Görüş Bildir
Haberler
Nezaket Senin İçin Ne Kadar Önemli?

Nezaket Senin İçin Ne Kadar Önemli?

Eda Hakim
24.11.2022 - 16:57

Nezaket hepimizin hayatında olması gereken ve bunu uygulamamız gereken bir davranış türü olmasına rağmen çoğu zaman kabalaştığımız anlar olabiliyor. Peki sen nezakete ne kadar önem veriyorsun? Bir sonuca ulaşmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Biriyle ilk buluşmaya çıkıyorsun ve gittiğiniz mekandaki garsona, partnerin kötü davranırsa ne tepki verirsin?

3. Eskiden yakın olduğun ama şuan bazı sebeplerden ötürü uzak olduğun biri, seni arayıp görüşmek istediğini söylerse ne yaparsın?

4. Toplum içerisindesin ve sinirini çok bozan bir olay yaşadın, ne tepki verirsin?

5. En yakın arkadaşınla aynı kişiden hoşlanıyorsun ve arkadaşının bundan haberi yok, ne yaparsın?

5. En yakın arkadaşınla aynı kişiden hoşlanıyorsun ve arkadaşının bundan haberi yok, ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir renk seçmeni istesek?

7. Çay insanı mısın yoksa kahve mi?

8. Senin için hangisi daha önemli?

Sen nezakete çok önem veriyor olabilirsin!

Senin için saygı ve nezaket çok önemli olabilir. Hoşuna gitmeyecek herhangi bir davranışı başkasına uygulamıyorsun ve çok hassas bir kalbe sahipsin. Anlayışlı ve düşünceli bir yapıya sahip olduğun için de etrafındaki insanlar sana karşı çok rahat davranışlar sergiliyor olabilirler. Kimseyi küçümsemiyorsun ve yargılayıcı bir tavra sahip değilsin. Kimseyi yadırgamayıp, can kulağıyla çevrendeki insanları dinliyor olman da sana karşı olumlu bir sempatiklik beslenmesini sağlıyor olabilir. Çoğu kişiyle aran baya iyi olduğu için de senin hakkında kötü söz söylenmesi yok denecek kadar az olabilir. Kendi halinde takılan ve etliğe, sütlüğe karışmayan bir yapıya sahip olabilirsin. Kıvrak bir zekaya sahipsin ve etrafında olup biten olayları hemen kavrayabilip, yorumlayabilmene rağmen bazı zamanlar tatsızlık çıkmaması adına sessiz kaldığın vakitler olabiliyor. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve senin için gerçekten önemli olan insanları kendinden daha fazla düşünüyor olabilirsin.

Sen nezakete pek önem vermiyor olabilirsin!

Sen kendi bildiğini okuyan ve kendi istediğini çevrendekilere yaptırana kadar hızını almayan bir yapıya sahip olabilirsin. Sana karşı bir hata yapan kişiye, acımasız duygularla yaklaşıyor olabilirsin ve sana emir verilmesinden nefret ediyorsun. Otorite manyağı olabilirsin ve girdiğin her ortamda liderlik vasfının senin üzerinde olmasına çok dikkat ediyorsun. İlgi çekmek ve her şekilde seni etrafındakilerden ayıran bir enerjiye, parıltıya sahip olmak için çok fazla çaba sarf ediyor olabilirsin. Duygularını yoğun yaşamana rağmen bunu dışarıya yansıtamayan, daha doğrusu yansıtmayı tercih etmeyen biri olabilirsin. Sadece gerçekten sevdiğin ve sana karşı her şekilde dürüst olduğunu hissettiğin kişilere karşı hassas ve duygusal tarafını gösteriyor olabilirsin. Bazı zamanlar istemeden de olsa kaba davrandığın ve daha sonra bu davranışlarını hatırlayıp, pişmanlık duyduğun zamanlar olsa da genel olarak umursamaz ve kafasına kolay kolay bir şeyler takmayan biri olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
7
5
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nrgsss

Sen nezakete çok önem veriyor olabilirsin! Evet, öyle

oral kale

hadi ordan nezakete önem vermiyormuşum hep o garson sorusu yüzünden e şıkkı koymamışlar 😇

Ermiyan Sürmeli

Sen nezakete çok önem veriyor olabilirsin! İlk kural saygı yoksa sonu kötü biter buda beni üzer...