Görüş Bildir
Haberler
Hangi Shrek Karakterisin?

Hangi Shrek Karakterisin?

Eda Hakim
26.12.2022 - 19:47

İzleyen herkesi mutlu eden, kahkahalara boğan, hem eğlendiren hem ağlatan Shrek serisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu testi kesinlikle çözmeni tavsiye ediyoruz. Bu muazzam komedi/fantastik film serisinde hangi karaktermişsin bul bakalım! İyi eğlenceler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Bakımına önem veriyor musun?

4. Egolu bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun? (Objektif yaklaşmalısın.)

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önemli bir işin varken arkadaşının yardıma ihtiyacı olursa hemen yardıma koşar mısın?

7. Bu yiyeceklerden birini seçer misin?

8. Bu oyunculardan birini seçer misin?

Shrek!

Kafana koyduğun ve başarmak istediğin herhangi bir şeyin sonunu görene kadar var gücünle çalışıp, çaba sarf ediyorsun. Dediğim dedik yapın ve inatçılığın yüzünden çoğu zaman yakın çevrenle ters düşebiliyor olabilirsin. Olaylara karşı anlayışlı ve sakin yaklaşmaya çalışsan da içindeki ani sinir ve fevrilik seni ele veriyor. Kıvrak bir zekaya sahipsin ve kendin dahil herkesi şaşırtabilecek planlar yapmaya bayılıyorsun. İkili ilişkilerinde çok fazla fedakarlık gösteriyor olabilirsin. Birine derin duygularla, hislerle bağlandığın zaman onu her şeyiyle sevmesini biliyorsun ve ilişkide aşırı saygılı bir yapıya sahipsin. Sevdiklerine karşı farklı bir çekimle bağlısın ve onlar için her şeyi yapabilecek kuvvete sahipsin. Seni üzen olaylara karşı tepkisiz kalmayı tercih ediyorsun ve bazı zamanlar çok içine kapanık bir ruh haline sahip olabiliyorsun. Kendinle alakalı beğenmediğin ve haz etmediğin  hem fiziksel hem de kişisel özelliklerin var. Benliğinle barışık olmaya çalışsan da agresif bir tavır sergileyip, günü kendine zehir edebilecek potansiyele de sahipsin. Her daim cesur ve korkusuz davranıyorsun, söylemek istediğin veya yapmak istediğin bir davranışı çekinmeden gösterebiliyorsun.

Prenses Fioana!

Sen, aşırı duygusal ve en küçük olaylardan bile büyük sorunlar yaratabilen bir yapıya sahip olabilirsin. Bu özelliğine rağmen olaylara karşı çözüm odaklı yaklaşıyorsun. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarabiliyorsun. Saçtığın ışık seni çevrendekilerden açık ara farkla ayırabiliyor. Sevdiklerin için gözünü kırpmadan kendini tehlikeye atabiliyorsun ve fazla cesursun. Sonunun ne olacağını tartmadan ve düşünmeden sadece içinden geldiği gibi davranıyorsun. Geçmişinde yaşadığın travmalar ve olaylar seni erken olgunlaştırmış olabilir. Mantık çerçevesinde hareket etmeye çalışsan da çoğu zaman hislerine yenik düşüyorsun, kalbinin sesini dinliyorsun. Sana karşı iyi bir tavır sergileyen kişilere karşı sen de aynı şekilde davranıyorsun ama bir hata yapıldığı zaman karşındaki kişinin gözünün yaşına bakmadan, o kişiyi silebiliyorsun. Bakıma çok önem veren biri olabilirsin. İnsanların senin hakkında ne dediklerine çok fazla takılmıyorsun ama yakın çevrene, samimi olduğun kişilere edilen herhangi bir kötü söze asla sessiz kalmıyorsun.

Eşek!

Eğlencenin ve cıvıtmanın vücut bulmuş hali olabilirsin! Çevrende olup biten olayları asla umursamıyorsun, sadece kafanı dağıtmak senin için önemli. Arkadaşlık ilişkilerine çok fazla önem veriyorsun, onları ailen olarak görebiliyor olabilirsin. Seni sen yapan en önemli özelliğin ne olursa olsun yardım etmeye çalışman olabilir. Aşırı yardımsever bir mizaca sahipsin. Arkadaşlarının, ailenin, sevdiğin kişinin kısacası değer verdiğin herkesin başı sıkışsa, yardıma ihtiyaçları olursa, koşulsuz şekilde yardım etmeyi çok seviyorsun. Çoğu zaman laubali bir tavır sergilesen de aslında derinlerde bir yerde aşırı kırılgan  ve alıngan özelliklere sahip olabilirsin. Kendinle dalga geçmesini iyi biliyorsun ama aynı şeyi çevrendeki birisi yaptığı zaman onun yüzüne gülsen de, içten içe kırılıyor olabilirsin. Ortamı neşelendiren ve somurtkanlıktan ölecek olan bir grubu esprileriyle güldüren kişi sen olabilirsin. Ne olursa olsun önyargılı yaklaşmamaya çalışıyorsun ve olaylara ani bir tepki vermemeye çalışıyorsun. Herkesin senin gibi bir dosta, arkadaşı ihtiyacı var!

Çizmeli Kedi!

Senin manipüle yeteneğin çok gelişmiş olabilir. Karşındaki kişiyi o fark etmeden hemen manipüle ediyor olabilirsin. Alttan alta iş çevirebiliyorsun ve aşırı kurnazsın. Akıl oyunları oynamayı çok seviyorsun ve zekanla yarışabilecek biri olduğunu düşünmüyorsun. Bazı zamanlar bencil bir yapıya bürünsen de, samimi olduğun kişilere karşı bu tavırları sergilemiyorsun. Soğuk ve nemrut bir ruh haline sahip olabilirsin. Yakın olmadığın hatta hiç tanışıklığının olmadığı insanlara karşı çok ilgisiz ve soğukkanlı davranıyor olabilirsin. Bu da sana karşı, çevrendekilerin önyargılı yaklaşmasına sebebiyet veriyor olabilir. Liderlik ruhun ve otorite sahibi olma tutkun seni çoğu zaman yarı yolda bırakıyor olabilir çünkü lider olma hevesi uğruna kendini, çevrendekilerden soyutluyor olabilirsin bu da seni yalnızlaştırıyor olabilir. Gerçi yalnız kalmak senin için bir lütuf bile olabilir. Yalnız kalmayı, yalnız takılmayı ve kendi başına aktivitelerde bulunmayı çok seviyorsun. Kalabalık ortamlar ve sesli mekanlar seni boğuyor.

Yakışıklı Prens!

İlgi delisi biri olabilirsin ve gözlerin her daim senin üzerinde olmasına bayılıyorsun. Şov yapmayı çok seviyorsun ve bunun da oldukça farkındasın. Sana yapılan herhangi bir eleştiriyi hemen kafana takıyor olabilirsin. En küçük sözü bile kafanda kuruyorsun ve onu bir çığ yapana kadar büyütüyorsun. İstediğin şeyi elde edene kadar uğraşıyorsun, eğer amacına ulaşamazsan etrafındaki kişilere günü zehir ediyorsun. Hassas bir yapıya sahip olabilirsin ve bu durumdan da fazlasıyla rahatsızsın.  Sessiz sakin, etliğe sütlüğe karışmayan bir yapıya sahipmişsin gibi gözüküyorsun ama durum aslında hiç de öyle değil. Aşırı zeki ve sinsi bir kişiliğe sahipsin. Kaostan ve kavgadan beslenen bir yapıya sahipsin.  Çevrende birileri kavga etsin sen de seyret! Buna adeta bayılıyorsun. Senin için bir hobi gibi. Sürekli düşüncelere dalan bir yapıya sahip olabilirsin. Duygularını hemen belli edebildiğin için de, insanlar bundan faydalanıp senin üzerinde oyunlar oynamaya çalışıyor olabilir. Bu durumda seni savunmasız bir hale sokuyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
30
20
12
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Ali Yavuz

Shrek! Kafana koyduğun ve başarmak istediğin herhangi bir şeyin sonunu görene kadar var gücünle çalışıp, çaba sarf ediyorsun. Dediğim dedik yapın ve inatçılı... Devamını Gör

Yusuf Ali Yavuz

Benliğinle barışık olmaya çalışsan da agresif bir tavır sergileyip, günü kendine zehir edebilecek potansiyele de sahipsin. Her daim cesur ve korkusuz davranı... Devamını Gör

Necla Kaplan

Eşekkk