Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Gevezesin?

Ne Kadar Gevezesin?

Eda Hakim
22.01.2023 - 09:11

Kimimiz çok konuşmayı sever, kimimiz de zorunda olmadıkça konuşmak istemez. Peki sen geveze olduğunu düşünüyor musun? Geveze  biri olup olmadığını hazırladığımız testi çözerek öğrenebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Arkadaşlığa ne kadar önem verirsin?

4. Fikirlerinin çeliştiği biriyle aynı ortamda bulunursan ne yaparsın?

5. Sana yakın gelen oyuncuyu seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sürekli espri yapan bir kişiliğe sahip misin?

7. Favori rengin aşağıdakilerden hangisi olabilir?

8. Yaşanan olaylara şüpheci bir şekilde yaklaşıyor musun?

9. Sosyal biri olduğunu ve çok arkadaşa sahip olduğunu düşünüyor musun?

10. Kendini hangi mevsimde daha iyi hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fazla geveze birisin!

Gereğinden fazla konuştuğunu hissettiğin anlar sıklıkla meydana geliyor. Konuşmayı, bir şeyler anlatmayı çok seviyorsun. Tabii bunu karşındaki kişiden olumlu bir tepki aldığın zaman devam ettiriyorsun. Başından geçen bir olayı, gelecek hedeflerini, planlarını karşındaki kişiye hevesle bir şekilde anlatmak senin kafanı boşaltmanda epey büyük bir rol oynuyor. Kendinle oldukça barışıksın ve özgüvenin tavanlarda. Senin gibi olmak isteyen ve sana özenen insanlar etrafında çok fazla var ama sen bunun farkında değilsin. Konuşkan bir yapıda olduğun için de sosyal becerilerin çok gelişmiş. Kolaylıkla iletişim kurabiliyorsun ve demek istediğin şeyi direkt söyleyebiliyorsun. Herhangi bir çekincen veya utangaçlığın yok. Çok konuştuğunu hissettiğin anlarda kendini dizginlemeye çalışıyorsun ama bunun çözümünü bir türlü bulamıyorsun.

Geveze biri değilsin!

Gerekmedikçe konuşmayı tercih etmiyorsun. Üşengeç bir yapıya sahip olduğun için konuşmak bile sana işkence gibi geliyor. Kafanda tasarladığın ve hayal dünyanda kurduğun şeylerin arasında kaybolmaya bayılıyorsun. İkili ilişkilerinde çok düşünceli ve anlayışlı olmaya çalışıyorsun. Zorunda olmadıkça sosyal bir ortama girmeyi pek sevmiyorsun. İnsanları dövecekmiş gibi bakıyorsun ama bunu istemsiz yapıyorsun. Özgürlüğüne çok düşkünsün ve senin hayat standartlarına laf etmeye çalışan, seni kısıtlamak isteyen kişilere karşı sert bir tavır takınıyorsun. Sert, ciddi ve soğuk bir görüntüye sahip olmana rağmen içinde aşırı derecede empati yapabilen ve saygılı bir insan yatıyor. Olayları çabucak kavrıyorsun ve olan biten şeyleri sessizce kendi köşende izleyerek, gözlemlemeyi tercih ediyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
22
17
11
10
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Fazla geveze birisin!

cansu

Ayyhh bana geveze dediler, yok daha neler :P

Diyorbek Nizomov

Gerekmedikçe konuşmayı tercih etmiyorsun. Üşengeç bir yapıya sahip olduğun için konuşmak bile sana işkence gibi geliyor. Kafanda tasarladığın ve hayal dünyan... Devamını Gör