Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre İnsanların Sende Hangi Özelliği Sevdiğini Söylüyoruz!

etiket Tercihlerine Göre İnsanların Sende Hangi Özelliği Sevdiğini Söylüyoruz!

Tercihlerimiz, kişiliğimizin en büyük yansımasıdır. Bizi biz yapan şey, hayatta verdiğimiz kararlar ve yaptığımız seçimlerdir. Yol ikiye ayrıldığında hangi yoldan gitmeyi tercih edersin? Her zaman pozitif misin, yoksa tam bir negatif enerji yumağı mısın? İnsanlar seni en çok hangi özelliğinle tanımlar ve sever? Bize tercihlerini söyle, sana en sevilen özelliğini söyleyelim. Hadi bakalım, parmaklar çalışsın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Bunlardan hangisini seçersin?

4. Peki, bunlardan hangisini seçersin?

5. Bunlardan hangisi olmayı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi sana daha cazip geliyor?

7. Bunlardan birine katlanmak zorunda olsan hangisi olurdu?

8. Hangi iyiliği seve seve yapardın?

9. Bunlardan biri senin özel gücün olacak, hangisini seçerdin?

10. Ve geldik son soruya... Evliliğin bunlardan hangisi gibi olabilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karizma!

İnsanlar en çok senin karizmana bayılıyor. Durum ne olursa olsun havalı kişiliğinden asla ödün vermiyorsun. İnanılmaz bir caziben var. Duruşun ve konuşma tarzın zaten çok etkileyici, üstüne bir de kendinle barışık oluşun ve özgüvenin eklenince ortaya işte senin gibi bir karizma abidesi çıkmış. Christian Greyler, Lady Gagalar falan halt etmiş senin yanında, ay vallahi çok imrendik sana!

Pozitif Enerji!

Sen tam bir pozitif enerji topusun. İnsanlar da en çok senin bu neşeli ve vurdumduymaz tavırlarına bayılıyor zaten. Girdiğin ortama neşe saçıyor, anında güneş gibi parlıyorsun. Senin gülümsemen bulaşıcı resmen. Hiçbir üzüntüyü kendi mutluluğunun önüne geçirmiyorsun, bu da hem senin hem de sevdiklerinin ömrüne ömür katıyor. Güzel gülümsemen hiç solmasın!

Cömertlik!

Sen hem maddi hem de manevi olarak her şeyini başkalarıyla paylaşmaktan asla çekinmiyorsun. İnsanların görüp görebileceği en geniş ve sevgi dolu yüreğe sahipsin. Bir lokman varsa yarısını yanındakine verirsin, başkası açken sen tok yatmazsın. Bu muhteşem özelliğinle de herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Ne diyelim, eşi benzeri bulunmaz birisin!

Komiklik!

İnsanları neşelendirmekte üstüne yok! Sen en mutsuz kişiyi bile anında güldürebilecek yeteneğe sahipsin. Sayende, çevrendeki insanların yüzünde her daim mutlu bir gülümseme oluyor. Neşeli tavırların ve çılgın esprilerin herkese yaşam enerjisi aşılayan türden. Öyle ki, insan senin yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor bile. Senden her eve lazım, seni muhteşem varlık!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
797
458
322
140
58
32
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckelemc

Karizma! İnsanlar en çok senin karizmana bayılıyor. Durum ne olursa olsun havalı kişiliğinden asla ödün vermiyorsun. İnanılmaz bir caziben var. Duruşun ve k... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Karizma! İnsanlar en çok senin karizmana bayılıyor. Durum ne olursa olsun havalı kişiliğinden asla ödün vermiyorsun. İnanılmaz bir caziben var. Duruşun ve k... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Komiklik!-sevdiğim bir insan değilse komiklik ile beni bağdaştıramaz hiçbir zaman.