Görüş Bildir
Haberler
Mizah Yeteneği Yüksek Biri misin?

Mizah Yeteneği Yüksek Biri misin?

Eda Hakim
10.11.2022 - 17:36

Bulunduğu ortamda mizahını konuşturup, esprileriyle çevresindekileri güldüren birkaç kişiden biri olduğunu düşünüyor musun? Eğer kararsız  kaldıysan hazırladığımız bu testi çözerek bir sonuca varabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Ortamlarda hep güler misin yoksa moral bozukluğun, yüzünden anlaşılır mı?

3. Kendinde en haz etmediğin özellik nedir?

4. Bir renk seçer misin?

5. Bu Friends karakterlerinden birini seçmeni istesek? (Diziyi izlemediysen ve karakterleri bilmiyorsan da sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sürekli kavga edilen ve kaosun eksik olmadığı bir ortamda mı büyüdün?

7. Şans sence başarılı olmakta ne kadar etkili?

8. Kendi sıkıntılarınla boğuştuğun bir dönemde, en yakın arkadaşının başına kötü bir olay geldi ve sana ihtiyacı var. Direkt yardıma mı koşarsın yoksa kendi sorunlarını halledince mi yanına gidersin?

Senin mizah yeteneğin gelişmiş olabilir!

Sen karşındaki kişiyi sürekli dinleyen ve analiz yaparak demek istediklerini şakaya döken biri olabilirsin. Kıvrak zekaya sahip oluşun ve mantıklı konuşmaların seni sen yapan temel kişilik özelliklerinden olabilir. Her ortama ayak uydurabiliyorsun ve tanımadığın kişilerin arasında olup, yabancı mekanlarda bulununca kolaylıkla adapte olabiliyorsun. Esprilerin ve mizahın sana özgü ve farklı kendine has bir tarzın mevcut. Kimsenin aklına gelemeyecek, anlaşılması için kafa yorulması gereken ama anlaşıldığında da büyük şaşırtıp, kahkahalara boğabilecek türden espriler yapan bir yapıya sahip olduğun için diğer insanlar sana karşı sempati de duyuyor olabilirler. Kendinle çoğu zaman barışıksın ama bazı dönemlerde gelgit yaşıyor olabilirsin. Yalnız takılmayı pek tercih etmesen de bazı vakitler yalnız kalmak sana ve ruhuna iyi geliyor olabilir. Bu özelliklerinin yanı sıra da sen çok anlayışlı ve yardımsever bir insansın.

Senin mizah yeteneğin pek gelişmemiş olabilir!

Sen bulunduğun ortamın en sessiz ve sakin taklan kişisi olabilirsin. Sana soru sorulmadıkça veya doğrudan seni ilgilendiren bir konu konuşulmayınca pek fazla atılganlık gösterip, olaylara dahil olmuyor olabilirsin. Yapı olarak çekingen ve utangaç bir tarafın var , bazı zamanlarda da bu özelliklerini farkında olduğun için kendinle tartışıp çelişiyor olabilirsin. Çok iyi bir sırdaşsın ve iyi bir dinleyicisin. Hiçbir zaman sadece iyi gün dostu olmamışsın, hep dostlarına kötü günlerinde de destek olmuşsun ve olmaya devam ediyorsun. İnsanlara zamanında kolaylıkla güvendiğin için de maalesef ihanete ve beklemediğin kötülüklere maruz kalmış olabilirsin ama sütten bir kere ağzın yandığı için artık daha temkinli davranıyorsun ve kolayca çevrendekilere sırlarını vermiyorsun ayrıca güvenmiyorsun. Geçmişte yaşadığın sıkıntılar ve problemler sonucunda da güven problemi çok fazla yaşıyor olabilirsin. Yalnız takılmaktan keyif alan ve bunu konfor alanı olarak gören bir tarafın mevcut. Herkes tarafından anlaşılması güç espriler yapsan da, pek güldüren cinsten şakalar yapıyorsun diyemeyiz..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
41
28
20
13
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Senol

hiç alakası olmayan bir sonuç çıktı.ulen bendeki mizah ve artı olarak neşe cem yılmaz da Yok.🤪😂🤣

Gizem Yenikler

Senin mizah yeteneğin pek gelişmemiş olabilir!

Hüzünlü Melek

Senin mizah yeteneğin gelişmiş olabilir! Sen karşındaki kişiyi sürekli dinleyen ve analiz yaparak demek istediklerini şakaya döken biri olabilirsin. Kıvrak z... Devamını Gör