Görüş Bildir
Haberler
Hangi Avatar: Suyun Yolu Karakterisin?

Hangi Avatar: Suyun Yolu Karakterisin?

Eda Hakim
07.01.2023 - 10:31

Görsel efektleri ve daha birçok alanda izleyicileri adeta büyüleyen Avatar filminin devam serisi olan Avatar: Suyun Yolu şuan sinemalarda. Bu devam filmini izlediysen, hangi karakter olduğunu hazırladığımız testi çözerek öğrenebilirsin. Hadi testi çöz ve aklındaki sorulara bir yanıt bul. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Haksızlığa uğrayan biri gördüğün zaman ne yaparsın?

4. Aşağıdaki Avatar karakterlerinden hangisi sana daha yakın geliyor?

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Moralin bozuk olduğu zaman deşarj olmak için hangi aktiviteyi yapmayı tercih edersin?

7. Hangi mevsimde daha enerjik hissediyorsun?

8. Çok güvendiğin biri sana söylememesi gereken bir konuda yalan söylerse, ne yaparsın?

Jake Sully!

Sen kısıtlanmaya gelemiyorsun ve belirli olan kuralların dışında yaşamaya çalışıyorsun. İnatçı ve sert tavrın bazı zamanlar kişisel hayatında seni zorluyor olabilir. Kendine yapılmış herhangi bir saygısızlığı bir yere kadar alttan alabiliyorsun ama sevdiklerine karşı yapılan saygısızlığa asla sessiz kalmıyorsun ve gerekirse kavga ediyorsun. Davranışlarını sergilemeden önce hep iki kere düşünüyorsun ve bir sonraki adımın her zaman planlı. Duygularını belli etmeyi sevmeyen bir yapıya sahipsin çünkü belli edersen bunu sana karşı bir koz olarak kullanabileceklerini düşünüyorsun. Evine, arkadaşlarına ve gerçekten değer verdiğin insanlara karşı çok bağlısın. Onların yanında kendin gibi davranabiliyorsun, çok rahatsın. Kendini kasmadan, içinden geldiği gibi hareket ettiğin için bazı ortamlara girdiğin zaman, insanlar sana önyargıyla yaklaşıyor olabilirler. Organize etme işinde oldukça iyi olabilirsin. Liderlik ruhun ve kontrol manyaklığında seni tanımlayabilecek özellikler arasında.

Neytiri!

Sen, hayatında çok fazla zorlukla karşılaşmış ve bu zorluklara karşı mücadele etmeyi bir şekilde başarmış biri olabilirsin. Asla yapmak istediğin bir şeyde başarısız olduğun zaman hemen pes etmiyorsun, umutsuzluğa kapıldığın zaman da değer verdiğin az, öz kişiler sayesinde de hemen toparlanabiliyorsun. Yaşadığın zorluklar seni erken olgunlaştırmış olabilir. Mantık çerçevesinde hareket etmeye çalışıyorsun ama çoğu zaman duygularına yenik düşüyor olabilirsin. Bulunduğun ortamda veya grupta anaç rolünü üstlenen kişi sen olabilirsin. Etrafındaki kişilere karşı çok düşüncelisin ve onlara her açıdan kol kanat germeye çalışıyorsun. Pişman olacağını bilsen de ikili ilişkilerinde de çok fedakarlık gösteriyor olabilirsin. Sorumluluk bilincin çok fazla ama üzerindeki sorumluluklardan çok fazla sıkılmış olabilirsin. Sorumluluğunu almak istemediğin birçok şey maalesef senin üzerinde olabilir ama bunlara rağmen kaytarma yoluna başvurmuyorsun, yapman gerekenleri yerine getiriyorsun. Savaşçı bir kişiliğe sahipsin ve sinirini bozan herhangi bir şeyi korkusuzca dile getirip, istediğin şekilde konuşmayı başarıyorsun.

Neteyam!

Sessiz sakin görünen dış görünüşünün altında aslında patlamaya hazır bir bomba olabilir. Sürekli yaşadığın duyguları veya sana yapılan haksızlıkları içine atıyor olabilirsin. Bu durum da sende stres ve çok fazla düşünmeye sebep olabiliyor. Sevdiklerine karşı çok korumacısın ve onlar için hiç düşünmeden kendini tehlikeye atabiliyorsun. Hatalarını kolaylıkla kabul edebiliyorsun ve yeri geldiği zaman özür dileyebilecek erdeme sahipsin. Ne olursa olsun karşındaki kişiyi kırmamak için çok çaba sarf ediyorsun ve kime nasıl davranıyorsan aynı şekilde sana da öyle davranmalarını bekliyorsun. Sabır taşı gibisin ve seni sinirlendirmek için bir insanın çok uğraşması gerekebilir. Sinirlendiğin zaman ise tanınmayacak hale geliyor olabilirsin. Anlayışlı birisin ve empati yapmaya çalışsan da sınırlarının zorlandığını hissettiğin zaman kavga modunu kolaylıkla açabiliyorsun.

Lo'ak!

Alışılmışın dışına çıkmayı seviyorsun ve kuralları yıkmak senin için bir hobi bile olmuş olabilir. Gelenekselin dışında davranmayı kendine motto edinmiş bile olabilirsin. Kendi istediğin gibi yaşamak için çok fazla çalışıyor olabilirsin. Umursamaz ve gamsız bir yapıya bürünmeye çalışsan da işler aslında hiç de öyle değil. Kolaylıkla bir şeylere alınabiliyorsun ve kafanın içerisine bir düşünce girdiyse o düşünceyi sürekli düşünebiliyorsun. Zaten kendinde sevmediğin az şeylerden biri de bu olabilir. Sevdiğin ve değer verdiğin kişilerin yanında hislerini açıkça yaşayabiliyorsun ama bazı durumlar yüzünden kendini baskıladığın veya baskı altında hissettiğin çok zaman olabiliyor. Çok fazla cesur ve korkusuz olabilirsin, bu özelliğin de bazı vakitler başını belaya sokuyor olabilir. Fevri birisin ve düşünmeden hareket ettiğin zamanlar sıklıkla olabiliyor. Empati ve mizah yeteneğin çok gelişmiş olabilir.

Kiri!

usagif.com

Girdiğin her ortama pozitiflik aşılamayı beceren biri olabilirsin. Meditasyon vb. şeylerle meşgul olan bir yapıya sahip olabilirsin. Ruhunun iyi hissetmesi için gerekenleri yapmayı tercih eden ve kaostan uzak durmaya çalışan bir kişiliğin var. İstediğin şeyleri yapmak için ve söylemek istediğin şeyleri söylemek için kimseden izin almıyorsun, kendin gibi davranıyorsun. Kendi benliğini kabul etmen uzun bir zamanını almış olabilir. Özgüvenin çok yüksek ve kendini kusurlarınla sevmeyi öğrenmiş olabilirsin. Arkadaşlık ilişkilerine çok önem veriyor olabilirsin. İhanete uğradığın ve hayal kırıklığı yaşadığın çok fazla an olmuş. Bu durum da sana güvensizliği aşılamış olabilir. Çok zekisin ve karşındaki kişiye akıl oyunları oynamayı çok seviyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
36
6
5
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın