Görüş Bildir
Haberler
Dışa Dönük müsün?

Dışa Dönük müsün?

Eda Hakim
29.11.2022 - 17:40

Dışa dönük bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun yoksa içine kapanık, utangaç bir kişiliğe mi sahipsin? Aklını kurcalayan sorular varsa, hazırladığımız bu testi çözerek bir sonuca varabilirsin. Hadi, testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Bir restorana veya kafeye gittiğinde kolaylıkla sipariş verebiliyor musun ya da bir şeyler rica edebiliyor musun?

3. Çevrendekilere kolaylıkla tavsiyeler verebiliyor musun?

4. Peki senin Hogwarts binan hangisi? (Harry Potter izlemediysen de sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

5. Yakın arkadaşınla arandaki bağ kuvvetli mi yoksa en ufak olayda aranıza buzlar giriyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir renk seçmeni istesek?

7. Moralin bozukken aşağıdaki şarkıcılardan hangisini dinlemeyi tercih edersin?

8. Çay insanı olduğunu mu düşünüyorsun yoksa kahve mi?

Sen dışa dönük bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen çevrendeki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilen ve kimseden çekincesi olmayan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Kendine olan güvenin çok yüksek olabilir ve etrafındaki kişilerin senin hakkında söylediği kötü, kıskanç sözcükler barındıran cümlelerini asla kafana takmıyorsun. Umursamaz ve gamsız bir yapıya sahipsin. Sevdiklerine çok değer vermene rağmen duygularını açık açık, içinden geldiği gibi yaşayamıyor olabilirsin. Duygusal ve yoğun hislere kapıldığın zamanlarda bile kendini sınırlayıp, soğukkanlı bir görünüm sergilemeye çalışıyor olabilirsin. Kıvrak zekalısın ve olayları pratik yoldan çözüp, detaylı analizler yapıp, sonuçlara ulaşabiliyorsun. Bazen karamsar kalıyor olsan da çoğu zaman mantığınla hareket etmeyi tercih ediyor olabilirsin.  Çok fazla olmasa bile bazı anlarda ciddi manada bencil davrandığın olabiliyor. Sosyal yönün ve tanımadığın, bilmediğin ortamlardaki adaptasyonun çok kuvvetli. Sana karşı bir hata yapıldığında intikam almayı seviyor olabilirsin.

Sen dışa dönük bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen içine kapanık ve biraz utangaç bir yapıya sahip olabilirsin. Kendinle alakalı haz etmediğin veya tam tersi kendini çok fazla beğendiğin zamanların sıklığı artıyor olabilir. Ruh halin çabucak değişebiliyor ve buna sen bile şaşırıyor olabilirsin. Sürekli düşüncelere kapılıyor olabilirsin ve yalnız kalıp, yalnız takılmak senin için bir terapi niteliği taşıyor olabilir. Duygularını çok derin yaşıyorsun ve her ne kadar bunu dışarıya yansıtmamaya çalışsan da, başarısız olup yüzündeki mimiklerle modunu karşı tarafa yansıtabiliyorsun. Aşırı zeki ve planlı programlı bir sisteme sahip olabilirsin. Etrafında olup biten veya hala yaşanmakta olan olayları dikkatli bir şekilde izleyip, salağa yatıyorsun ve sesini çıkarmamaya çalışıyorsun. Senin eğlencen de çevrendeki kaoslar olabilir. Kaostan beslenen ve bundan büyük bir haz alan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Tanımadığın ve yabancısı olduğun ortamlarda kolayca iletişim kuramıyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
7
6
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen dışa dönük bir yapıya sahip olmayabilirsin!