Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hayvanın Ebeveynlik İçgüdülerine Sahipsin?

etiket Hangi Hayvanın Ebeveynlik İçgüdülerine Sahipsin?

Dilara Gerçek
29.06.2018 - 18:27 Son Güncelleme: 14.07.2018 - 18:34

Nasıl bir ebeveyn olduğunu ya da olacağını merak ediyor musun? Sence aşırı korumacı bir ebeveyn mi, yoksa onun en yakın arkadaşı ve sırdaşı bir ebeveyn mi olacaksın? Eğer merak ediyorsan, testi hemen çözmeye başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de bize yaşını söyle bakalım.

3. Gelecekte kaç çocuğun olsun istersin?

4. Sence iyi bir anne olmanın kriteri nedir?

5. Bir sorunla karşılaştığın zaman yaklaşımın nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğin mevsim hangisi?

7. İnsanların senin ebeveynliğini sorgulamasına izin verir misin?

8. Çocuklarının senden öğreneceği en önemli ders ne olabilir?

9. Şimdi bu renklerden birini seç bakalım.

10. Geldik son soruya... Aşk evliliği mi, yoksa mantık evliliği mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aslan!

Sen ebeveynlik konusunda bir aslandan farksızsın. Dışarıdan bakıldığında sert ve korumacı bir ebeveyn gibi görünsen de, aslında tek istediğin onlara hayatın ne kadar zor olduğunu göstermek. Onları bütün tehlikelerden korumaya çalışıyor ve kötü insanlarla karşı karşıya gelmelerini istemiyorsun. Ama bir yandan her şeyi tecrübe etmeleri taraftarısın. Pişmanlık sana göre değil ve çocuklarına aşılayacağın ilk ders de bu. Bu sertliğin altında pamuk gibi bir kalp yatıyor, çocukların çok şanslı olduklarını bilmeli.

Fil!

Senin ebeveynliğin tıpkı bir fili anımsatıyor. Onun gibi bilge, onun gibi yol gösterici ve şefkatlisin. Çocuklarına hayatı öğretmek senin için bir keyif, her güne yepyeni bir macera gözüyle bakıyorsun. Olgun ve sorumluluk sahibi oluşunla da maceracı ruhunu dizginliyorsun. Eğer bir öğretmen değilsen, bu mesleği bir düşünmeni öneririz. Çünkü kişiliğin buna çok müsait! Senin çocukların, sahip olunabilecek en bilge, en saygılı ve en dürüst ebeveyne sahipler. İmrendik doğrusu...

Panda!

Dünyanın en sevecen, en şefkatli ve en sakin ebeveyniyle mi karşı karşıyayız? Evet evet, senden bahsediyoruz. Ebeveynlik konusunda tıpkı bir panda gibisin. Sıcacık kucağın çocuklarını sarıp sarmalıyor ve onlara her zaman koşulsuz şartsız sevildiklerini hissettiriyorsun. Kızdığın anlarda bile sinirini belli etmiyorsun, tam bir sabır küpüsün. Sakin ve eğlenceli bir mizacın olsa da çocukların için her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmazsın. Sana sarılabilir miyiz?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
942
500
279
66
38
37
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Aslan!-pamuk gibi kalp mi?benim mi? yanlış numara iyi günler.

Gizem Yenikler

Aslan! Sen ebeveynlik konusunda bir aslandan farksızsın. Dışarıdan bakıldığında sert ve korumacı bir ebeveyn gibi görünsen de, aslında tek istediğin onlara ... Devamını Gör