Görüş Bildir
Haberler
Bakımlı mısın?

Bakımlı mısın?

Eda Hakim
24.12.2022 - 14:47 Son Güncelleme: 25.12.2022 - 15:01

Bakımına ne kadar önem veriyorsun? Bazı insanlar dış görünüşe ve bakıma pek önem vermiyor olabilir. Peki sen bu kümenin içerisinde misin? Aklına takılan sorular varsa ve bir sonuca ulaşmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Her sabah uyandığında ve gece yatmadan önce cilt bakımı yapıyor musun?

3. Sence bir kombinin en can alıcı parçası nedir?

4. Birinden hoşlandığın zaman nasıl bir kişiliğe bürünüyorsun?

5. Bir mevsim seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Üzerinde çok fazla çalıştığın bir iş, son anda başarısız olsaydı ne yapardın?

7. Aşağıdaki hayvanlardan birini seçer misin?

8. Son olarak bir renk seçmeni istesek?

Sen, bakımlı biri olabilirsin!

Hijyenine, dış görünüşüne ve kişisel bakımına aşırı önem veren biri olabilirsin. Yaptığın her işte disipline ve ciddiyete dikkat etmeye özen gösteren bir yapıya sahipsin. Otoriter kişiliğin ve birincilik tutkun seni sen yapan özelliklerinden olabilir. Kimse için değil kendin için bakımlı olmayı seçmişsin. Kendini bu şekilde daha iyi hissettiğini bildiğin için bir rutin oluşturmuş olabilirsin. Çoğu zaman planladığın ve oluşturduğun rutinlere uymayı seçsen de üşengeç zamanların da çok fazla olabiliyor. Böyle zamanlarda kendini kasmıyorsun ve kendini zamanın akışına bırakarak işlerin yoluna girmesini bekliyorsun. Çalışmadan bir şey elde edemeyeceğini savunan bir kafa yapısına sahipsin. İstediğin bir şeyi oldurana kadar büyük bir çaba sarf ediyorsun ve bu süreç senin için çok zorlu geçiyor. Kendine has bir tarzın olabilir. Girdiğin ortamlara göre kombin yapmayı ve güzel giyinmeyi seviyorsun. Bunun için ekstra zaman harcıyorsun ve kendine yaptığın bir yatırım olarak değerlendiriyorsun. Bunların yanında beslenmene de dikkat ediyor olabilirsin. Kaçamak yaptığın zamanlar oluyor ama bunu sık sık        yapmamaya çalışıyorsun. Spor hayatında çok olmasa bile en azından günlük yürüyüş yapmayı ihmal etmiyor olabilirsin.

Sen, bakımlı biri olmayabilirsin!

Yapı ve karakter  bakımından aşırı üşengeç ve tembel biri olabilirsin. Bu özelliklerin yüzünden de yapman gereken günlük şeyleri sürekli erteliyorsun. Bugünün işini hep yarına bırakıyorsun. Bu durumdan sen de oldukça rahatsızsın ve kafanda sürekli planlar yapıp artık yeni bir hayata başlamak için kararlar alıyorsun fakat iraden biraz zayıf olabilir. İraden zayıf olduğu için de erteleme yoluna başvuruyorsun. Giyimine çok önem veren biri olmayabilirsin, modayı takip eden ya da bununla kafanı şekillendiren biri de değilsin. Canın nasıl istiyorsa, içinden ne geliyorsa o şekilde davranmayı seçiyorsun. Samimi ve konuşkan bir yapıya da sahip olabilirsin ama bazı zamanlar bunların tam tersi bir hal alabiliyorsun. İçine kapandığın zamanlarda yalnız kalmayı tercih ediyor olabilirsin. Anı yaşayan birisin ve kendini belirli kalıpların içine koymuyorsun çünkü o şekilde davranınca kendini kasıntı hissediyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
40
25
14
12
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Muatafa

Sen, bakımlı biri olmayabilirsin!

Gizem Yenikler

Sen, bakımlı biri olabilirsin!

Pasif Kullanıcı

Sen bakımlı biri olabilirsin..