzel ama sen aşkını dile dökmekten kaçınmayan birisin. Sevildiğini bilsen de bunu partnerinden duymak istiyorsun. Sonuçta hepimiz insanız ve hepimizin sevildiğimizi duymaya ihtiyacı var. Bundan daha doğal ne olabilir ki zaten? Senin partnerin duygularını anlatmaktan çekinmemeli, sana karşı dürüst ve açık olmalı. Bu yüzden kelimelerin kısıtlanmadığı, romantik bir aşk yaşamalısın.

Geleceği Gören Aşk!

Gerçek aşkın varlığına inanıyor ve ruh eşin olan kişiyle bir ömrü paylaşmak istiyorsun. Birlikte çocuk büyütmek, hafta sonları tatil planları yapmak ve geleceğe güvenle bakmak senin hayalin. İlişkilerini her zaman çok ciddiye alan bir insansın, bu yüzden hiçbir partnerine 'iyi vakit geçirdiğim kişi' gözüyle bakmamışsın. Sen geleceği gören ve huzurlu bir aşkı, sevgi dolu çocukları hatta pembe panjurlu bir evi hak ediyorsun!

Tutkulu Aşk!

Sen sevgini fiziksel olarak göstermekten hoşlanıyorsun. Sana göre hislerini anlatmanın yolu sarılmak, el ele tutuşmak ve öpüşmek gibi fiziksel temas içeren şeylerden geçiyor. Partnerine olan sevgini göstermek için ona dokunma ihtiyacı duyuyorsun. Tutku dolu bir ilişki yaşamalı, aşkın kırmızısını iliklerinde hissetmelisin. E senin gibi birine de böyle bir aşk yakışır!

Destekleyici Aşk!

Sen, bir ilişkideki en önemli şeyin birbirine kol kanat germek ve her zaman destek olmak olduğunu düşünüyorsun. Aşık olduğun zaman, o kişiyle hayatını paylaşmak ve bütün zorlukların üstesinden el ele geçmek istiyorsun. Sırtını dayayamadığın ve sana sırtını dayayamayacak bir partnerle yoluna devam edemezsin. Güven senin için olmazsa olmaz. Bu yüzden ayakları yere basan, destekleyici bir aşk yaşamayı hak ediyorsun!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
218
80
60
14
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean's Moonlight

Destekleyici Aşk! Sen, bir ilişkideki en önemli şeyin birbirine kol kanat germek ve her zaman destek olmak olduğunu düşünüyorsun. Aşık olduğun zaman, o kişi... Devamını Gör

Duygusal Panda

Geleceği Gören Aşk! Gerçek aşkın varlığına inanıyor ve ruh eşin olan kişiyle bir ömrü paylaşmak istiyorsun. Birlikte çocuk büyütmek, hafta sonları tatil pl... Devamını Gör